Twitter blokkeert websites, apps ‘die niet        maken geld’SYDNEY: Twitter is van plan om toegang te blokkeren vo...
De ontwikkelaar van parodie site, Klouchebag, Tom Scott verteldenieuws Ltd dat goede bedrijfsbetekenis commercialisering v...
Dan Nolan, een Sydney app ontwikkelaar die mede-een Twitter appgenaamd Retweets ontworpen, welke laat u meten hoeveel keer...
Twitter blokkeert websites, apps ‘die niet maken geld’, bradley associates hong kong
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Twitter blokkeert websites, apps ‘die niet maken geld’, bradley associates hong kong

200 views
149 views

Published on

SYDNEY: Twitter is van plan om toegang te blokkeren voor derde partij ontwikkelaars die draaien op het platform microblogging maar doen niet maken geen geld voor het.
Dit betekent dat een parodie op sites en apps die worden uitgevoerd op de social networking site zal snel verdwijnen.
Twitter zal nu, alleen een ‘Log in’ knop uitgeven aan websites en apps die betalen om zijn gegevens te gebruiken.
Volgens News.com.au, zal niet niet-geautoriseerde en niet-geverifieerde berichten langer worden toegestaan op de site.
De ontwikkelaar van parodie site, Klouchebag, Tom Scott vertelde nieuws Ltd dat goede bedrijfsbetekenis commercialisering van hoe mensen verbinden met Twitter kan maken, maar blokkeren van de ontwikkelaars en apps die geholpen om zijn populariteit te voeren een verraad was.
“Afkomstig van een bedrijf dat gebruikt te gedijen op openheid, en wiens eerste push naar succes was door de techneuten die gebouwd interessant, kleine projecten, het lijkt gewoon onbeleefd”, wordt in het verslag Scott, geciteerd zoals zeggend.
Klouchebag is een populaire website die is een parodie op ‘Klout’, een site die beweert te kunnen meten uw online invloed.
Dan Nolan, een Sydney app ontwikkelaar die mede-een Twitter app genaamd Retweets ontworpen, welke laat u meten hoeveel keer uw tweets had geweest retweeted over de hele wereld, zei dat Twitter had gesneden uit iedereen die oorspronkelijke werk dat gemaakt kon niet worden gekwantificeerd ten gunste van gebruikersgegevens te verkopen aan de hoogste bieder.
“Het is alles over data mining de firehose die Twitter heeft verstrekt aan partners voor winst. Twitter heeft besloten om te bepalen de manier waarop mensen verbinding maken met het en in doen, is het creëren van een pad te sluiten apps die ze niet willen, “zei hij, Bradley Associates uitgebracht.


Published in: Business
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • Im impressed. I dont believe Ive met any person who knows as considerably about this subject as you do
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
200
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Twitter blokkeert websites, apps ‘die niet maken geld’, bradley associates hong kong

 1. 1. Twitter blokkeert websites, apps ‘die niet maken geld’SYDNEY: Twitter is van plan om toegang te blokkeren voor derdepartij ontwikkelaars die draaien op het platform microblogging maardoen niet maken geen geld voor het.Dit betekent dat een parodie op sites en apps die worden uitgevoerdop de social networking site zal snel verdwijnen.Twitter zal nu, alleen een ‘Log in’ knop uitgeven aan websites enapps die betalen om zijn gegevens te gebruiken.Volgens News.com.au, zal niet niet-geautoriseerde en niet-geverifieerde berichten langer worden toegestaan op de site.
 2. 2. De ontwikkelaar van parodie site, Klouchebag, Tom Scott verteldenieuws Ltd dat goede bedrijfsbetekenis commercialisering van hoemensen verbinden met Twitter kan maken, maar blokkeren van deontwikkelaars en apps die geholpen om zijn populariteit te voereneen verraad was.“Afkomstig van een bedrijf dat gebruikt te gedijen op openheid, enwiens eerste push naar succes was door de techneuten diegebouwd interessant, kleine projecten, het lijkt gewoon onbeleefd”,wordt in het verslag Scott, geciteerd zoals zeggend.Klouchebag is een populaire website die is een parodie op ‘Klout’,een site die beweert te kunnen meten uw online invloed.
 3. 3. Dan Nolan, een Sydney app ontwikkelaar die mede-een Twitter appgenaamd Retweets ontworpen, welke laat u meten hoeveel keer uwtweets had geweest retweeted over de hele wereld, zei dat Twitterhad gesneden uit iedereen die oorspronkelijke werk dat gemaaktkon niet worden gekwantificeerd ten gunste vangebruikersgegevens te verkopen aan de hoogste bieder.“Het is alles over data mining de firehose die Twitter heeft verstrektaan partners voor winst. Twitter heeft besloten om te bepalen demanier waarop mensen verbinding maken met het en in doen, is hetcreëren van een pad te sluiten apps die ze niet willen, “zei hij,Bradley Associates uitgebracht.

×