SlideShare a Scribd company logo
1 of 11
UNIT 1, 2, 3
A. MULTIPLE CHOICE
* Choose and circle the correct letter A, B, C or D
1. A nurse takes care ……………sick people.
A. for B. of C. to D. at
2. February is the …………… month of the year.
A. one B. two C. first D. second
3. Her date of birth is ……………Saturday, December 24th
.
A. in B. on C. at D. to
4. ……………..is your address? – 12 Tran Hung Dao Street
A. Where B. What C. When D. How
5.. …………….you be free tonight ?
A. Do B. Won’t C. Will D. Are
6. Mrs. Lien looks after her family, her house, her garden. She is a …………
A. doctor B. housewife C. nurse D. journalist
7. Vietnamese language is different …………… English language.
A. with B. as C. from D. for
8. Choose the part that contains the error:
How do you get to school tomorrow? - On foot
A B C D
9. Teacher’s Day is in ……………
A. October B. November C. December D. September
10. Which word has the second stress?
A. HistoryB. Biology C. Geography D. B, C are correct
11. Hoa is a new student so she is very ……………
A. interesting B. awful C. nervous D. delicious
12. Who is the…………… students in your class?
A. best B. the best C. good D. the most
13. There …………a bed, a computer, a desk in my room.
A. have B. is C. are D. has
14. A …………writes for a newspaper.
A. teacher B. doctor C. journalist D. farmer
15. Which word has the first stress?
A. often B. hungry C. survey D. All are correct
B. WORD FORM
* Write the correct form of the word in the bracket:
1. (His)……..is my friend.
2. My new school is(differ) ……………from my old school.
3. Their house is the (old) …………in this city.
4. Orange is (good)……………than coffee.
5. Lan is the most (beautiful) …………girl in my class.
6. We love (we)…………school.
7. Can you help (I)………….?
8. What is his (old)………….? Twelve.
9. ( I)……. favorite color is blue.
10. Who’s calling ? It’s ( I)……..
C. VERB FORM
* Supply the correct tense of the verbs :
1. Lan (go ) _______to school every day.
2. They ( have ) _______a party tonight.
3. Where (be) _______Lan ?- She ( read ) _______books in her room.
4. _______you (be) _______free tomorrow? - No, I (not be) _______free.
5. A. What _____ you (do) ______ next Sunday?
B. We (go) _______to the countryside.
6. He (mail) ________ this letter to his parents tomorrow.
7. Nga (be) _______ in the library now. She (read) ________ a book.
8. She (enjoy) _______ reading Geography books.
9. My room(have) _______ a bed, a computer, a desk.
10. There( be) _______no classes on Sunday.
D. WRITING
* Rewrite the following sentences, keeping their meanings:
1. What’s your age?
How …………………………………………….?
2. Where do you live?
What …………………………………………….?
3. When’s your birthday?
What …………………………………………….?
4. That film is interesting.
What …………………………………………….!
5. They are going to Nha Trang by plane.
They will ………………………………………..
6. These girls are weaker than those boys.
Those boys are……………………………………
7. There are many flowers in the garden.
The garden has ……………………………………
8. How nice the boy is!
What ……………………………………………..!
9. No one in the class is taller than Hoa.
Hoa ……………………………………………….
10. What awful weather!
How………….……………………………………!
E. READING
* Read the passage carefully .Then answer the following questions:
Hi. My name’s Tam. It’s my birthday today. I invite many friends to my birthday. There is a
Birthday cake in front of me. My mother lights up thirteen candles on my cake. I am very happy. I
get a bicycle from my father and bicycle basket from my mother. Most of my friends buy me toys
trains and cars because they are my favorite toys.
QUESTIONS:
1. Where is the birthday cake ?
2. How old is Tam ?
3. What does he get from his father ?
4. What does his mother give him ?
5. Why do his friends buy him toys trains and cars ?
ANSWER KEYS
A. MULTIPLE CHOICE
* Choose and circle the correct letter A, B, C or D
1B, 2D, 3B, 4B, 5C, 6B, 7C, 8A, 9B, 10D, 11C, 12A, 13B, 14C, 15D
B. WORD FORM
* Write the correct form of the word in the bracket:
1- He
2- different
3- oldest
4- better
5- beautiful
6- our
7- me
8- age
9- My
10-me
C. VERB FORM
* Supply the correct tense of the verbs :
1- goes
2- will have
3- is/ is reading
4- Will/be- won’t be
5- will/do –will go
6- will mail
7- is- is reading
8- enjoys
9- has
10- are
D. WRITE
* Rewrite the following sentences, keeping their meanings:
1- How old are you?
2- What’s your address ?
3- What’s your date of birth?
4- What an interesting film !
5- They will go to Nha Trang by plane
6- Those boys are stronger than these girls .
7- The garden has many flowers .
8- What a nice boy !
9. Hoa is the tallest in the class .
10. How awful the weather is !
E. READ
*Read the passage carefully .Then answer the following questions:
1- The birthday cake is in front of Tam .
2- He is thirteen .
3- He gets a bicycle from his father .
4- His mother gives him a bicycle basket.
5- Because they are his favorite toys.
CHƯƠNG 2 - TIẾNG ANH KHỐI 7-BÀI 4-5-6
I. MULTIPLE CHOICE
*Choose the word that has underlined part pronounced differently from the others.
1. A. comic B. volunteer C. model D. together
2. A. chair B. couch C. chemistry D. children
* Choose the best answer to finish the sentences.
3/ He is a student ............ Le Loi School.
A. at B. in C. on D. for
4/ __________ do you go to bed? - At half past ten.
A. What B. When C. Where D. What time
5/ __________ does Nga have history? – On Monday and Tuesday.
