Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Infograafin jakaminen verkossa infograafi

64 views

Published on

Infograafit ovat mielenkiintoista sisältöä jo pelkästään sen vuoksi, että Ihminen käsittelee kuvaa 60.000 kertaa nopeammin kuin tekstiä.

Alla oleva infograafi havainnoi ja tiivistää olennaisia asioita infograafin jakamisesta. Ajankohta ja relevanttius ovat tärkeitä julkaisussa, mutta vähintäänkin yhtä tärkeää on infograafin palastelu osiin. Tällöin saadaan yhdelle infograafille monta julkaisua, koska harva näkee postauksen ensimmäisellä kerralla. Tällä tavalla samalle sisällölle saadaan uniikkeja toistoja eikä tarvitse tylsästi toistaa itseään.

Toinen tehokas kikka saada infograafille lisää julkaisuvoimaa on tuottaa se kumppanin kanssa. Kumppani voisi esimerkiksi tuottaa datan ja itse huolehtii visuaalisesta ilmeestä. Tällä tavalla itse olemme saaneet käsiimme mielenkiintoista sisältöä infograafeihin. Mitä enemmän allekirjoittajia, sen enemmän julkaisupoweria ja myös uskottavuutta.

Published in: Marketing
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

×