Femijet raportojne ne alo 116 viti 2012

10 years ago 302 Views

Fëmijet e humbur dhe shfrytëzuar

10 years ago 250 Views

Alo 116 dhuna në shkolla

10 years ago 843 Views

Fëmjët dhe dhuna ndermjet tyre bulizmi

10 years ago 887 Views