A. When B. How long C. How far D. What time
6/ _____________ classes do you have today? – We have four classes.
A. How far B. How much C. How many D. What time
7/ Students have two __________ each day.
A. 20 - minutes break B. 20 - minute break
C. 20 - minute breaks D. 20 - minutes breaks
8/ I keep an English ____________ beside me when I am reading an English book.
A. dictionary B. glasses C. ruler D. clock
9/ Magazines and newspapers are on the __________ in the corner on the right.
A. kitchen B. bathroom C. racks D. refrigerator
10/ She works in a library. She is a _______________.
A. worker B. doctor C. farmer D. librarian
11/ We are____________ some experiments.
A. making B. doing C. learning D. studying
12/. My brother is good ____________English.
A. at B. in C. with D. on
13/. All the students enjoy ____________on the weekend.
A. to camp B. camping C. camp D. camps
14/ What about ____________Ha Long Bay?
A. to visit B. visit C. visiting D. visits
15/ Would you like ____________badminton?
A. play B. playing C. to play D. plays
II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS.
1. Ba can................................the lights. (fix)
2. He enjoys................................pictures. (draw)
3. Children shouldn’t.................up late. (stay)
4. He enjoys.................stamps and coins. (collect)
5. Let’s.................to the English club. (go)
6. What about …………..Ha Long Bay?(visit)
7. Would you like …………….badminton? (play)
8. The United States’ Library of Congress is one of the ……………… libraries in the world.
(large)
9. We have four ………… today. (class)
10. Would you like ……….. to music? (listen)
III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS.
1. Lan and Hoa (read) ………… in the library at the moment.
2. She (study) ................................maps in Geography.
3. They (do) ................................some experiments at the moment.
4. You (be) ................................a famous author one day.
5. I (try) ................................to repair the radio now.
6. Minh usually (play) .................volleyball after school. Now he (play) ................. volleyball in
the sports ground.
7. We often (go) ................................to English club after school.
8. Where (be) .................your brothers?
- They (study) .................in the library.
9. Next Sunday is Nga’s birthday. She (invite) .................some friends for her birthday party.
10. The students (write) ................................an essay in Literature tomorrow.
IV. READ. THEN ANSWER THE QUESTIONS:
The Vietnamese students take part in different after-school activities. Some students play sports.
They often play soccer, table tennis or badminton. Sometimes they go swimming in the swimming
pools. Some students like music, drama and movies. They practice playing musical instruments in
the school music room. They join the school theater group and usually rehearse plays. Some are
members of the stamp collector’s club. They often get together and talk about their stamps. A few
students stay at home and play video games. Most of them enjoy their activities after school hours.
* Questions
1. Which sports do some students often play?
...........................................................................................................................
2. How often do they go swimming?
...........................................................................................................................
3. Where do some students often practice playing musical instruments?
...........................................................................................................................
4. How often do they rehearse plays?
...........................................................................................................................
5. What do the members of the stamp collector’s club often do?
...........................................................................................................................
6. Do Vietnamese students enjoy their activities?
...........................................................................................................................
V. WRITING
*Answer questions about you
1. When do you have English classes?
...........................................................................................................................
2. What is your favorite subject?
...........................................................................................................................
3. What do you usually do in your free time?
...........................................................................................................................
4. What do you usually do at recess?
...........................................................................................................................
5. How often do you go swimming?.
...........................................................................................................................
* Do as directed in brackets
6. We go to the school cafeteria. (Make a suggestion, use “What about …?”)
…………………………………………………………………………….....
7. He goes to the library twice a week. (Make question)
………………………………………………………………………………
8. They don’t go swimming in the winter. (Put “often” at the right place in the sentence)
