Srbija nekretnine media_kit

3,754 views
3,695 views

Published on

Media Kit srbija-nekretnine.org

Published in: Real Estate
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
3,754
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2,408
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Srbija nekretnine media_kit

 1. 1. SRBIJA-NEKRETNINE.org Advertising  &  Media  Kit  Izdanje sa podacima za februar 2012
 2. 2. Sa 1.000,000 otvorenih stranica mesečno i 25,000 oglašenih nekretnina, srbija- nekretnine.org predstavlja jedan od napopularnijih portala za nekretnine u Srbiji. • Portal sa najnižim cenama reklamiranja u Srbiji srazmerno poseti • Veliki broj otvorenih stranica po posetiocu - 10 str. • Preko 1 milion otvorenih stranica • Najveći trend rasta u svojoj niši u SrbijiOslanjajući se isključivo na preporuke posetilaca sajta i svoju izuzetnureputaciju na tržištu, srbija-nekretnine.org je postao za samo nekolikomeseci od osnivanja u oktobru 2010. godine, jedan od posećenijihportala u zemlji, a danas i sajt sa najvećim porastom posete vezane zasvet nekretnina na zapadnom Balkanu.
 3. 3. Važan segment aktivnosti portala supredstavljanje, promocija i medijskopokroviteljstvo različitih aktera na tržištunekretnina, kao i događaja iz Srbije i regiona.Partnerstva sa čak 142 agencije za nekretnineomogućavaju nam da ponudimo posetiocimanajaktuelnije i najraznovrsnije nekretnine iusluge vezane za nekretnine, selidbe i drugo.Na portalu se nalazi veliki broj specijalizovanihsekcija koje su pravljene za različite ciljnegrupe poput sekcija: selidbe, montažne kuće,novogradnja, adaptacije, stolarija, grejanje iklimatizacija itd.Uskoro će na portalu biti postavljena sekcijaizuzetno povoljnih nekretnina grouponko - kojapredstavlja potpuno inovativan pristup prodajinekretnina.Pored ovoga na portalu se nalazi jako popularniestimator vrednosti nekretnina koji na osnovuproseka iz baze daje procenu trenutnevrednosti nekretnine i predstavlja još jedanizuzetno efikasan reklamni kanal.
 4. 4. Statistika/demografijaRast ukupnih poseta na dnevnom nivou februar 2012.(Izvor: Google Analytics)
 5. 5. Column 1 Heading Column 2 HeadingKrajem Februara 2012. godine, srbija nekretnine beleži preko 100,000 posetamesečno sa oko 1,000,000 otvorenih stranica.Posetioci na sajtu u proseku provode 7 minuta i za to vreme pregledaju9 stranica na portalu.Ukupno na portalu ima oko 25,000 aktuelnih oglasa za različite tipove nekretnina.
 6. 6. Starosna&geografskastruktura(Izvor: Alexa.com)
 7. 7. * 79.9 % iz Republike Srbije,* 10% Nemačka* ostatak dolazi iz čak 112 zemalja* dominantno muškarci od 34 do 44 g
 8. 8. Neki od naših dosadašnjih Klijenata su: čak 142 agencije zanekretnine http://srbija-nekretnine.org/agencije/spisak-agencija, zatim firme uspecijalizovanim sekcijama npr. selidbi poput Beocontrol, AGS,gradjevinskih firmi, kompanija za uredjenje enterijera, adaptacije.Uskoro očekujemo da će portal postati apsolutni lider na tržištunekretnina, a tome svedoči i činjenica da smo sada za većinuključnih reči na prvoj stranici i drugoj strani (SEO potencijal zabrz porast posete) rezultata pretrage na Google-u i drugim velikimpretraživačima.Takodje prisutni smo i na Facebook i Twitter, kao i na 42 druge soc-media platforme poput LinkedIn-a i Pinteresta.
 9. 9. Zakup reklamnog prostoraSrbija nekretnine svojim Klijentima nudi pet pozicija za oglašavanje ione se mogu videti na:http://srbija-nekretnine.org/oglasavanje/baneriNaša preporuka su 728x90, 160x600 i oglašavanje integracijom nasame oglase nekretnina (preko 25,000).
 10. 10. Plasman PR tekstovaPR tekstovi Vam omogućavaju da obavestite posetioce o svomnovom proizvodu, usluzi ili događaju.Klijentima nudimo priliku da proizvod ili uslugu pozicioniraju kao integralni deosekcije koja zanima klijenta, nekretninko bloga, a sve ovo u kombinaciji sadruštvenim medijima putem Facebook i Twitter stranica.Kontaktirajte nas za više informacija.
 11. 11. office@srbijanekretnine.orgKontakt: www.srbija-nekretnine.orgmob 064 211 41 81 www.srbijanekretnine.com

×