• Save
Campaniile de comunicare romanesti in retele sociale online
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Like this? Share it with your network

Share

Campaniile de comunicare romanesti in retele sociale online

on

 • 6,034 views

Prezentare sustinuta la Social Networks Conference 2011.

Prezentare sustinuta la Social Networks Conference 2011.

Statistics

Views

Total Views
6,034
Views on SlideShare
4,377
Embed Views
1,657

Actions

Likes
2
Downloads
0
Comments
0

8 Embeds 1,657

http://www.manafu.ro 1239
url_unknown 311
http://www.siteguru.ro 97
http://gorbyblog.eu 3
http://webcache.googleusercontent.com 2
http://translate.google.com 2
http://flavors.me 2
http://www.slideshare.net 1
More...

Accessibility

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Campaniile de comunicare romanesti in retele sociale online Presentation Transcript

 • 1. Campaniile de comunicare romanestiin retele sociale onlineData: Iulie, 2011
 • 2. 2Metodologie Metoda de cercetare Sondaj Populatia tinta Persoane cu varsta intre 15 si 55 de ani, care a utilizat o retea sociala online cel putin o data in ultimele 6 luni Tehnica de culegere a datelor Interviuri auto-completate, realizate prin intermediul Internetului Marimea esantionului 506 respondenti Perioada de culegere a datelor Iunie 2011
 • 3. Cateva exemple de campaniionline in retele sociale
 • 4. Coca Cola 4 Bicicleta rosie
 • 5. Nivea 5
 • 6. DONCAFE 6
 • 7. Evaluarea campaniilor onlinein retele sociale
 • 8. Top 25 de campanii romanesti in retelele sociale online 8 potrivit notorietatii Imbunatatirea opiniei/ Implicare/ notorietate N=506 N*=363 notorietate N*=363 27 31 39 42 18 23 30 27 20 25 15 34 19 31 9 18 18 32 35 37 19 19 15 27 38 44 21 27 32 32 22 19 22 22 22 20 28 21 16 12 16 16 10 23 N*= doar cei care 21 au v!zut cel pu!in 34 o campanie 11 20 12 9Q23. Pentru care dintre aceste marci ati vazut campanii in retele sociale in ultimele 6 luni? / Q24. In campaniile caror marci realizate inretelele sociale v-ati implicat ( ex. ati dat like, ati postat comentarii, ati participat la promotie/concurs) ?/ Q25. Dintre urmatoarelecampanii care au fost realizate in retelele sociale, care v-au facut sa aveti o parere mai buna despre marca/companie?
 • 9. Harta campaniilor de comunicare in social media 9 prima jum!tate a lui 2011 (% cei care si-au schimbat Campanii axate pe comunicare de brand parerea despre marca /cunosc campania)Impact asupra opiniei Campanii Marimea bulinei este data de axate pe notorietatea campaniei implicare Gradul de implicare (% cei care s-au implicat /cunosc campania) Q23. Pentru care dintre aceste marci ati vazut campanii in retele sociale in ultimele 6 luni? / Q24. In campaniile caror marci realizate in retelele sociale v-ati implicat ( ex. ati dat like, ati postat comentarii, ati participat la promotie/concurs) ?/ Q25. Dintre urmatoarele campanii care au fost realizate in retelele sociale, care v-au facut sa aveti o parere mai buna despre marca/companie?
 • 10. Harta campaniilor de comunicare in social media 10 prima jum!tate a lui 2011 (% cei care si-au schimbat Campanii axate pe comunicare de brand parerea despre marca /cunosc campania) Marimea bulineiImpact asupra opiniei este data de notorietatea campaniei Campanii axate pe implicare Gradul de implicare (% cei care s-au implicat /cunosc campania) Q23. Pentru care dintre aceste marci ati vazut campanii in retele sociale in ultimele 6 luni? / Q24. In campaniile caror marci realizate in retelele sociale v-ati implicat ( ex. ati dat like, ati postat comentarii, ati participat la promotie/concurs) ?/ Q25. Dintre urmatoarele campanii care au fost realizate in retelele sociale, care v-au facut sa aveti o parere mai buna despre marca/companie?
 • 11. Harta campaniilor de comunicare in social media 11 Categoria: Bauturi (% cei care si-au schimbat Campanii axate pe comunicare de brand parerea despre marca /cunosc campania)Impact asupra opiniei Marimea bulinei este data de notorietatea campaniei Campanii axate pe implicare Gradul de implicare (% cei care s-au implicat /cunosc campania) Q23. Pentru care dintre aceste marci ati vazut campanii in retele sociale in ultimele 6 luni? / Q24. In campaniile caror marci realizate in retelele sociale v-ati implicat ( ex. ati dat like, ati postat comentarii, ati participat la promotie/concurs) ?/ Q25. Dintre urmatoarele campanii care au fost realizate in retelele sociale, care v-au facut sa aveti o parere mai buna despre marca/companie?