………………………………………………………………………………
9. Literature / we / learn / in / books / about / and / write / essays. (Rearrange these words into the
correct sentence)
……………………………………………………………………………….
10. the girls / eat / breakfast at the canteen/ now. (Write the sentence, use the present progressive
tense)
………………………………………………………………………………..
_______________________
ANSWER KEY
I. MULTIPLE CHOICE
1. D
2. C
3. A
4. D
5. A
6. C
7. C
8. A
9. C
10. D
11. B
12. A
13. B
14. C
15. C
II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS.
1. fix
2. drawing
3. stay
4. collecting
5. go
6. visiting
7. to play
8. largest
9. classes
10. to listen
III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS.
1. are reading
2. studies
3. are doing
4. will be
5. am trying
6. plays / is playing
7. go
8. are / are studying
9. will invite
10. will write
IV. READ. THEN ANSWER THE QUESTIONS:
1. Some students often play soccer, table tennis or badminton.
2. They sometimes go swimming in the swimming pools.
3. They practice playing musical instruments in the school music room.
4. They usually rehearse plays.
5. They often get together and talk about their stamps.
6. Yes, they do.
V. WRITING
1. I/ We have English classes on ...
2. My favorite subject is …
3. I usually … in my free time.
4. I usually … at recess.
5. I never go swimming. / I go swimming once a week.
6. What about going to the school cafeteria?
7. How often does he go to the library?
8. They don’t often go swimming in the winter.
9. We learn about books and write essays in Literature.
10. The girls are eating breakfast at the canteen now.
CHƯƠNG 3- TIẾNG ANH KHỐI 7- BÀI 7-8
I. MULTIPLE CHOICE
*Choose the word that has underlined part pronounced differently from the others.
1. A. souvenir B. about C. house D.
thousand
2. A. typical B. quiet C. shift D. pig
* Choose the best answer to finish the sentences.
3. Could you …….. me how to get to Ben Tre market?
A. send B. tell C. show D. B & C
4. How …….. does it take to get to Ha Noi by coach? – About 18 hours.
A. long B. far C. often D. old
5. A cage for chicken is a ………..
A. chicken shed B. chicken coop C. buffalo shed D. buffalo coop
6. Choose the part contains the error.
Nga’s friend need some local stamps.
A B C D
7. When there is ……….. work, her father often goes to the city.
A. few B. fewer C. less D. more
8. They grow some rice, but their main ……… is vegetables.
A. harvest B. crop C. product D. growth
9. Mr. Jones repairs machines in a factory. He’s a …………
A. shop assistant B. nurse C. farmer D. mechanic
10. Do Vietnamese students have more or fewer vacations than American ………….
A. students B. ones C. vacations D. A & B
II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS.
1. This dress is the ………….of the three dresses. (expensive)
2. Summer holiday is ………. than Tet holiday. (long)
3. She works …………. hours than any worker. (many)
4. My father drinks ……….. beer than his friends. (little)
5. Hoa needs …………a phone card. ( buy)
6. There are ………. letters in the letter-box. (few)
III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS.
1. Could you (show) ………… me the way to the bus stop?
2. Liz needs (buy) …………. some stamps and envelopes.
3. Students should (review) …………. their works before test.
4. Mr Jones (get) ……….. seven public holidays each year.
5. I (mail) ………. this letter tomorrow.
6. Nam (want) ………. to send this postcard to his pen pal.
IV. READ AND CHOOSE THE CORRECT ANSWERS
Hoa’s parents are farmers. They work very hard on their farm. They usually start work (1)
……… six in the morning. After they have breakfast, they feed the buffalo, pigs and chickens, and
collect the eggs. From about nine in the morning to four in the (2) ………, they work in the (3)
……….. They grow some rice, but their main crop is vegetables. Four or five times a year when
there is (4) ……… work, Mr. Tuan takes a day off. He goes to the city with his wife. A farmer has
(5) ………. real vacation.
1. A. in B. at C. on D. when
2. A. evening B. morning C. afternoon D. night
3. A. farm B. field C. farms D. All are correct
4. A. less B. few C. much D. many
5. A. not B. nothing C. none D. no
V. WRITING
*Rewrite sentences
1. souvenir shop / between / is / The / and / the book store / the toy store.
 ………………………………………………………………………
2. This stamp costs five thousand dong.
 It is a …………………………………………………………………….
3. Tim’s father has more vacations than Hoa’s father.
 Hoa’s father has ……………………………………………………
4. The blue dress is cheaper than the red one.
 The red dress is ……………………………………………………
5. Nam is taller than any students in his class.
 Nam is the …………………………………………………………
6. We have a break that lasts twenty minutes.
 We have a …………………………………………………………
ANSWER KEY
I. MULTIPLE CHOICE
1. A
2. B
3. D
4. A
5. B
6. B
7. C
8. B
9. D
10. D
II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS.
1. most expensive
2. longer
3. more
4. less
5. to buy
6. a few
III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS.
1. show
2. to buy
3. review
4. gets
5. will mail
6. wants
IV. READ AND CHOOSE THE CORRECT ANSWERS
1. B
2. C
3. B
4. A
5. D
V. WRITING
1. The souvenir shop is between the book store and the toy store.
2. … five-thousand-dong stamps.
3. … fewer vacations than Tim’ father.
4. … more expensive than the blue dress.
5. … tallest students in his class.
6. … twenty-minute break.

