Formulering av loven av materie og energi

174 views

Published on

Formulering av loven av materie og energi

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
174
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Formulering av loven av materie og energi

  1. 1. Formulación de la Ley de laMateria y la energía.Materia y energía.Sin Ley.Cuando existe un vacio oficial para determinar la verdad, la ciencia misma, llena ese vacio.
  2. 2. Formulación de la ley de la Materia yla energía.Ley de la energía.Droit de L’énergie.Energien-Gesetz.энергетического права.Energy Law.ενεργειακός νόμοςEnergilag.
  3. 3. La ley de la materia.Articulo formulando la ley de lamateria y la energía.
  4. 4. La ley de la Materia.Lagen om Saken.Act Angelegenheit.Importe Loi.Wet Materie.Act Matter.Act de Chestiune.Kanunu Madde.
  5. 5. Introduksjon.I form av fysikk er det ingen myndighet til å offisielt fastslå sannheten, ren ogenkel dette er fordi de fysiske sannheter saken, er pålagt over noe anmeldelse.Materie og energi er en lov mot seg. Av Raul Arturo Cortés.Kort forfatterens budskap.Født i landet Mexico, i den nordlige delstaten Nuevo Leon, i 1961, sønn av enmeksikansk mor og tysk far som ikke bære etternavn, autisme, spesieltAsperger syndrom jeg har, jeg er en selvlært, er mitt håp at dette papiret, brytervi ny mark innen fysikk, eller det kan fusjonere med noen andre ideer ogforutinntatte, for de av dype tanker. Raul Arturo CortésPrinsipperklæringen.Declaration of Principles of Matter, universell.1 -. Materie og energi er det samme, er materie energi og energi er materie,ikke kan skilles, under visse omstendigheter, anser vi to forskjellige ting, resten= Matter, Akselerasjon = Energi, Never.. det er den samme mengde av begge iuniverset, siden dens bevegelse og transformasjon er en konstant.2 -. Saken er mangefasettert, dette kan manifestere å endre form, (Energy), ogforvandler under spesielle omstendigheter, (fysikk og kjemi) opptrer i nye formerfor materie.3 -. Matter har to tilstander, tomgang og akselerasjon, som er lik= Materie og energi, henholdsvis.4 -. All materie, selv ved hvile er alltid i bevegelse, endre posisjon i universet,hele tiden.5 -. Energy har ingen eksistens av sine egne, coexists med saken, det er bareet annet aspekt av saken, er energi som ligger i saken.6 -. Power har bare én stat, akselerasjon, når den opphører, er saken vurderes iro.7 -. Energi oppstår under spesielle omstendigheter, = akselerasjon Og når dissespesielle forholdene endres, opphører, som materie er i ro..8 -. Matter i akselerasjon, i praksis kan brukes til å utføre arbeidet, er energivurderes.Artikkelen.Fordi det er ingen lov, materie og energi. Formulere.
  6. 6. 11 123 E = C, M, m, t, x = i, i, i.Det er viktig at behovet for å få orden på ting, slik at de gir mening på enpraktisk måte, er utformingen av loven av saken i hovedsak prinsipputtalelsesom oppsummerer og sammenfatter loven.En formålsparagraf er grunnlaget som man begynner å jobbe, utvikle og berikefaget, der kunnskapsgrunnlaget er galt, alt annet vil også, når basen er riktigellers vil være enig.Med denne loven all fysikk er ikke lenger i konflikt, og er det rasjonelt forstand.Med åtte avsnitt, pyntet universet.All materie i universet er i konstant bevegelse og forandring. Av Arturo Raúl CortésUniverset uten materie, mangler tid og energi, og blir ingenting. Alle rettigheter reservert.

×