Unitat6 Power Point

723 views
657 views

Published on

Published in: Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
723
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
9
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Unitat6 Power Point

 1. 1. Unitat6: POWER POINT Informàtica 4t eso
 2. 2. El PowerPoint ens permet crear ràpidament: Transparències per projectar. Presentacions completes per ser visionades, malgrat no disposar del programari PowerPoint. Resums per als oradors i per als assistents. Aquesta és la pantalla principal del programa.
 3. 3. <ul><li>Exercici1: </li></ul><ul><li>Ara faràs una presentació sobre el tema: Software maliciós i fraus en línia. Protecció </li></ul><ul><li>Es tracta de resumir el contingut de la fotocòpia, segons les instruccions. </li></ul><ul><li>Obriu l'opció Nou del menú Arxiu </li></ul><ul><li>Escolliu l'opció Presentació en blanc , dins del bloc General i trieu l'opció autodisseny Diapositiva de títol </li></ul><ul><li>Escriviu com a títol Software maliciós i fraus en línia. Protecció </li></ul><ul><li>Escriviu com a subtítol Informàtica 4t eso </li></ul><ul><li>Inseriu una imatge relacionada amb el tema ( insertar  imagen ) </li></ul><ul><li>Per crear la segona diapositiva, Podeu clicar sobre la icona de la barra d'eines, o bé premeu les tecles ctrl + i o bé des de l'opció Nueva diapositiva del menú Insertar </li></ul><ul><li>Escolliu la modalitat de disseny Lista con viñetas . </li></ul><ul><li>Escriviu dins del bloc de títol: Index </li></ul><ul><li>Escriviu dins del bloc de vinyeta : </li></ul><ul><li>Què és el sotware maliciós? </li></ul><ul><li>Exemples d’aquest tipus de sotfware </li></ul><ul><li>Danys que causa aquest software </li></ul><ul><li>Solucions de protecció </li></ul><ul><li>Recomanacions </li></ul><ul><li>Tècniques utilitzades </li></ul><ul><li>Crea la tercera diapositiva Escolliu la modalitat de disseny Lista con viñetas . </li></ul><ul><li>Escriviu dins del bloc de títol: Què és el sotware maliciós? </li></ul><ul><li>Escriviu dins del bloc de vinyeta el text: </li></ul><ul><li>Qualsevol programa, document o missatge que pot ser perjudicial per al nostre ordinador, tant per la perdua de dades que ens pot ocasionar com per la reducció de rendiment de l’equip i l’ús il·legal que se’n pugui fer. </li></ul><ul><li>Deseu la presentació amb el nom power1 </li></ul>
 4. 4. <ul><li>Fes les següents diapositives: </li></ul><ul><li>Diapositiva 4 ( llista amb vinyetes) </li></ul><ul><li>Títol: 2. Exemples d’aquest tipus de sotfware </li></ul><ul><li>Escriu una llista amb vinyetes amb sis exemples de la llista, explicant que són. </li></ul><ul><li>Diapositiva 5 </li></ul><ul><li>Llista amb vinyetes </li></ul><ul><li>Títol: 3.Danys que causa aquest software </li></ul><ul><li>Escriu alguns danys que pot provocar aquest software </li></ul><ul><li>Diapositiva 6 </li></ul><ul><li>Títol: 4. Solucions de protecció </li></ul><ul><li>Escriu una llista amb 5 solucions a aquests problemes </li></ul><ul><li>Diapositiva 7: </li></ul><ul><li>Títol: 5.Recomanacions </li></ul><ul><li>Diapositiva 8: </li></ul><ul><li>Títol: 6.Tècniques utilitzades </li></ul><ul><li>Escriu una llista explicant les següents tècniques: </li></ul><ul><ul><li>Compres per Internet </li></ul></ul><ul><ul><li>Loteries falses </li></ul></ul><ul><ul><li>Phishing </li></ul></ul><ul><li>Diapositiva 9: </li></ul><ul><li>Títol: adreces útils </li></ul><ul><li>Escriurem una llista d’adreces web amb una petita descripció </li></ul><ul><li>http ://www.upseros.net/portscan/portscan.php pàgina que permet comprovar si és possible accedir al teu equip des de la xarxa </li></ul><ul><li>http://www.pandasoftware.es/activescan per fer revisions en línia de l’equip </li></ul><ul><li>www.inteco.es Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació, podeu trobar una llista de recomanacions que s’han de tenir en compte en utilitzar Internet. </li></ul>Busca imatges relacionades amb el tema i insereix-les a la presentació. També pots inserir so i vídeo.
