Următorul coșmar financiar

560 views

Published on

Afla cum sa obtii imprumuturi rapide fara sa platesti dobanzi exorbitante.

Published in: Economy & Finance
1 Comment
1 Like
Statistics
Notes
No Downloads
Views
Total views
560
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
14
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
1
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Următorul coșmar financiar

  1. 1. Următoarul coșmar financiar. În creștere cu bule împrumuturi de indatorare a primit un impuls de aer cald în această săptămână din cauza "prietenii" de pe Wall Street din Washington. Federal Reserve (Fed), sub presiuni intense din membri ai Congresului (ambele maluri ale culoar), a declarat într-o scurtă declarație luni, care ar prelungi termenul limită pentru bănci de a se conforma cu aspectele cheie ale "Regula Volcker "Noul regulament guvern, care are scopul de a reduce asumării de riscuri excesive de către instituțiile financiare. Această întârziere va permite băncilor să continue să mențină ceea ce a fost o datorie corporativ comercial foarte Bulbuc, crescând riscul de un alt eveniment catastrofic financiar similar celui din 2008. Articol legat: Nasdaq are cel mai grav declin din 2011 Amintiți-vă toate aceste instrumente financiare "complexe", care a izbucnit în 2008, cei care au luat un pas de dezastru pentru economia?Vorbesc despre supa alfabet de titluri de creanță, inclusiv MBS, ABS, CDO, CDS etc. Ei bine, n-am dispărut cu adevărat. Cu toate acestea, unul în special, a devenit mare: obligațiile garantate sau CLO, pentru acronimul în limba engleză. Pentru o scurtă trecere în revistă a CLO este un tip de instrument de datorie compus din mai multe credite comerciale cu risc ridicat care au fost reunite și tăiate în bucăți mici, de marimea de o îmbucătură, care urmează să fie vândute investitorilor. Unele dintre aceste piese au un risc mai mare de investiții din alte împrumuturi. Investitorii care aleg sa cumpere o bucata de risc mai mare (grad
  2. 2. scăzut), se bucură de o rentabilitate mai mare a investiției decât cei care aleg sa cumpere o bucata de risc mai scăzut (și mai calificați). Dar dacă unele dintre creditele încep să implicit pe împrumuturi lor, părțile mai puțin calificați absorbi cea mai mare parte a pierderilor, în timp ce-evaluat mai mare bucura de performanță consistentă. Suna familiar? CLO sunt mai mult sau mai puțin ca CDO (obligații de plată colaterale), care sa prăbușit atât de spectaculos în timpul 2008 modul în criză, dar în loc de a fi plin de credite ipotecare neperformante, clo sunt pline până la refuz de credite de îndatorare fără mare valoare . Un împrumut de îndatorare este un credit emis de o bancă pentru o companie care are deja o mulțime de datorii pe cărțile lor și are un rating mai mic, prin urmare. Articol legat: UE reduce deficitul bugetar Clo nu a explodat la fel de mult ca și omologii lor din CDO, astfel încât investitorii gravitat spre ei în ultimii doi ani ca o modalitate de a obține venituri de neconceput fără o creștere măsurabilă a riscului. Pe parcursul ultimelor 94 săptămâni, a existat un flux de numerar pozitiv în piață pentru CLO. Un numar uluitor de 83.000 de milioane de euro în CLO au fost emise în 2013, o creștere semnificativă de la 3.000 milioane emise în 2009. Investitorii spun că sunt atrași de clo, deoarece acestea oferă randamente relativ ridicate la același nivel de risc de Trezorerie Statele Unite. De ce crezi asta? Ei bine, pentru că agențiile de rating și băncile spun așa. Clo tipic poate consta dintr-o mulțime de credite cu risc ridicat de îndatorare, dar aproximativ 65% din piese sunt vândute investitorilor ca nominală AAA. Asta-i jos din 2007, când 75% au avut un rating AAA, dar rămâne un procent surprinzător de mare.
  3. 3. Bancherii care emite aceste împrumuturi spune că lucrurile s-au schimbat. "Acestea sunt clo 2.0; sunt total diferite ", a spus unul dintre ei Fortune, cu un chicotit. Rolul băncilor Avocații susțin că băncile CLO 2.0 sunt mult mai sigure decat omologii lor de dinaintea crizei, și puteți vedea că în cantitatea mare de CLO bănci aleg să-și păstreze, mai degrabă decât să vândă la alți investitori. De fapt, aproximativ 70.000 de milioane de dolari din valoarea totală de 300.000 de milioane de CLO în prezent pe piață se presupune că sunt deținute de bănci. Este clar că băncile nu ar ține lucrurile care nu erau în siguranță, nu? Fals. Băncile păstrat o mulțime de timpul nivelurile de criză de credit, de asemenea, garantate cu ipoteca. Ei nu au, deoarece ei nu au putut găsi cumpărători pentru lucruri sau pentru că au fost și bea propria medicament. La urma urmei, un bancher care este implicată în operațiuni face să-l-se castiga. Datorită structurii de obligațiuni, bancherii sunt stimulate pentru a produce venituri prin orice mijloace necesare. Banca? Cui îi pasă de ei? Companiile cu o mulțime de datorii care operează într-o economie destul de fragil, nu sunt investiții în condiții de siguranță. În cazul în care economia se schimbă, boom-ul, jocul este de peste. Ia: Suporta scăderea șomajului în SUA
