Farmacia lui dumnezeu

386 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
2 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
386
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
10
Comments
0
Likes
2
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Farmacia lui dumnezeu

 1. 1. La Farmacia de Dios Farmacia lui Dumnezeu
 2. 2. Ni se spune că Dumnezeu la început a separat apa sărată de apa de băut, a făcut Pământul, a plantat o grădină, a făcut animalele si pestii... Totul înainte de a face omul. El a făcut si a prevăzut toate alimentele de care urma să avem nevoie, înainte de a ne naste. Ele sunt mai bune si mai eficiente când le mâncăm crude. E adevărat că e bine să învăţăm asta... Dumnezeu ne-a lăsat o pistă,să stim care din alimente se potrivesc unei anumite părti din corpul nostru !!! Farmacia lui Dumnezeu este chiar uimitoare !
 3. 3. Un morcov în secţiune pare un ochi omenesc. Pupila, irisul şi celelalte linii se văd la fel cu ale ochiului omenesc... Da, ştiinţa acuma ne arată,că morcovul în mare măsură optimizează fluxul de sânge spre ochi, ajutându-l la funcţionarea lui.
 4. 4. Roşia are patru cămăruţe şi sunt roşii. Inima are 4 cămăruţe şi sunt roşii. Toate investigaţiile demonstrează că roşiile sunt compuse din licopină şi sunt de fapt, pure alimente pentru inimă şi sânge.
 5. 5. Strugurii prinşi într-un ciorchine au forma unei inimi. Fiecare boabă de strugure pare a fi o celulă sangvină şi toate investigaţiile din ziua de azi demonstrează că strugurii sunt un puternic aliment vitalizant pentru inimă şi sânge.
 6. 6. O nucă arată la fel cu un mic creier, o emisferă reaptă şi una stângă, creierul superior şi creierul inferio inclusiv încreţiturile şi pliurile din nucă, sunt la fel cu circumvoluţiunile creierului. Acuma ştim că nucile ajut a dezvoltarea a mai mult de 3 duzini de neurotransmiţăt pentru funcţionarea creierului.
 7. 7. Fasolea, al cărei nume în engleză este Kidney Beans (Kidney=rinichi, Beans=fasole) de adevărat vindecă şi ajută la menţinerea funcţiilor rinichilor şi chiar arată exact la fel cu
 8. 8. Ţelina, legumele rădăcinoase, ruibarba şi multe altele care au formă asemănătoare cu oasele, aceste alimente aduc un aport esenţial în fortificarea oaselor. Oasele au 23% sodiu şi aceste alimente au 23% sodiu. Dacă nu ai suficient sodiu în dieta ta, corpul îl extrage din oase, făcându-le debile. Aceste alimente întăresc şi suplinesc nevoile scheletului nostru.
 9. 9. Avocado, vinetele şi perele ajută la sănătatea şi funcţionarea burţii şi cefei la femei, ele arată la fel cu aceste organe. Investigaţiile din ziua de azi ne arată că, dacă o femeie mănâncă un avocado pe zi, hormonii ei se balansează, elimină greutatea nedorită şi previne cancerul cervical. Durează exact 9 (nouă) luni să crească un avocado, dela înflorire şi până la maturitatea fructului şi are mai mult de 14.000 componente chimice de nutriţie în fiecare din aceste alimente (ştiinţa modernă a studiat şi a numit doar 141 din acestea).
 10. 10. Smochinele sunt pline de seminţe si atârnă în pereche când cresc. Smochinele cresc mobilitatea spermei masculine si sporesc cantitatea de spermă, prevenind infertilitatea la bărbaţi.
 11. 11. Cartoful dulce (camote) este foarte asemănător pancreasului şi de fapt, reglează indicele glicemiei la diabetici.
 12. 12. Măslinele ajută la buna funcţionare şi sănătatea ovarelor.  
 13. 13. Portocalele, mandarinele si alte fructe citrice, se aseamănă glandelor mamare ale femeilor, si ajută la sănătatea si fluxul miscării limfatice în sâni.
 14. 14. Ceapa este foarte asemănătoare celulor corpului. Studiile relevă că ceapa ajută la curătirea deseurilor materiale din toate celulele corpului. Inclusiv ne produce lacrimi care spală stratul epitelial al ochilor. Alt aliment este usturoiul, care ajută şi el la eliminarea deşeurilor materiale şi radicalilor liberi din organism.
 15. 15. Te rog nu şterge acest mesaj, chiar dacă îl trimiţi măcar unei singure persoane. Priveşte data când a început. Multumesc !
 16. 16. Această lumânare a fost aprinsă în 15 Septembrie 1998. Cineva care te iubeşte a ajutat la menţinerea ei, trimiţând-o la tine.   Trimite-o tuturor celor pe care îi iubeşti !.

×