SlideShare a Scribd company logo
    5080149860   JUVENILINFORMEPARTIDO JORNADA Nº   1          fecha:9/10/2011   MASNOU ATL5UE  CABRERA1 DURACIONPARTIDO93  <br />               MVP        CISSA<br />A L I N E A C I O               T I T U L A R   <br /> MARC; EDU; PEREZ; ROCA; ERIC; ALEX; ADRIA; TRULLAS; ASHLEY; CISSA; ROBERT  SUBSTITUTS<br />      BOJAN     -     ORIOL     -     SULLEYMAN     -     YAYA     -     SORRIBES<br />GOLS:     2m  1-0;      7m   2-0;      40m  2-1    PAU     42m   3-1<br />               56m 4-1;     60m  5-1<br />SUbSTITUCIONS:           46m  entra  SORRIBES  x   ROBERT<br />46m   entra   SULLEYMAN   x   ASHLEY       62m  entra    YAYA  x  ERIC<br />65m   entra   POL  x  SORRIBES         73m   entra    ORIOL   x   ALEX<br />75m   entra   ROBERT  x  PAU<br />TARGETAS:       CISSA    54m            ALEX    70m   <br />COMENTARI:        El partit nomes començar hem rebut 2 gols en 10 minuts, pero el equip enlloc de ensorrarse d’un començament negatiu ha posat coatje, força i combinacions que han fet que tinguessim ocasions per remuntar el mal inici, pero la falta d’encert ho ha impedit, una d’aquestes ocasions hem<br />marcat el gol reduin el resultat pero nomes un minut despres hem encaixat un altre gol amb rebots que han aprofitat per marcar i marxar als vestidors amb 3 a 1. El segon temps en els primers 15 minuts en dues faltas han penjat pìlotes al area i, altre cop, rebots que han aprofitat per mercar dos gols mes que ha posat el definitiu  5 a 1. La resta ha sigut molt joc a mig camp i poques ocasions tant a una com altra portería.  <br />

Las primeras culturas que existieron en la región y el salvador
Las primeras culturas que existieron en la región y el salvadorLas primeras culturas que existieron en la región y el salvador
Jaime Eduardo serrano Rodriguez

Crearpginawebenlnea johaine-130820203602-phpapp01
Crearpginawebenlnea johaine-130820203602-phpapp01Crearpginawebenlnea johaine-130820203602-phpapp01

Informe partit contra masnou atl

• 1.     5080149860  JUVENILINFORMEPARTIDO JORNADA Nº 1  fecha:9/10/2011   MASNOU ATL5UE CABRERA1 DURACIONPARTIDO93  <br /> MVP CISSA<br />A L I N E A C I O T I T U L A R <br /> MARC; EDU; PEREZ; ROCA; ERIC; ALEX; ADRIA; TRULLAS; ASHLEY; CISSA; ROBERT SUBSTITUTS<br /> BOJAN - ORIOL - SULLEYMAN - YAYA - SORRIBES<br />GOLS: 2m 1-0; 7m 2-0; 40m 2-1 PAU 42m 3-1<br /> 56m 4-1; 60m 5-1<br />SUbSTITUCIONS: 46m entra SORRIBES x ROBERT<br />46m entra SULLEYMAN x ASHLEY 62m entra YAYA x ERIC<br />65m entra POL x SORRIBES 73m entra ORIOL x ALEX<br />75m entra ROBERT x PAU<br />TARGETAS: CISSA 54m ALEX 70m <br />COMENTARI: El partit nomes començar hem rebut 2 gols en 10 minuts, pero el equip enlloc de ensorrarse d’un començament negatiu ha posat coatje, força i combinacions que han fet que tinguessim ocasions per remuntar el mal inici, pero la falta d’encert ho ha impedit, una d’aquestes ocasions hem<br />marcat el gol reduin el resultat pero nomes un minut despres hem encaixat un altre gol amb rebots que han aprofitat per marcar i marxar als vestidors amb 3 a 1. El segon temps en els primers 15 minuts en dues faltas han penjat pìlotes al area i, altre cop, rebots que han aprofitat per mercar dos gols mes que ha posat el definitiu 5 a 1. La resta ha sigut molt joc a mig camp i poques ocasions tant a una com altra portería. <br />