More Related Content

What's hot

Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6Học Tập Long An
 
Bài tập Tiếng Anh Lớp 8 - Unit 2.
Bài tập Tiếng Anh Lớp 8 - Unit 2.Bài tập Tiếng Anh Lớp 8 - Unit 2.
Bài tập Tiếng Anh Lớp 8 - Unit 2.tieuhocvn .info
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh lớp 6 hkii
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh lớp 6 hkiiTổng hợp đề kiểm tra tiếng anh lớp 6 hkii
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh lớp 6 hkiiHọc Tập Long An
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)
N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)
N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)Học Tập Long An
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)Học Tập Long An
 
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6Học Tập Long An
 
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6Học Tập Long An
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7trannhavuvvvvv
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 at home and away (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 at home and away (with key)Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 at home and away (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 at home and away (with key)Học Tập Long An
 
20 đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 5
20 đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 520 đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 5
20 đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 5DinhHa6
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 3)
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 3)Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 3)
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 3)Học Tập Long An
 
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 

What's hot (19)

De thi hsg
De thi hsgDe thi hsg
De thi hsg
 
Hsg tiếng anh lớp 6
Hsg tiếng anh lớp 6Hsg tiếng anh lớp 6
Hsg tiếng anh lớp 6
 
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
 
Bài tập Tiếng Anh Lớp 8 - Unit 2.
Bài tập Tiếng Anh Lớp 8 - Unit 2.Bài tập Tiếng Anh Lớp 8 - Unit 2.
Bài tập Tiếng Anh Lớp 8 - Unit 2.
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
 
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh lớp 6 hkii
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh lớp 6 hkiiTổng hợp đề kiểm tra tiếng anh lớp 6 hkii
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh lớp 6 hkii
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
 
N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)
N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)
N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
 
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6
 
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 at home and away (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 at home and away (with key)Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 at home and away (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 at home and away (with key)
 
31 de on hsg tieng anh lop 6
31 de on hsg tieng anh lop 631 de on hsg tieng anh lop 6
31 de on hsg tieng anh lop 6
 
20 đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 5
20 đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 520 đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 5
20 đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 5
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 3)
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 3)Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 3)
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 3)
 
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
 
Thi hki tiếng anh lớp 6
Thi hki tiếng anh lớp 6Thi hki tiếng anh lớp 6
Thi hki tiếng anh lớp 6
 

Viewers also liked

Bai tap bo tro tieng anh lop 7 (1)
Bai tap bo tro tieng anh lop 7 (1)Bai tap bo tro tieng anh lop 7 (1)
Bai tap bo tro tieng anh lop 7 (1)Anh Mai Nguyen
 
E9 bai tap theo unit-unit 9 natural disasters
E9 bai tap theo unit-unit 9 natural disastersE9 bai tap theo unit-unit 9 natural disasters
E9 bai tap theo unit-unit 9 natural disastersngokienduc
 
Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)
Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)
Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)Học Tập Long An
 
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Học Tập Long An
 
Learner's Material MUSIC 9 unit 2
Learner's Material MUSIC 9 unit 2Learner's Material MUSIC 9 unit 2
Learner's Material MUSIC 9 unit 2KailsAlegro
 
Music unit 2 grade 9
Music unit 2 grade 9Music unit 2 grade 9
Music unit 2 grade 9Judith Oraa
 
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
Bài tập chia động từ lớp 7
Bài tập chia động từ   lớp 7Bài tập chia động từ   lớp 7
Bài tập chia động từ lớp 7Học Tập Long An
 
Tổng hợp bài tập hay về thì trong tiếng anh
Tổng hợp bài tập hay về thì trong tiếng anhTổng hợp bài tập hay về thì trong tiếng anh
Tổng hợp bài tập hay về thì trong tiếng anhThanh Hoa
 
Mapeh 8 exam
Mapeh 8 examMapeh 8 exam
Mapeh 8 examSa Je La
 
Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)Học Tập Long An
 
Lm household services-grade_9_3rd and 4th quarter
Lm household services-grade_9_3rd and 4th quarterLm household services-grade_9_3rd and 4th quarter
Lm household services-grade_9_3rd and 4th quarterJomari Jamito
 
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)Bồi dưỡng Toán lớp 6
 
TOS Grade 4 k to 12 First Grading s.y. 2015 2016
TOS Grade 4 k to 12 First Grading s.y. 2015 2016 TOS Grade 4 k to 12 First Grading s.y. 2015 2016
TOS Grade 4 k to 12 First Grading s.y. 2015 2016 Gina Amores
 
K to 12 Grade 2 DLL MAPEH (Q1 – Q4) – q4)
K to 12 Grade 2 DLL MAPEH  (Q1 – Q4) – q4)K to 12 Grade 2 DLL MAPEH  (Q1 – Q4) – q4)
K to 12 Grade 2 DLL MAPEH (Q1 – Q4) – q4)LiGhT ArOhL
 
