Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Kantoorinventaris

529 views

Published on

Een kleine introductie van Kantoorinventaris en wat wij voor u kunnen doen.

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Kantoorinventaris

 1. 1. Kantoorinventaris Amsterdam - Swifterbant kantoorinventaris
 2. 2. Een goed ingerichte werkplek voorkomt ziekteverzuim. Met de betaalbare jong gebruikte kantoormeubelen van Kantoorinventaris bespaart u niet alleen tijdens de aanschaf, maar ook op de lange termijn is het de juiste keuze!
 3. 3. SpecialismeWij zijn gespecialiseerd in de inrichting van uw kantoor met 5 tot 40 werkplekken. Onze kennis van ergonomie en kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair is een perfectecombinatie voor uw werkplek. We helpen u natuurlijk ook graag met die ene bureaustoel, vergadertafel of bureau.
 4. 4. ProefplaatsingWij geloven dat u zelf het beste kunt bepalen of uw nieuwe werkplek bevalt. Daarom plaatsen wij graag het kantoormeubilair van uw keuze bij u op locatie voordat u beslist tot aankoop over te gaan.Zo kunt u eerst ervaren wat het betekent om zaken te doen met Kantoorinventaris en kennis maken met de hoge kwaliteitsmeubelen die wij leveren.
 5. 5. BetaalbaarGoede kwaliteit hoeft niet altijd de duurste oplossing te zijn. Afhankelijk van uw wensen en eisen stellen we graag samen met u een werkplek samen die betaalbaar en van hoge kwaliteit is.
 6. 6. RedesignJong gebruikt kantoormeubilair is vaak kwalitatief nog goed genoeg om jaren mee te kunnen. Echter soms hebben de jaren hun sporen achtergelaten op bijvoorbeeld het werkblad of de lak van de poten is beschadigd. Wanneer uw meubels een tweede leven verdienen redesignen we deze voor u. Opnieuw stofferen van de bekleding, het vervangen van de werkbladen en het spuiten van de onderstellen doet soms wonderen.
 7. 7. Inname/Inruil Een veel vergeten kostenpost is de afvoer van uw bestaande kantoormeubilair. Kantoorinventaris verzorgt de afvoer of eventuele inname/inruil van uw oude meubilair.Indien uw oude meubilair niet meer hergebruikt kan worden verzorgt Kantoorinventaris de verwerking. Materialen worden gescheiden en op verantwoorde wijze gerecycled.
 8. 8. Duurzaam Zowel bij redesign als inname van uw kantoormeubilairwerken wij maatschappelijk verantwoord. De lakken t.b.v.redesign zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.Eventueel te vernietigen materialen worden aangeboden t.b.v. recycling.
 9. 9. BetrouwbaarAl onze leveringen zijn voorzien van een 48 uurs reparatie- of omruilgarantie bij defecten. Tijdens de garantieperiode houdt dit simpelweg in dat u binnen 48 uur vervangendmateriaal krijgt die u kunt gebruiken terwijl wij het probleemverhelpen. Op deze manier hoeft u geen last te hebben van eventuele reparatie- of levertijden.
 10. 10. GarantieOp al onze leveringen zit standaard 1 jaar garantie. De jong gebruikte kantoormeubelen hebben dikwijls nog fabrieksgarantie. Indien dit niet het geval is geven wij natuurlijk onze standaardgarantie inclusief omruilservice.
 11. 11. WebwinkelIn onze webwinkel vindt u onze actuele voorraad voorzien van prijzen, duidelijke foto’s en heldere omschrijvingen. Mocht er een artikel niet op voorraad zijn of niet in de webwinkel staan, neem dan gerust contact met ons op. We bespreken dan graag de mogelijkheden met u.
 12. 12. Surf nu naar:www.kantoorinventaris.nl kantoorinventaris

×