 • 12. Harta campaniilor de comunicare in social media 12 Categoria: produse de ingrijire personala/curatenie (% cei care si-au schimbat Campanii axate pe comunicare de brand parerea despre marca /cunosc campania)Impact asupra opiniei Marimea bulinei este data de notorietatea campaniei Campanii axate pe implicare Gradul de implicare (% cei care s-au implicat /cunosc campania) Q23. Pentru care dintre aceste marci ati vazut campanii in retele sociale in ultimele 6 luni? / Q24. In campaniile caror marci realizate in retelele sociale v-ati implicat ( ex. ati dat like, ati postat comentarii, ati participat la promotie/concurs) ?/ Q25. Dintre urmatoarele campanii care au fost realizate in retelele sociale, care v-au facut sa aveti o parere mai buna despre marca/companie?
 • 13. Harta campaniilor de comunicare in social media 13 Categoria: Telecom (% cei care si-au schimbat Campanii axate pe comunicare de brand parerea despre marca /cunosc campania)Impact asupra opiniei Marimea bulinei este data de notorietatea campaniei Campanii axate pe implicare Gradul de implicare (% cei care s-au implicat /cunosc campania) Q23. Pentru care dintre aceste marci ati vazut campanii in retele sociale in ultimele 6 luni? / Q24. In campaniile caror marci realizate in retelele sociale v-ati implicat ( ex. ati dat like, ati postat comentarii, ati participat la promotie/concurs) ?/ Q25. Dintre urmatoarele campanii care au fost realizate in retelele sociale, care v-au facut sa aveti o parere mai buna despre marca/companie?
 • 14. Harta campaniilor de comunicare in social media 14 Categoria: Banci si asigurari (% cei care si-au schimbat Campanii axate pe comunicare de brand parerea despre marca /cunosc campania)Impact asupra opiniei Marimea bulinei este data de notorietatea campaniei Campanii axate pe implicare Gradul de implicare (% cei care s-au implicat /cunosc campania) Q23. Pentru care dintre aceste marci ati vazut campanii in retele sociale in ultimele 6 luni? / Q24. In campaniile caror marci realizate in retelele sociale v-ati implicat ( ex. ati dat like, ati postat comentarii, ati participat la promotie/concurs) ?/ Q25. Dintre urmatoarele campanii care au fost realizate in retelele sociale, care v-au facut sa aveti o parere mai buna despre marca/companie?
 • 15. Harta campaniilor de comunicare in social media 15 Categoria: Electronice si IT (% cei care si-au schimbat Campanii axate pe comunicare de brand parerea despre marca /cunosc campania)Impact asupra opiniei Marimea bulinei este data de notorietatea campaniei Campanii axate pe implicare Gradul de implicare (% cei care s-au implicat /cunosc campania) Q23. Pentru care dintre aceste marci ati vazut campanii in retele sociale in ultimele 6 luni? / Q24. In campaniile caror marci realizate in retelele sociale v-ati implicat ( ex. ati dat like, ati postat comentarii, ati participat la promotie/concurs) ?/ Q25. Dintre urmatoarele campanii care au fost realizate in retelele sociale, care v-au facut sa aveti o parere mai buna despre marca/companie?
 • 16. Harta campaniilor de comunicare in social media 16 Categoria: Produse alimentare (% cei care si-au schimbat Campanii axate pe comunicare de brand parerea despre marca /cunosc campania)Impact asupra opiniei Marimea bulinei este data de notorietatea campaniei Campanii axate pe implicare Gradul de implicare (% cei care s-au implicat /cunosc campania) Q23. Pentru care dintre aceste marci ati vazut campanii in retele sociale in ultimele 6 luni? / Q24. In campaniile caror marci realizate in retelele sociale v-ati implicat ( ex. ati dat like, ati postat comentarii, ati participat la promotie/concurs) ?/ Q25. Dintre urmatoarele campanii care au fost realizate in retelele sociale, care v-au facut sa aveti o parere mai buna despre marca/companie?
 • 17. Harta campaniilor de comunicare in social media 17 Categoria: Auto (% cei care si-au schimbat Campanii axate pe comunicare de brand parerea despre marca /cunosc campania)Impact asupra opiniei Marimea bulinei este data de notorietatea campaniei Campanii axate pe implicare Gradul de implicare (% cei care s-au implicat /cunosc campania) Q23. Pentru care dintre aceste marci ati vazut campanii in retele sociale in ultimele 6 luni? / Q24. In campaniile caror marci realizate in retelele sociale v-ati implicat ( ex. ati dat like, ati postat comentarii, ati participat la promotie/concurs) ?/ Q25. Dintre urmatoarele campanii care au fost realizate in retelele sociale, care v-au facut sa aveti o parere mai buna despre marca/companie?
 • 18. Multumesc! Mai multe informatii pehttp://www.facebook.com/DaedalusMillwardBrown