Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Senior software a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 27% în 2011

567 views

Published on

Senior Software anunta incheierea anului 2011 cu o crestere de 27% a cifrei de afaceri, depasind obiectivul de 21% setat la inceputul anului. Extinderea portofoliului de produse, cresterea numarului de angajati cu 25% si furnizarea de servicii la cele mai inalte standarde de calitate sunt elementele care au determinat continuarea trendului pozitiv din ultimii ani.

Published in: Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Senior software a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 27% în 2011

  1. 1. Senior Software a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 27% în 2011 București, 10 Februarie 2012 Senior Software anunță încheierea anului 2011 cu o creștere de 27% a cifrei de afaceri, depășind obiectivul de 21% setat la începutul anului. Extinderea portofoliului de produse, creșterea numărului de angajați cu 25% și furnizarea de servicii la cele mai înalte standarde de calitate sunt elementele care au determinat continuarea trendului pozitiv din ultimii ani. Senior Software este un furnizor dinamic și inovator de sisteme informatice pentru managementul afacerilor, statut confirmat de rezultatele obținute pe parcursul anului 2011. Astfel, față de anul 2010, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 27%, iar numărul de clienți a crescut cu aproximativ 22%. "Rezultatele bune pe care le-am obținut până în prezent se datorează strategiei adoptate, bazată pe creșterea beneficiilor pe care soluțiile și serviciile oferite le aduc clienților noștri. Am încheiat parteneriate de succes, am investit în tehnologie de ultimă generație și în resursa umană, în ciuda situației economice instabile, reușind astfel să ne depășim obiectivul setat la începutul anului. Acțiunile noastre au ca scop oferirea de valoare suplimentară clienților prin înțelegerea și anticiparea nevoilor acestora." Daniel Toma, Director General Senior Software. Strategia anului 2011 a presupus continuarea parteneriatelor de succes în vederea extinderii portofoliului cu soluții informatice de ultimă generație tehnologică, inovatoare pentru piața locală. Astfel, acesta a fost completat cu: soluții SFA pentru automatizarea forței de vânzări, soluție dedicată distribuitorilor și producătorilor cu vânzarea prin agenți, soluții pentru retail, pentru vânzarea prin magazine și soluții de comerț electronic de tip magazin online, portal B2B (business to business) și portal de generare de clienți potențiali. Noile produse din portofoliu sunt add-on-uri pentru SeniorERP, sistemul dedicat managementului proceselor de distribuție, producție, servicii și retail, oferind clienților o platformă unitară și un control ridicat al canalelor de vânzare pe care le utilizează, fie ele tradiționale sau în mediul online. Alături de celelalte produse din portofoliu: SeniorVisualBI pentru raportarea și vizualizarea datelor, SeniorCRM pentru gestionarea activităților de marketing, vânzări și service, SeniorHR pentru gestionarea informațiilor referitoare la
  2. 2. resursa umană din cadrul companiei, Senior Software oferă clienților săi un portofoliu diversde sisteme informatice destinate creșterii vânzărilor și controlului cheltuielilor, specializat peverticale de piață.Extinderea portofoliului cu astfel de soluții a fost motivată în special de dorința clienților dea aborda noi canale de vânzare într-un mod cât mai profitabil, dar și sigur. Un bun exemplueste Diverta, care a relansat recent magazinul dol.ro cu o nouă platformă de comerțelectronic oferită de ContentSpeed, companie care face parte din grupul Senior Software din2011. Diverta dorește să beneficieze de potențialul pieței de comerț electronic, care anultrecut a înregistrat o creștere de peste 24%.Printre companiile care au ales sistemele oferite de Senior Software în anul 2011 se numără:  Ocean Fish – lider de piață în domeniul producției, distribuției și exportului de produse din pește,  Dacia Plant – unul dintre cei mai importanți producători de tincturi, comprimate, ceaiuri și remedii naturale din România,  Romvelia Prodcom – important producător agricol și distribuitor de inputuri agricole,  Scandic Polikraft – distribuitor al utilajelor și motoarelor Volvo Penta și Volvo Construction pe piața din România,  Vitacom Electronics – cel mai mare distribuitor de materiale și componente electronice, produse și accesorii IT&C și A/V,  Dentex Trading – unul dintre principalii distribuitori de echipamente și consumabile pentru stomatologie,  Poleposition – distribuitor local de produse și accesorii auto,  DDS Group – al doilea mare distribuitor de materiale electrice din România,  Casalco – unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de carne și produse din carne din județele Covasna și Harghita,  Cord Impex – cel mai mare distribuitor de băuturi din Prahova,  Walmark România – lider pe piața de suplimente alimentare din România.„În Senior Software am găsit un partener serios, orientat către inovație, care vine în sprijinulpartenerilor cu soluții la problemele întâmpinate.” Domnul Edgar Zoltan, ManagerAsigurarea Calității în cadrul companiei Vitacom.Pentru anul 2012, obiectivul principal este de creștere a cifrei de afaceri cu 20%,consolidarea poziției de lider pe piața furnizorilor de sisteme informatice de ultimă generațietehnologică pentru distribuție și creșterea cotei de piață pentru verticalele de producție,
  3. 3. retail și servicii. În acest sens, Senior Software va continua să crească numărul de angajați și să extindă portofoliul de soluții pentru întâmpinarea nevoilor și dezvoltării clienților săi. Pentru detalii, accesați www.SeniorERP.ro Despre SeniorERP: SeniorERP este cea mai nouă platformă tehnologică pentru Distribuție, Producție, Servicii și Retail: Primul ERP din România disponibil SaaS Primul ERP din România disponibil în Azure - soluția cloud de la Microsoft Primul ERP din România care a încorporat cea mai nouă generație de interfață, pentru a asigura simplitate în utilizare Primul ERP din România scris complet în tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicație securizată în timp real prin internet și WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clienților Primul ERP din România care a încorporat platforma de analiză a datelor Tableau Software - lider mondial în vizualizarea datelor Despre Senior Software: Înființat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucători pe piața sistemelor software de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă și implementează sisteme informatice de ultimă generație, specializate pe verticale de piață, SeniorERP și SeniorCRM. Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner și deține certificare Microsoft pentru SeniorERP în conformitate cu cerințele Microsoft Windows Server, Web Services și .NET Framework. Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calității. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calității a avut ca scop principal definirea unor procese și obiective măsurabile și garantarea replicării calității la standarde înalte în orice activitate desfășurată pentru clienții companiei. Printre clienții Senior Software se numără: Walmark România, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings România, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner România, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas România, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenți, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distribuție, Casalco, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics etc.

×