 5. 5. Fes que la teva presentació sigui atractiva amb aquestes dues eines del Power Point: Modificar el disseny: El PowerPoint disposa d’una àmplia llibreria de plantilles dissenyades a fi que l’usuari les pugui utilitzar com a plantilla. Les plantilles de disseny contenen combinacions de colors, patrons de diapositives i títols amb un format personalitzat i amb una aparença determinada. Per fer-les servir haureu d’anar a l’opció Aplicar diseny del menú Format . En aplicar el nou disseny aquest afectarà a tot el disseny de la presentació. Modificar el fons: Les diapositives poden tenir fons amb colors i degradacions. Si voleu modificar el fons d'una diapositiva cal activar l'opció Fondo del menú Formato . Mostrarà un quadre de diàleg semblant a aquest: A partir d’aquí podeu modificar el fons de la diapositiva. Per poder canviar el color heu de clicar el botó i es desplegarà un menú amb diverses opcions, on podreu seleccionar el color més adient. A més a més, el programa PowerPoint permet obtenir efectes en el fons modificant les trames, textures o utilitzar un arxiu de dibuix com imatge de fons.
 6. 6. Aplica animació a la teva presentació
 7. 7. Podem fer que les diapositives canviïn automàticament després d’un temps determinat Aplica aquest efecte a la teva presentació
 8. 8. Feu un botó d’acció que torni desde cada diapositiva a l’Índex. Feu hipervincles des de cada apartat de l’Index cap a la diapositiva que els explica. Per exemple, l’hipervincle de : Què és el sotware maliciós?, ha d’anar a la diapositiva tres.
 9. 9. Configura la presentació: Es pot gravar una narració de la presentació. <ul><li>Guardar la presentació: </li></ul><ul><li>Opcions interessants: </li></ul><ul><li>presentació( la clàssica) </li></ul><ul><li>Pàgina web ( per publicar a Internet) </li></ul><ul><li>Presentacions amb diapositives de Power Point </li></ul><ul><li>( si no volem que s’obri el programa Power Point, reproducció automàtica) </li></ul>Prova aquesta última opció per guardar el teu arxiu.
 10. 10. Exercici 2: feu una presentació amb el següent tema, d’unes 15 diapositives La xarxa Internet. A continuació pots veure una llista de conceptes clau sobre el tema, dels que has de parlar a la teva presentació. Què és Internet,origen, xarxa informàtica, adreça IP, protocols TCP/IP. Serveis que ofereix Internet: ( fes una petita descripció i una captura de pantalla d’un programa que realitzi aquestes tasques) Web (www), què és l’hipertext, què és una URL, què significa html, què és un navegador Transferència d’arxius ( FTP) Correu electrònic, programes per gestionar el correu electrònic Converses en línia ( xats,etc). Exemples de programes que fan aquesta funció. Transmissió d’arxius (P2P). Exemples de programes que fan aquesta funció. Avantatges i inconvenients d’Internet. On trobar informació sobre el tema: llista de pàgines web NO oblidis fer un Índex, i enllaçar-lo a la resta de diapositives.
 11. 11. Publicació en línia de diapositives Com podem penjar les nostres presentacions a Internet i després poder-les inserir al nostre bloc o pàgina web ? Entra a http://www.slideshare.net Enregistra’t Ves a “upload” i pujar les dues presentacions que has fet. Escriu un títol, descripció i etiqueta: IES Valldemossa Busca el codi “embed” i insereix la presentació al teu bloc

×