Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentació PQPI

874 views

Published on

Published in: Self Improvement, Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Presentació PQPI

 1. 1. IES Doctor Trueta PQPI Programes de Qualificació Professional APRENEM A TREBALLAR
 2. 2. OBJECTIUS  Facilitar la formació professional específica per l’inserció en el món laboral mitjatçant pràctiques en empreses de la ciutat.  Proporcionar una formació en competències bàsiques que permet preparar-se per la prova d’accès als Cicles Formatius de Grau Mitjà.  Fomentar les habilitats socials i laborals que li seran necessàries en el seu futur professional.
 3. 3. JARDINERIA  Preparar el sòl i realitzar infraestructures bàsiques en jardineria.  Implantar el material vegetal.  Manteniment de jardins.  Realitzar operacions específiques de manteniment de gespa.
 4. 4. Hort i Hivernacle
 5. 5. Gespa i Parterres florals
 6. 6. Compostatge i Reproducció de plantes
 7. 7. Plantes ornamentals i d’exterior
 8. 8.  Coneixement de les PINTURA superfícies de diferents materials i les seves patologies.  Estudi de barreges de colors i la seva aplicació en l’entorn.  Aplicació de diferents tècniques pictòriques: acrílics, pintura plàstica, pintura a l’oli, esmalts, vernissos i lacats.  Tècniques decoratives.  Tipologia de bastides.
 9. 9. Pintura mural
 10. 10. Tècniques decoratives
 11. 11. Pàtines tradicionals i Imitacions de marbre i fusta
 12. 12. Expressió i creativitat
 13. 13. REQUISITS  Tenir entre 16 i 21 anys i no disposar del certificat de l’ESO.  Donar-se d’alta com a demandant de feina a l’oficina del SOC.
 14. 14. ALTRES AVANTATGES  Servei d'orientació i inserció laboral pels alumnes matriculats al PQPI i les seves familíes.  Acompanyament i seguiment en el procés d'inserció laboral (OTG, P.E, ETT, autocandidatura...)
 15. 15. Com arribar Com contactar

×