Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cbi strassenvertiger rs

414 views

Published on

Published in: Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Cbi strassenvertiger rs

 1. 1. Predstavljamo Vam cChe mobau za postavljanje podloge za put od betona.
 2. 2. Ona, naravno, zajedno sa našim umećem, predstavlja osnovno sredstvo pomoću kojim racionalnije se postavljaju putne trake, a isto tako i najnraznovrsniji monolitni profili . Postavljanje betona u skladu sa oblikom, izrađenim našom specijalnom mašinom za podloge za put od betona. Mašina automatski realizuje sve neophodne radnje za postavljanje betona na podlozi puta.
 3. 3. Primer izgradnje puta kod ravnomernog kret a nja napred. Primena Inset-metode . Betonska podloga premašuje sve zahteve u vezi sa dozvoljenim opterećenjem, čvrstinom i kontunuiteta upotrebe. Beton se raspoređuje ravnomernoo s ciljem da se stvori najveća ekonomičnost tokom izgradnje putne trake .
 4. 4. Ovako funkcioniše savremeni Inset-metod.
 5. 5. Ovako funkcioniše savremeni Inset-metod. Tokom procesa presovanja već dostavljeni beton se modelira ispod oblika betonske podloge, prikačenog na mašini, posredstvom jakog maltera. U još uvek svežem betonu automatski se postavljaju ankeri i tiplovi. .
 6. 6. Ovako funkcioniše dvoslojno postavljanje betona s jednom mašinom.
 7. 7. Inset-metoda za izgradnju putnih podloga primenjuje se za relizaciju različitih ciljeva <ul><li>izgradnj a magistrala ; </li></ul><ul><li>postavljanje betona na dnu unutrašnjeg kanala tokom njegovog saniranja . </li></ul>
 8. 8. <ul><li>izgradnja avionskih pisti za sletanje i uzletanje aviona ; </li></ul><ul><li>dvoslojno postavljanje podloga na vezi važnih puteva i magistrala . </li></ul>Inset-metoda za izgradnju putnih podloga primenjuje se za relizaciju različitih ciljeva
 9. 9. Ploče bez primedbi za svaku upotrebu i sve primene
 10. 10. Ovako funkcioniše postavljanje „čvrste železničke pruge“
 11. 11. Ovako funkcioniše postavljanje „čvrste železničke pruge“ Mašina stvara betonsku trasu sa profilom koji je tačan u milimetar. „Čvrsta železnička pruga“ služi kao stabilna trasa za vozove koji razvijaju veliku brzinu.
 12. 12. Majstor transformacija kod izlivanja betona. Primena Ofset-metode. Po pravilu, izgradnja monolitnih profila je ekonomičnija, nego primena već gotovih elemenata. Razvnovrsni oblici maltera predlažu mnoge varijante betonskih profila
 13. 13. Ovako funkcioniše savremena Ofset-metoda
 14. 14. Ovako funkcioniše savremena Ofset-metoda Dostavljeni beton se transportuje putem beskonačnog vijka u malteru koji sa svoje strane modelira monolitni profil tokom kretanja napred.
 15. 15. Ofest-metoda za izgradnju podloga puta primenjuje se za realizaciju različitih ciljeva <ul><li>stvaranje odvojnih zidova između dvosmernih putnih traka za održavanje bezbednosti; ; </li></ul><ul><li>izgradnj a kanala za odvod oborinskih voda. </li></ul>
 16. 16. Ofset-metoda za izgradnju podloga puta primenjuje se za realizaciju različitih ciljeva <ul><li>izgradnj a tunela ; </li></ul><ul><li>izgradnj a profila ivičnjaka . </li></ul>
 17. 17. Vrhunska tačka u mašinskoj tehnici P ostavljanje betona se realizuje najvećom preciznošću i najboljim kvalitetom. Unutrašnji vibratori, raspoređeni u malteru, čine beton izdržljivim na visoko opterećenje saobraćaja automobila i vode brigu o optimalnoj i ravnomernoj gustini.
 18. 18. Vrhunska tačka u mašinskoj tehnologiji Totalno automatizovano postavljanje tiplova, kao i ankera, pomaže pozicioniranju tiplov a i ankera u prethodno nabijenom svežem betonu po proizvoljnoj dužini i slobodno izabranom rastojanju.
 19. 19. Vrhunska tačka u mašinskoj tehnologiji Uređaj za bočno postavljanje ankera raspoređuje ih bočno u betonskoj podlozi. Ankeri zaustavljaju razdvajanje ploča jedne od druge.
 20. 20. Vrhunska tačka u mašinskoj tehnologiji Poprečna ravnalica izravnjava neravnine, a uzdužna stvara savršeno ravnu gornju površinu. Za pomoć u uspešnom funkcionisanju koriste se četke ili specijalne krpe od jute.
 21. 21. Hvala Vam na pažnji!

×