Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Уређење школског дворишта

Уређење школског дворишта. ОШ "Надежда Петровић", Нови Београд.

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Уређење школског дворишта

 1. 1. E К О Л О Г И Ј А УРЕЂЕЊЕ ЖИВОТНОГУРЕЂЕЊЕ ЖИВОТНОГ ПРОСТОРАПРОСТОРА Припремила: Драгица ЈовановићПрипремила: Драгица Јовановић Објавио : Дејан КовачевићОбјавио : Дејан Ковачевић 25. април 2017. године25. април 2017. године П Р О Д У Ж Е Н И Б О Р А В А К Д Р У Г А К А
 2. 2. У месецу априлу када обележавамо Дан планете Земље, а у оквиру планиране теме “Екологија”, организовали смо и акцију уређења животног простора. Осим свакодневне бриге о хигијени у учионици , желели смо да уредимо и део школског дворишта који нам је посебно драг јер подсећа на паркић. Наша еколошка патрола установила је да у осталим деловима дворишта нема неорганског отпада. За акцију су биле потребне рукавице, празне кесе и добра воља. Уређењу паркића у школском дворишту добровољно су се прикључили и четвртаци Кристијан ( IV1) и Игор (IV2). Браво!
 3. 3. ДРУГАЦИ И ЧЕТВРТАЦИ У АКЦИЈИДРУГАЦИ И ЧЕТВРТАЦИ У АКЦИЈИ
 4. 4. АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ДВОРИШТА
 5. 5. АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ДВОРИШТА
 6. 6. АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ДВОРИШТА
 7. 7. АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ДВОРИШТА
 8. 8. Када постоји добра воља лако се дође до циља. Неко је носио рукавице, други празне кесе. Имали смо и “проналазача” отпада. За непуних 30 минута напунили смо око 15-ак кеса . Различити папири, конзерве, пластичне флаше и друго су несмотрени пролазници и неки ђаци бацили у паркић који је део школског дворишта. После успешне акције наш паркић је добио нови изглед. НИЈЕ ТЕШКО БИТИ ФИН!
 9. 9. ЧУВАЈМО НАШУ ПЛАНЕТУ! ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ИГРУ!!!

  Be the first to comment

  Login to see the comments

Уређење школског дворишта. ОШ "Надежда Петровић", Нови Београд.

Views

Total views

2,304

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

2,075

Actions

Downloads

0

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×