SlideShare a Scribd company logo
És el torneig masculí més important per equips.  Participen 16 equips de tot el mon.  Aquest any, el campió a sigut Espanya, que  ha jugat la final contra Argentina.
L’equip està format per: Albert Costa el capità,  Rafa Nadal,  David Ferrer,  Fernando Verdasco i  Feliciano Lopez. Aquest any a sigut el millor ja que ha guanyat la final contra Argentina. La final va ser molt disputada ja que tots els partits van ser molt durs. Espanya es va enfrontar amb: Bèlgica, Estats Units, França i Argentina.

More Related Content

Viewers also liked

Tics 1 presentaciones
Tics 1 presentacionesTics 1 presentaciones
Elena Peralta

Visita curso de guia turistico Campo de Montiel
Visita curso de guia turistico Campo de MontielVisita curso de guia turistico Campo de Montiel
pedro castellanos triviño

Qué hacemos los padres para dar seguridad.orientaciones
Qué hacemos los padres para dar seguridad.orientacionesQué hacemos los padres para dar seguridad.orientaciones

Itcr charla como innovar en el modelo de negocio viernes 25 nov 2011 1
Itcr charla como innovar en el modelo de negocio viernes 25 nov 2011 1Itcr charla como innovar en el modelo de negocio viernes 25 nov 2011 1

Marius copa davis

• 1. És el torneig masculí més important per equips. Participen 16 equips de tot el mon. Aquest any, el campió a sigut Espanya, que ha jugat la final contra Argentina.
  • 2. L’equip està format per: Albert Costa el capità, Rafa Nadal, David Ferrer, Fernando Verdasco i Feliciano Lopez. Aquest any a sigut el millor ja que ha guanyat la final contra Argentina. La final va ser molt disputada ja que tots els partits van ser molt durs. Espanya es va enfrontar amb: Bèlgica, Estats Units, França i Argentina.
  • 3. L’equip Argentí, va ser el finalista que va perdre contra Espanya. El seu numero 1 es el Juan Martin Del Potro, l’actual numero 11. La final la van jugar a Sevilla i sorprendentment, el públic va ser molt numeros i va animar molt. La semifinal, la va guanyar contra Serbia, que és l’equip de l’actual numero 1 del mon.
  • 4. Va quedar semifinalista ja que va perdre contra Argentina. Actualment, Serbia tédos top 10 a la seva llista de jugadors: al Djokovic i Tipsarevic. L’any que van guanyar la copa, tots els jugadors, van decidir tallar-se el cabell al 0.
  • 5. L’equip Francès, va perdre contra Espanya a la final, els dos millors jugadors són: el Tsonga i el Monfils. El Tsonga es el numero 7 del món i el Gael Monfils és el numero 14 del món actualment. Sempre que jugan la Copa Davis, arriben molt lluny i són un rival molt difícil de guanyar.