La selva (laura adrià)

175 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
175
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

La selva (laura adrià)

  1. 1. COMARCACOMARCALA SELVALA SELVAAutors: Laura Illa i Adrià FanloAutors: Laura Illa i Adrià Fanlo
  2. 2. INFORMACIÓ GENERALINFORMACIÓ GENERAL• Capital: Santa Coloma de FarnersCapital: Santa Coloma de Farners• Superfície (extensió): 995,11.kmSuperfície (extensió): 995,11.km• Població: 169,389 habPoblació: 169,389 hab
  3. 3. PRINCIPALS POBLACIONSPRINCIPALS POBLACIONSAmer, Anglés, Arbúcies, Blanes, Breda, Brunyola,Amer, Anglés, Arbúcies, Blanes, Breda, Brunyola,Caldes de Malavella, Callera de Ter, Fogars deCaldes de Malavella, Callera de Ter, Fogars dela Selva, Hotalric, Lloret de mar, Massanes,la Selva, Hotalric, Lloret de mar, Massanes,Maçanet de la Selva, Osor, Riells i Viabrea,Maçanet de la Selva, Osor, Riells i Viabrea,Riuderenes, Riudellots de la Selva, Sant FeliuRiuderenes, Riudellots de la Selva, Sant Feliude Buxalleu, Sant Hilari Sacalm, Sant Julià delde Buxalleu, Sant Hilari Sacalm, Sant Julià delLlor i Bonmatí, Santa Coloma de Ferners, Sils,Llor i Bonmatí, Santa Coloma de Ferners, Sils,Susqueda, Tossa De Mar, Vidreres, Volví dSusqueda, Tossa De Mar, Vidreres, Volví d´Onyolar´Onyolar
  4. 4. PRINCIPALS RIUSPRINCIPALS RIUSRiera d´Arbúcies, Riera de Breda, TorrentRiera d´Arbúcies, Riera de Breda, Torrentde les Cigonyes,Torrent dels Moros,de les Cigonyes,Torrent dels Moros,Onyar, Riera d’Osor, Ridaura, Riera deOnyar, Riera d’Osor, Ridaura, Riera deRiudecòs, Riera de santa Coloma ,LaRiudecòs, Riera de santa Coloma ,LaTordera.Tordera.
  5. 5. ACTIVITATS ECONÒMIQUESACTIVITATS ECONÒMIQUESLa Selva és una de les comarques amb mésLa Selva és una de les comarques amb mésgent dedicada a les feines del bosc. Pocagent dedicada a les feines del bosc. Pocagent es dedica al conreu. La indústria ésgent es dedica al conreu. La indústria ésel sector econòmic que ocupa més gent.el sector econòmic que ocupa més gent.El ram tèxtil destaca sobre totes les altres.El ram tèxtil destaca sobre totes les altres.El turisme va fer canviar la vida i elEl turisme va fer canviar la vida i elpaisatge dels pobles de costa i del seupaisatge dels pobles de costa i del seuentorn.entorn.
  6. 6. CULTURACULTURA• Destaquem els següents monuments: EsglésiaDestaquem els següents monuments: Esglésiade Sant Martí Sapresa (Brunyola), Ermita dede Sant Martí Sapresa (Brunyola), Ermita deSant Romà o Capella de Sant Romà (Brunyola),Sant Romà o Capella de Sant Romà (Brunyola),Pont de la riera de la Terra Negra (Fogars de laPont de la riera de la Terra Negra (Fogars de laSelva), Església de Sant Andreu de RamióSelva), Església de Sant Andreu de Ramió(Fogars de la Selva), Pont Penjat (Massanes),(Fogars de la Selva), Pont Penjat (Massanes),Església parroquial de Sant Martí de RiellsEsglésia parroquial de Sant Martí de Riells(Riells i Viabrea), Antiga Casa Consistorial(Riells i Viabrea), Antiga Casa Consistorial(Riudellots de la Selva), Pont del Diable(Riudellots de la Selva), Pont del Diable(Susqueda)….(Susqueda)….
  7. 7. CULTURACULTURA• Destaquem els següents monuments: EsglésiaDestaquem els següents monuments: Esglésiade Sant Martí Sapresa (Brunyola), Ermita dede Sant Martí Sapresa (Brunyola), Ermita deSant Romà o Capella de Sant Romà (Brunyola),Sant Romà o Capella de Sant Romà (Brunyola),Pont de la riera de la Terra Negra (Fogars de laPont de la riera de la Terra Negra (Fogars de laSelva), Església de Sant Andreu de RamióSelva), Església de Sant Andreu de Ramió(Fogars de la Selva), Pont Penjat (Massanes),(Fogars de la Selva), Pont Penjat (Massanes),Església parroquial de Sant Martí de RiellsEsglésia parroquial de Sant Martí de Riells(Riells i Viabrea), Antiga Casa Consistorial(Riells i Viabrea), Antiga Casa Consistorial(Riudellots de la Selva), Pont del Diable(Riudellots de la Selva), Pont del Diable(Susqueda)….(Susqueda)….

×