Julekort

394 views

Published on

 • Be the first to comment

Julekort

 1. 1. God Jul og et fortreffelig nyttår Ønskes dere alle
 2. 2. Dette året er straks over, og et nytt er i kommingen.
 3. 3. Vi har dessverre sett for lite til hverandre dette året, men håper det blir bedre neste år
 4. 4. Når Kvelden kommer og alle er i seng Så står vi stille og ser utover eng Vi ser snøen falle, den dekker mark og trær Vi føler varmen i hjertet for alle våre her. Året har vært vakkert, og julen nærmer seg
 5. 5. Vi er takknemlige for vår familie og venner. For helse og glede vi har i våre hjerter. For våre barn, svigerbarn og barnebarn, for all kjærlighet som omgir oss. For kjærligheten, gleden, latteren og varme Som alle gir oss.
 6. 6. Sylvia’s engler. Som alle vet så er engler noe som er hennes hjerte nær Hver jul tar hun dem fram med øyner som glitrer Hver engel representerer noe kjært. Hun elsker engler, det er sant. De representerer noe som bare hun vet om. Men hver og en blir satt fram, og gleden går aldri tom. Derfor disse engler hun deler her med dere. De er fra hennes hjerte, til hver og en av dere.
 7. 7. På juletreet og i karmer, fyller engler vårt hus Det blir ikke jul uten englene, de hører liksom til En engel på treet som glitrer, mot oss hver dag Det er som de er magiske, med lys som glitrer vilt.
 8. 8. Julesanger fyller huset, og spilleren er aldri tom Vi skråler vårt beste, falsk sier noen. Nei, våre ører sier noe annet. De gjør oss glade, gir varme og nærhet. For det som er i vente, all glede, samhold og kjærlighet.
 9. 9. Noe annet vårt hus fylles med. Er lys som tennes overalt. Vi sender et dikt om lys til dere Så fra oss kommer det varme for julen og året som kommer.
 10. 10. ~ A Christmas Candle ~ May we light a Christmas candle So it lights up in the night Let us put it on our window Where we see the stars so bright May we wish on a Christmas candle With all our heart tonight For everyone, to have the gift Of being loved each day of life We see the light shining in our window As we blow a kiss into the night May everybody see love Where all things come to light
 11. 11. Med dette julekortet vi vil ønske At hver og en av dere får en vidunderlig jul Og et herlig godt nyttår. Tore Jørg og Sylvia
 12. 12. Håper vi sees snart

×