Grade 7 MAPEH Test Questionnaires
Grade 7 MAPEH Test QuestionnairesGrade 7 MAPEH Test Questionnaires
Grade 7 MAPEH Test QuestionnairesTornado Pinky
 
Grade 9 Module in Music
Grade 9 Module in MusicGrade 9 Module in Music
Grade 9 Module in MusicKimberly Abao
 

Viewers also liked (19)

Bai tap bo tro tieng anh lop 7 (1)
Bai tap bo tro tieng anh lop 7 (1)Bai tap bo tro tieng anh lop 7 (1)
Bai tap bo tro tieng anh lop 7 (1)
 
E9 bai tap theo unit-unit 9 natural disasters
E9 bai tap theo unit-unit 9 natural disastersE9 bai tap theo unit-unit 9 natural disasters
E9 bai tap theo unit-unit 9 natural disasters
 
Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)
Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)
Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
 
Learner's Material MUSIC 9 unit 2
Learner's Material MUSIC 9 unit 2Learner's Material MUSIC 9 unit 2
Learner's Material MUSIC 9 unit 2
 
Music unit 2 grade 9
Music unit 2 grade 9Music unit 2 grade 9
Music unit 2 grade 9
 
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
 
Bài tập chia động từ lớp 7
Bài tập chia động từ   lớp 7Bài tập chia động từ   lớp 7
Bài tập chia động từ lớp 7
 
Tổng hợp bài tập hay về thì trong tiếng anh
Tổng hợp bài tập hay về thì trong tiếng anhTổng hợp bài tập hay về thì trong tiếng anh
Tổng hợp bài tập hay về thì trong tiếng anh
 
Mapeh 8 exam
Mapeh 8 examMapeh 8 exam
Mapeh 8 exam
 
Mapeh
MapehMapeh
Mapeh
 
Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Lm household services-grade_9_3rd and 4th quarter
Lm household services-grade_9_3rd and 4th quarterLm household services-grade_9_3rd and 4th quarter
Lm household services-grade_9_3rd and 4th quarter
 
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
 
TOS Grade 4 k to 12 First Grading s.y. 2015 2016
TOS Grade 4 k to 12 First Grading s.y. 2015 2016 TOS Grade 4 k to 12 First Grading s.y. 2015 2016
TOS Grade 4 k to 12 First Grading s.y. 2015 2016
 
K to 12 Grade 2 DLL MAPEH (Q1 – Q4) – q4)
K to 12 Grade 2 DLL MAPEH  (Q1 – Q4) – q4)K to 12 Grade 2 DLL MAPEH  (Q1 – Q4) – q4)
K to 12 Grade 2 DLL MAPEH (Q1 – Q4) – q4)
 
Grade 7 MAPEH Test Questionnaires
Grade 7 MAPEH Test QuestionnairesGrade 7 MAPEH Test Questionnaires
Grade 7 MAPEH Test Questionnaires
 
Grade 9 Module in Music
Grade 9 Module in MusicGrade 9 Module in Music
Grade 9 Module in Music
 

Similar to N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)

N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)Nguyen Van Tai
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)Học Tập Long An
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)Nguyen Van Tai
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)Học Tập Long An
 
A-NGỮ-PHÁP-TIẾNG-ANH-LỚP-6-Copy.docx
A-NGỮ-PHÁP-TIẾNG-ANH-LỚP-6-Copy.docxA-NGỮ-PHÁP-TIẾNG-ANH-LỚP-6-Copy.docx
A-NGỮ-PHÁP-TIẾNG-ANH-LỚP-6-Copy.docxTuyto5
 
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anhđề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anhSiêu Nhưn Nấm
 
N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7Nguyen Van Tai
 
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7Dạy Học Tiếng Anh
 
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7Nguyen Van Tai
 
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6HclGiiThil
 
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6HclGiiThil
 
N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7Nguyen Van Tai
 
N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6Nguyen Van Tai
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)Nguyen Van Tai
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi  hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi  hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)Nguyen Van Tai
 
N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7Nguyen Van Tai
 

Similar to N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3) (20)

N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
 
A-NGỮ-PHÁP-TIẾNG-ANH-LỚP-6-Copy.docx
A-NGỮ-PHÁP-TIẾNG-ANH-LỚP-6-Copy.docxA-NGỮ-PHÁP-TIẾNG-ANH-LỚP-6-Copy.docx
A-NGỮ-PHÁP-TIẾNG-ANH-LỚP-6-Copy.docx
 
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anhđề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
 
N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7
 
N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7
 
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
 
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
 
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
 
On tap unit 123anh 7
On tap unit 123anh 7On tap unit 123anh 7
On tap unit 123anh 7
 
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
 
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
 
N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7
 
N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi  hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi  hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
 
N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7
 

More from Học Tập Long An

Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Học Tập Long An
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 745 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiN tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiHọc Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)Học Tập Long An
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)Học Tập Long An
 

More from Học Tập Long An (20)

Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
 
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
 
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 745 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
 
