Your SlideShare is downloading. ×
Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 hari
Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 hari
Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 hari
Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 hari
Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 hari
Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 hari
Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 hari
Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 hari
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 hari

1,357

Published on

Ketahui bagaimana anda boleh dapat duit RM999 dalam masa 9 hari tanpa sebarang modal dan tanpa membeli produk

Ketahui bagaimana anda boleh dapat duit RM999 dalam masa 9 hari tanpa sebarang modal dan tanpa membeli produk

Published in: Self Improvement
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
1,357
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
25
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. RM999 Dalam Masa 9 hari Hak Cipta Terpelihara http://rahsiaduitfree.blogspot.com/ Page 1 Sumber: google.com Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 hari Disediakan Oleh Abdul Halim Ismail http://rahsiaduitfree.blogspot.com
  • 2. RM999 Dalam Masa 9 hari Hak Cipta Terpelihara http://rahsiaduitfree.blogspot.com/ Page 2 Langkah 1 : Klik Daftar Ashadee Langkah 2 : Daftar maklumat diri anda.
  • 3. RM999 Dalam Masa 9 hari Hak Cipta Terpelihara http://rahsiaduitfree.blogspot.com/ Page 3 Langkah 3 : Login dengan user dan password anda Langkah 4 : Pilih Marketplace --> Make RM800 -RM1000 Part Time From Home (Jika rakan dah register sebagai ahli ashadee, cuma buat langkah 5 hingga 7 sahaja!) Langkah 5: Dapatkan link affiliate anda Dalam contoh ini saya pilih link. Jadi copy link dengan right klik - copy link location. Anda akan mendapat link seperti dibawah ini. --> http://jomaff.ashadee.com/x/usernameanda/
  • 4. RM999 Dalam Masa 9 hari Hak Cipta Terpelihara http://rahsiaduitfree.blogspot.com/ Page 4 Langkah 6 : Anda perlu mengesahkan akaun terlebih dahulu. Cara yang paling cepat dan mudah adalah dengan memuat naik (upload) bukti pengenalan. Kalau tak ada scanner boleh gunakan aplikasi camscanner di smart phone android Selepas pihak Ashadee sahkan dokumen tersebut,anda akan diiktiraf sebagai ahli Ashadee yang sah (verified). Sesiapa yang belum verified cepat-cepat verified supaya komisen anda tersebut tak hilang begitu sahaja. Step 1: Lihat Bahagian atas, Pergi ke tab account Step 2 : Pergi ke link My Certification Step 3 : Upload dokumen. Pihak Ashadee akan hantar email pengesahan penerimaan. Selalunya dalam masa sehari ke 2 hari mereka akan proses.Jika berjaya, anda akan terima email dengan tajuk Dokumen Certification Anda Telah diluluskan.
  • 5. RM999 Dalam Masa 9 hari Hak Cipta Terpelihara http://rahsiaduitfree.blogspot.com/ Page 5 Langkah 7: Daftar WEBINAR AFFILIATE Langkah 8 : Promosi , promosi, promosi Promosi menggunakan Iklan percuma Melalui laman iklan percuma anda boleh menghantar seberapa banyak iklan anda. Kalau boleh jangan ulang ayat yang sama saja berulang kali. Cuba pelbagaikan ayat promosi tapi menjurus kepada tujuan yang satu iaitu supaya ada orang klik iklan anda. Buat jadual supaya menghantar promosi tersebut ke 5-10 laman sehari. Berikut adalah senarai laman iklan percuma yang saya selalu hantar. mudah-iklan.blogspot.com free-ni.blog.blogspot.com iklanhangat.blogspot.com hantariklan.blogspot.com iklanselamba.blogspot.com post-je.blogspot.com iklan1malaysia.blogspot.com iklanpasangsiap.blogspot.com iklandimudah.com webniaga.net mudahiklan.biz
  • 6. RM999 Dalam Masa 9 hari Hak Cipta Terpelihara http://rahsiaduitfree.blogspot.com/ Page 6 Promosi menggunakan Forum Caranya adalah seperti berikut. 1. Daftar di forum 2. Buat pengesahan email 2. Cuba masuk ke control panel. Cari bahagian signature 4. Edit bahagian signature tersebut dengan meletak ayat-ayat power supaya orang klik 5. Join perbincangan di forum tersebut. Jangan lupa perkenalkan diri dahulu. Bahagian artis selalunya meriah sikit. Bila orang nampak signature anda, mungkin mereka tertarik untuk klik. Berikut adalah laman forum yang anda saya syorkan http://www.wangcyber.com/forum/index.php http://www.mesra.net/forum http://www.tokeikedai.net.my/forum/forum.php? http://bincang.net/forum http://www.bicarajutawan.com/forum/ http://forum.kedaikopiim.com/ Promosi menggunakan Facebook Terdapat pelbagai cara dan teknik untuk promosi di facebook. Berikut saya senaraikan beberapa teknik: a. Wall Post -Gunakan kreativiti sendiri. Jangan lupa masukkan link affiliate anda disini -Tinggalkan mesej yang membuat orang rasa ingin tahu b. Event -Isi keterangan ringkas tentang apa yang ingin anda sampaikan c. Note -hasilkan artikel yang memberi informasi tentang apa yang ingin anda sampaikan d. Private message -hantar pm dengan cara sopan. Jangan spam e. Photo -letak gambar yang boleh menarik perhatian di bahagian photo f. Share - Dimana-mana yang ada button share, share jer g. Chat -sambil chat dgn kawan anda, selitkan aje promosi affiliate anda
  • 7. RM999 Dalam Masa 9 hari Hak Cipta Terpelihara http://rahsiaduitfree.blogspot.com/ Page 7 Promosi mengggunakan Blog Anda ada blog sendiri? Promosikan program affiliate yang anda sertai di blog anda. Apa yang perlu anda buat adalah perlu buat sedikit personal review tentang program tersebut. Kalau tak ada idea sangat pun anda cuma perlu copy sahaja ayat di bahagian bahan promosi dan paste di blog post anda. Masukkan banner juga. Promosi di email Teknik promosi ini yang paling mudah. Anda cuma perlu copy ayat di bahan promosi di kategori artikel kemudian hantar je kepada rakan-rakan anda. Buat ayat macam nak share peluang baik. Promosi di Youtube Teknik promosi di youtube ni kena ada caranya. Cuba tengok trend terkini. Apa yang sedang hangat dilihat dan di share oleh rakan-rakan anda. Selalunya rancangan seperti raja lawak, super spontan, ceramah agama mendapat sambutan oleh ramai orang. Apa yang perlu anda buat adalah copy video tersebut di youtube dan upload semula di youtube dengan nama lain. Jangan lupa letak affiliate anda di bahagian description. Jadi, bagaimana anda boleh dapat duit RM999 dalam masa 9 hari tu? Mari kita kira sama-sama Sehari anda dapat 37 pendaftaran x RM3 = RM111 Oleh itu, 9 hari x Rm111 = RM999 Oleh itu, target untuk buat duit RM999 dalam masa 9 hari akan tercapai. Langkah yang paling penting adalah anda kena rajin promosi. Kalau sekadar tunggu saja mana boleh dapat duit tu :)
  • 8. RM999 Dalam Masa 9 hari Hak Cipta Terpelihara http://rahsiaduitfree.blogspot.com/ Page 8 Ini bukti komisen yang saya baru terima :) Anda Serius nak jana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan affiliate?

×