  4. 4. Singura modalitate de a preveni pe piața CLO urmeze calea de pieței CDO este de a reduce cererea investitorilor înainte de a fi prea târziu (presupunând că acesta nu este deja prea târziu). Din fericire, multe din clo a emis până în prezent au fost refinanțate de credite existente. Dar altele noi, cu atât mai puțin valoare sunt emise într-un ritm sanatos. Practic, există doar două moduri de a restricționa cererea aici. Fie ca Fed va trebui să ridice ratele dobânzilor pentru a reduce diferența în declarațiile de CLO (ceea ce le face mai puțin atractive pentru investitorii care doresc randamente ridicate) sau guvernul va forța băncile să oprească eliberarea lor și să le sprijine. Cere Fed de a ridica ratele dobânzilor este aproape imposibil, pare destinat să continue politica monetară și interes scăzut induce bule pe termen nelimitat. Dar băncile pot fi ușor izolate de pe piață. De fapt, acest lucru este deja lege. Ce spune Volcker Rule? Regula Volcker, care este parte a proiectului de lege de reformă financiară Dodd-Frank, spune, printre altele, că băncile nu pot avea "drept de proprietate" în anumite active riscante și a investițiilor. În mod clar, clo sunt titluri de creanță, ci pentru că ele sunt administrate în mod activ, investitorii pot face multe lucruri "stil echitate" ca de foc managerii lor de investiții sau emiterea de obligațiuni. Guvernul spune ca aceste puteri arata o proprietate, prin urmare, plasate sub gama de CLO de investiții interzise de regula Volcker. Dar acum este programat să Volcker Rule intră în vigoare (oficial), în iulie 2015, băncile au nu numai pentru a opri crearea de clo în prezent, de asemenea, să-și vândă rapid noile investiții care s-au acumulat. Băncile spun că nu sunt pur și simplu doresc să respecte regula (în ciuda faptului că Legea Dodd-Frank a intrat în vigoare în urmă cu aproximativ patru ani), și forțându-le să plaseze CLO lor într-o vânzare nebun, care ar fi dezastruos pentru prețurilor activelor. Articol legat: UE înăsprește normele privind solvabilitatea băncii Cu Fed ferm în loc, băncile au apelat la Congres pentru ajutor. Comisia pentru servicii financiare din majoritatea Republican Casa Reprezentanților întâlnit pentru a discuta despre această chestiune în luna februarie și a auzit de punctele de vedere ale martorilor se presupune ca neutre la Camera de Comerț a Statelor Unite, care a susținut că închiderea pieței CLO ar crea haos .
  5. 5. La 14 martie, comisia a aprobat o majoritate covârșitoare un proiect de lege cu un vot bipartizana de 53-3, care "face, în esență, mai ușor pentru băncile să emită CLO în Regula Volcker. De asemenea, scutite de Clos create înainte de luna februarie 2014, pentru a se conforma pe deplin cu Regula Volcker. Este încă departe de a deveni lege, și-ar putea schimba în mod semnificativ înainte de a ajunge un vot complet, dar cine ar vota împotriva unui proiect de lege intitulat "Un act de Restaurare de finanțare Angajații Testat pentru americani"? Acest lucru ne aduce înapoi la acțiunile prietenoase ale Fed la clo acest week- end. În mod clar ei au fost senzație de presiune de la Congres cu privire la acest caz. Cele două prelungiri de un an da acum băncile până în iulie 2017, pentru a rezolva problemele lor cu clo. Este probabil că băncile nu au satisface aceste restricții, cu excepția cazului în clo începe să explodeze. Deși băncile nu par a fi prea preocupat. Eliberarea de CLO martie a ajuns la 10,800 de milioane de dolari, cea mai mare vreodată lunii mai 2007, chiar înainte de începerea crizei creditelor. Băncile știu că în cazul în care Fed nu este de acord, puteți obține întotdeauna Congresului să-i susțină. Supraveghere lăcomia, prostia și de guvern relaxat alimentat bulei imobiliare. Același lucru pare să se întâmple astăzi, de această dată cu junk bonds și împrumuturi de îndatorare. Deși falimente și implicite sunt foarte mici astăzi, că nu va fi întotdeauna cazul, mai ales dacă există o altă criză de credit. Entérate: BofA va plăti 727 MDD en rambursări CLO sunt nelichide, ceea ce înseamnă că, dacă lucrurile merg rãu, există o modalitate ușoară pentru o bancă pentru a scăpa de ele așa. Astfel de investiții non-lichide ar putea însemna un dezastru pentru o bancă în nevoie disperată de bani. Amintiți-vă să Ursul Sterns și Lehman Brothers? Aceasta este ceea ce ar trebui să țină treaz noaptea Janet Yellen. Dar, din păcate, se pare că ea doarme foarte adânc. Viziteaza: Imprumuturi Rapide si dobanzi mici.

×