N thi hk i lớp 7 01
N thi hk i lớp 7   01N thi hk i lớp 7   01
N thi hk i lớp 7 01
 
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiN tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
 
N tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hkiN tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hki
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)
 

N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)

  • 1. UNIT 1, 2, 3 A. MULTIPLE CHOICE * Choose and circle the correct letter A, B, C or D 1. A nurse takes care ……………sick people. A. for B. of C. to D. at 2. February is the …………… month of the year. A. one B. two C. first D. second 3. Her date of birth is ……………Saturday, December 24th . A. in B. on C. at D. to 4. ……………..is your address? – 12 Tran Hung Dao Street A. Where B. What C. When D. How 5.. …………….you be free tonight ? A. Do B. Won’t C. Will D. Are 6. Mrs. Lien looks after her family, her house, her garden. She is a ………… A. doctor B. housewife C. nurse D. journalist 7. Vietnamese language is different …………… English language. A. with B. as C. from D. for 8. Choose the part that contains the error: How do you get to school tomorrow? - On foot A B C D 9. Teacher’s Day is in …………… A. October B. November C. December D. September 10. Which word has the second stress? A. HistoryB. Biology C. Geography D. B, C are correct 11. Hoa is a new student so she is very …………… A. interesting B. awful C. nervous D. delicious 12. Who is the…………… students in your class? A. best B. the best C. good D. the most 13. There …………a bed, a computer, a desk in my room. A. have B. is C. are D. has 14. A …………writes for a newspaper. A. teacher B. doctor C. journalist D. farmer 15. Which word has the first stress? A. often B. hungry C. survey D. All are correct B. WORD FORM * Write the correct form of the word in the bracket: 1. (His)……..is my friend. 2. My new school is(differ) ……………from my old school. 3. Their house is the (old) …………in this city. 4. Orange is (good)……………than coffee. 5. Lan is the most (beautiful) …………girl in my class. 6. We love (we)…………school. 7. Can you help (I)………….? 8. What is his (old)………….? Twelve. 9. ( I)……. favorite color is blue.
  • 2. 10. Who’s calling ? It’s ( I)…….. C. VERB FORM * Supply the correct tense of the verbs : 1. Lan (go ) _______to school every day. 2. They ( have ) _______a party tonight. 3. Where (be) _______Lan ?- She ( read ) _______books in her room. 4. _______you (be) _______free tomorrow? - No, I (not be) _______free. 5. A. What _____ you (do) ______ next Sunday? B. We (go) _______to the countryside. 6. He (mail) ________ this letter to his parents tomorrow. 7. Nga (be) _______ in the library now. She (read) ________ a book. 8. She (enjoy) _______ reading Geography books. 9. My room(have) _______ a bed, a computer, a desk. 10. There( be) _______no classes on Sunday. D. WRITING * Rewrite the following sentences, keeping their meanings: 1. What’s your age? How …………………………………………….? 2. Where do you live? What …………………………………………….? 3. When’s your birthday? What …………………………………………….? 4. That film is interesting. What …………………………………………….! 5. They are going to Nha Trang by plane. They will ……………………………………….. 6. These girls are weaker than those boys. Those boys are…………………………………… 7. There are many flowers in the garden. The garden has …………………………………… 8. How nice the boy is! What ……………………………………………..! 9. No one in the class is taller than Hoa. Hoa ………………………………………………. 10. What awful weather! How………….……………………………………! E. READING * Read the passage carefully .Then answer the following questions: Hi. My name’s Tam. It’s my birthday today. I invite many friends to my birthday. There is a Birthday cake in front of me. My mother lights up thirteen candles on my cake. I am very happy. I get a bicycle from my father and bicycle basket from my mother. Most of my friends buy me toys trains and cars because they are my favorite toys. QUESTIONS: 1. Where is the birthday cake ? 2. How old is Tam ?
  • 3. 3. What does he get from his father ? 4. What does his mother give him ? 5. Why do his friends buy him toys trains and cars ?
  • 4. ANSWER KEYS A. MULTIPLE CHOICE * Choose and circle the correct letter A, B, C or D 1B, 2D, 3B, 4B, 5C, 6B, 7C, 8A, 9B, 10D, 11C, 12A, 13B, 14C, 15D B. WORD FORM * Write the correct form of the word in the bracket: 1- He 2- different 3- oldest 4- better 5- beautiful 6- our 7- me 8- age 9- My 10-me C. VERB FORM * Supply the correct tense of the verbs : 1- goes 2- will have 3- is/ is reading 4- Will/be- won’t be 5- will/do –will go 6- will mail 7- is- is reading 8- enjoys 9- has 10- are D. WRITE * Rewrite the following sentences, keeping their meanings: 1- How old are you? 2- What’s your address ? 3- What’s your date of birth? 4- What an interesting film ! 5- They will go to Nha Trang by plane 6- Those boys are stronger than these girls . 7- The garden has many flowers . 8- What a nice boy ! 9. Hoa is the tallest in the class . 10. How awful the weather is ! E. READ *Read the passage carefully .Then answer the following questions: 1- The birthday cake is in front of Tam . 2- He is thirteen . 3- He gets a bicycle from his father . 4- His mother gives him a bicycle basket.
