Your SlideShare is downloading. ×
P3O workshop @soskinderdorpen v.1.0
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Saving this for later?

Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime - even offline.

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

P3O workshop @soskinderdorpen v.1.0

160
views

Published on


0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
160
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. P3O WorkshopSpeciale editie voor SOSKinderdorpen
 • 2. InhoudP3O staat voor Project, Programma enPortfolio Offices. De kernvragen diebeantwoord worden in deze workshopzijn:. Wat is het P3O model?. Wat kan je ermee in de praktijk?
 • 3. Wat neem je mee naar huis?
- kennis over het P3O model
- hoe kan je het P3O model gebruiken inje eigen praktijk
- P3O mix & match (exclusief voor deze workshop)
-tips en broninformatie Wat we gaan doen is vooral praktisch. Na de introductie van het P3O model gaan we er meteen actief mee aan de slag. Daarbij komt vooral jouw eigen praktijk aan bod. Deze editie duurt 2,5 uur.
 • 4. Wanneer kan ik meedoen?
Elke maand op de laatste vrijdag (open inschrijving).Je kunt kiezen tussen vrijdagochtend van 9:30-12:00 en devrijdagmiddag van 13:00 tot 15:30 uurWaar is deze workshop?Om de kosten voor open inschrijving laag te houden is dit bij mijin de buurt op een MVO locatie in Apeldoorn, tenzij deze locatieonverhoopt niet beschikbaar is. Dan wordt het een anderelocatie in Overijssel of Gelderland.Op een bijzonder Welkom locatie in Overijssel of Gelderland.Maximaal 8 personen per workshop.
 • 5. Data 2013 Open inschrijving
vrijdag 25 januari. inschrijving gesloten
vrijdag 22 februari. inschrijvinggeslotenvrijdag 29 maart. meld je aan voor 15 maart
vrijdag 26 april. meld je aanvoor 12 april
vrijdag 31 mei. meld je aan voor 17 mei
vrijdag 28 juni. meldje aan voor 14 juni
vrijdag 26 juli. meld je aan voor 12 juli
vrijdag 30augustus. meld je aan voor 16 augustus
vrijdag 27 september. meld je aanvoor 13 september
vrijdag 25 oktober. meld je aan voor 11 oktober
vrijdag29 november. meld je aan voor 15 november
vrijdag 27 december. Geenworkshop, maar een kerstdonatie is van harte welkom @soskinderdorpenDe sluitingsdatum is twee weken voor de workshop datum om je zo tijdig te kunnen informeren ofhet door gaat of niet. in geval van annulering kan zo ook de locatie bijtijds worden vrijgegeven,opdat andere gasten kunnen genieten van een Bijzonder Welkom.
 • 6. Bijdrage
De prijs voor deze workshop van 2,5 uur is 75 euro exclusief BTW perpersoon. De workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.Je kunt ook kiezen voor een workshop prijs van 55 euro exclusief BTW perpersoon op voorwaarde dat je minimaal 10 euro stort of meer opde Justgiving Actiesite voor SOS Kinderdorpen.
 • 7. In-company kan ook…Liever een andere dag, tijd, locatie of maatwerk? Dat kan.
Mocht je zelf een groepje van 4 tot maximaal 12 personen hebben,dan is dat mogelijk en spreken we daar onderling wat over af.Mail je voorstel naar petra.rona@creativeinn.nl
 • 8. Waarom is dit een editie voor SOS Kinderdorpen?
Dat is de organisatie die ik van harte steun en daarom koppel ik mijnCreative Inn activiteiten ook graag aan dit goede doel. SOS Kinderdorpenzorgt voor een liefdevol thuis voor ieder kind. Voor kinderen die er al zijn,maar niemand hebben om voor ze te zorgen.Een SOS moeder neemt deze zorg op zich en er zijn SOS scholen waar zekunnen leren en zich kunnen ontwikkelen tot wie ze zijn. Dat je gun jeiedereen. En daar wil ik graag een steentje aan bijdragen. Vandaar dezeworkshop gekoppeld aan SOS Kinderdorpen.Ik hoop op deze manier en natuurlijk mijn vakkennis te kunnen delen, wantdaar leef ik van. En gelijkertijd wil ik zo fondsen werven voor SOSKinderdorpen. Win-win-win. Goed voor u, goed voor mij, goed voor hen.Dus daarom. Doet u mee?
 • 9. 9 Happy to share! Met SOS Kinderdorpen. Hartelijke groet, Petra RonaEen praktische start maken met P3O? Dat kan.Voor (Skype) coaching & P3O workshops kom ik graag bij u langs.ContactFollow me @P3OSkype: petraronaEmail: petra.rona@creativeinn.nl Creative InnLinkedin: www.linkedin.com/in/pmoconsultantWebsite: www.creativeinn.nl www.creativeinn.nl @BPUG_NL