  • 5. 5- Because they are his favorite toys. CHƯƠNG 2 - TIẾNG ANH KHỐI 7-BÀI 4-5-6 I. MULTIPLE CHOICE *Choose the word that has underlined part pronounced differently from the others. 1. A. comic B. volunteer C. model D. together 2. A. chair B. couch C. chemistry D. children * Choose the best answer to finish the sentences. 3/ He is a student ............ Le Loi School. A. at B. in C. on D. for 4/ __________ do you go to bed? - At half past ten. A. What B. When C. Where D. What time 5/ __________ does Nga have history? – On Monday and Tuesday. A. When B. How long C. How far D. What time 6/ _____________ classes do you have today? – We have four classes. A. How far B. How much C. How many D. What time 7/ Students have two __________ each day. A. 20 - minutes break B. 20 - minute break C. 20 - minute breaks D. 20 - minutes breaks 8/ I keep an English ____________ beside me when I am reading an English book. A. dictionary B. glasses C. ruler D. clock 9/ Magazines and newspapers are on the __________ in the corner on the right. A. kitchen B. bathroom C. racks D. refrigerator 10/ She works in a library. She is a _______________. A. worker B. doctor C. farmer D. librarian 11/ We are____________ some experiments. A. making B. doing C. learning D. studying 12/. My brother is good ____________English. A. at B. in C. with D. on 13/. All the students enjoy ____________on the weekend. A. to camp B. camping C. camp D. camps 14/ What about ____________Ha Long Bay? A. to visit B. visit C. visiting D. visits 15/ Would you like ____________badminton? A. play B. playing C. to play D. plays II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS. 1. Ba can................................the lights. (fix) 2. He enjoys................................pictures. (draw) 3. Children shouldn’t.................up late. (stay) 4. He enjoys.................stamps and coins. (collect) 5. Let’s.................to the English club. (go) 6. What about …………..Ha Long Bay?(visit)
  • 6. 7. Would you like …………….badminton? (play) 8. The United States’ Library of Congress is one of the ……………… libraries in the world. (large) 9. We have four ………… today. (class) 10. Would you like ……….. to music? (listen) III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS. 1. Lan and Hoa (read) ………… in the library at the moment. 2. She (study) ................................maps in Geography. 3. They (do) ................................some experiments at the moment. 4. You (be) ................................a famous author one day. 5. I (try) ................................to repair the radio now. 6. Minh usually (play) .................volleyball after school. Now he (play) ................. volleyball in the sports ground. 7. We often (go) ................................to English club after school. 8. Where (be) .................your brothers? - They (study) .................in the library. 9. Next Sunday is Nga’s birthday. She (invite) .................some friends for her birthday party. 10. The students (write) ................................an essay in Literature tomorrow. IV. READ. THEN ANSWER THE QUESTIONS: The Vietnamese students take part in different after-school activities. Some students play sports. They often play soccer, table tennis or badminton. Sometimes they go swimming in the swimming pools. Some students like music, drama and movies. They practice playing musical instruments in the school music room. They join the school theater group and usually rehearse plays. Some are members of the stamp collector’s club. They often get together and talk about their stamps. A few students stay at home and play video games. Most of them enjoy their activities after school hours. * Questions 1. Which sports do some students often play? ........................................................................................................................... 2. How often do they go swimming? ........................................................................................................................... 3. Where do some students often practice playing musical instruments? ........................................................................................................................... 4. How often do they rehearse plays? ........................................................................................................................... 5. What do the members of the stamp collector’s club often do? ........................................................................................................................... 6. Do Vietnamese students enjoy their activities? ........................................................................................................................... V. WRITING *Answer questions about you 1. When do you have English classes? ........................................................................................................................... 2. What is your favorite subject? ...........................................................................................................................
  • 7. 3. What do you usually do in your free time? ........................................................................................................................... 4. What do you usually do at recess? ........................................................................................................................... 5. How often do you go swimming?. ........................................................................................................................... * Do as directed in brackets 6. We go to the school cafeteria. (Make a suggestion, use “What about …?”) ……………………………………………………………………………..... 7. He goes to the library twice a week. (Make question) ……………………………………………………………………………… 8. They don’t go swimming in the winter. (Put “often” at the right place in the sentence) ……………………………………………………………………………… 9. Literature / we / learn / in / books / about / and / write / essays. (Rearrange these words into the correct sentence) ………………………………………………………………………………. 10. the girls / eat / breakfast at the canteen/ now. (Write the sentence, use the present progressive tense) ……………………………………………………………………………….. _______________________ ANSWER KEY I. MULTIPLE CHOICE 1. D 2. C 3. A 4. D 5. A 6. C 7. C 8. A 9. C 10. D 11. B 12. A 13. B 14. C 15. C II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS. 1. fix 2. drawing
  • 8. 3. stay 4. collecting 5. go 6. visiting 7. to play 8. largest 9. classes 10. to listen III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS. 1. are reading 2. studies 3. are doing 4. will be 5. am trying 6. plays / is playing 7. go 8. are / are studying 9. will invite 10. will write IV. READ. THEN ANSWER THE QUESTIONS: 1. Some students often play soccer, table tennis or badminton. 2. They sometimes go swimming in the swimming pools. 3. They practice playing musical instruments in the school music room. 4. They usually rehearse plays. 5. They often get together and talk about their stamps. 6. Yes, they do. V. WRITING 1. I/ We have English classes on ... 2. My favorite subject is … 3. I usually … in my free time. 4. I usually … at recess. 5. I never go swimming. / I go swimming once a week. 6. What about going to the school cafeteria? 7. How often does he go to the library? 8. They don’t often go swimming in the winter. 9. We learn about books and write essays in Literature. 10. The girls are eating breakfast at the canteen now. CHƯƠNG 3- TIẾNG ANH KHỐI 7- BÀI 7-8 I. MULTIPLE CHOICE *Choose the word that has underlined part pronounced differently from the others. 1. A. souvenir B. about C. house D. thousand 2. A. typical B. quiet C. shift D. pig
  • 9. * Choose the best answer to finish the sentences. 3. Could you …….. me how to get to Ben Tre market? A. send B. tell C. show D. B & C 4. How …….. does it take to get to Ha Noi by coach? – About 18 hours. A. long B. far C. often D. old 5. A cage for chicken is a ……….. A. chicken shed B. chicken coop C. buffalo shed D. buffalo coop 6. Choose the part contains the error. Nga’s friend need some local stamps. A B C D 7. When there is ……….. work, her father often goes to the city. A. few B. fewer C. less D. more 8. They grow some rice, but their main ……… is vegetables. A. harvest B. crop C. product D. growth 9. Mr. Jones repairs machines in a factory. He’s a ………… A. shop assistant B. nurse C. farmer D. mechanic 10. Do Vietnamese students have more or fewer vacations than American …………. A. students B. ones C. vacations D. A & B II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS. 1. This dress is the ………….of the three dresses. (expensive) 2. Summer holiday is ………. than Tet holiday. (long) 3. She works …………. hours than any worker. (many) 4. My father drinks ……….. beer than his friends. (little) 5. Hoa needs …………a phone card. ( buy) 6. There are ………. letters in the letter-box. (few) III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS. 1. Could you (show) ………… me the way to the bus stop? 2. Liz needs (buy) …………. some stamps and envelopes. 3. Students should (review) …………. their works before test. 4. Mr Jones (get) ……….. seven public holidays each year. 5. I (mail) ………. this letter tomorrow. 6. Nam (want) ………. to send this postcard to his pen pal. IV. READ AND CHOOSE THE CORRECT ANSWERS Hoa’s parents are farmers. They work very hard on their farm. They usually start work (1) ……… six in the morning. After they have breakfast, they feed the buffalo, pigs and chickens, and collect the eggs. From about nine in the morning to four in the (2) ………, they work in the (3) ……….. They grow some rice, but their main crop is vegetables. Four or five times a year when there is (4) ……… work, Mr. Tuan takes a day off. He goes to the city with his wife. A farmer has (5) ………. real vacation. 1. A. in B. at C. on D. when 2. A. evening B. morning C. afternoon D. night 3. A. farm B. field C. farms D. All are correct 4. A. less B. few C. much D. many 5. A. not B. nothing C. none D. no V. WRITING
  • 10. *Rewrite sentences 1. souvenir shop / between / is / The / and / the book store / the toy store.  ……………………………………………………………………… 2. This stamp costs five thousand dong.  It is a ……………………………………………………………………. 3. Tim’s father has more vacations than Hoa’s father.  Hoa’s father has …………………………………………………… 4. The blue dress is cheaper than the red one.  The red dress is …………………………………………………… 5. Nam is taller than any students in his class.  Nam is the ………………………………………………………… 6. We have a break that lasts twenty minutes.  We have a …………………………………………………………
  • 11. ANSWER KEY I. MULTIPLE CHOICE 1. A 2. B 3. D 4. A 5. B 6. B 7. C 8. B 9. D 10. D II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS. 1. most expensive 2. longer 3. more 4. less 5. to buy 6. a few III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS. 1. show 2. to buy 3. review 4. gets 5. will mail 6. wants IV. READ AND CHOOSE THE CORRECT ANSWERS 1. B 2. C 3. B 4. A 5. D V. WRITING 1. The souvenir shop is between the book store and the toy store. 2. … five-thousand-dong stamps. 3. … fewer vacations than Tim’ father. 4. … more expensive than the blue dress. 5. … tallest students in his class. 6. … twenty-minute break.