Internet news abney and associates blog

134 views

Published on

http://www.livemint.com/Consumer/PUngpCZYOXj8j3E3kADbnK/Oracle-fixes-42-holes-in-Java-to-prevent-cyber-hacking.html

San Francisco: Oracle Corp. julkaisi suuret tietoturvapäivityksen tiistaina version Java ohjelmointikieli, joka kulkee sisällä Web-selaimet, jotta se vähemmän suosittu kohde hakkereille.
Korjaustiedosto korjaa 42 heikkouksia Java, kuten "valtaosa" ne, jotka on luokiteltu kriittisenä, sanoi Oracle varatoimitusjohtaja Hasan Rizvi.
Sarjan suuri tietoturva-aukkoja Java-plugin selaimille on paljastunut viime vuonna tutkijat ja hakkerit, ja jotkut käyttää rikollisryhmien ennen edellisiä korjaustiedostoja on myönnetty.
Yksi hakkerointi kampanjalla ilmaista tänä vuonna tartunnan tietokoneiden Microsoft Corp: n Windows- j

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
134
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Internet news abney and associates blog

  1. 1. Oracle korjaa 42 reikiä Java estää cyber hakkerointi
  2. 2. San Francisco: Oracle Corp. julkaisi suuret tietoturvapäivityksen tiistaina version Javaohjelmointikieli, joka kulkee sisällä Web-selaimet, jotta se vähemmän suosittu kohdehakkereille.Korjaustiedosto korjaa 42 heikkouksia Java, kuten "valtaosa" ne, jotka on luokiteltukriittisenä, sanoi Oracle varatoimitusjohtaja Hasan Rizvi.Sarjan suuri tietoturva-aukkoja Java-plugin selaimille on paljastunut viime vuonnatutkijat ja hakkerit, ja jotkut käyttää rikollisryhmien ennen edellisiä korjaustiedostoja onmyönnetty.Yksi hakkerointi kampanjalla ilmaista tänä vuonna tartunnan tietokoneiden MicrosoftCorp: n Windows- ja Apple software sisällä satoja yrityksiä, kuten Facebook Inc., omenaosakeyhtiö ja Twitter.Tilanne kasvoi niin huono aiemmin tänä vuonna Yhdysvaltain Department of HomelandSecurity suositellaan, että tietokoneen käyttäjät poistaa Java selaimen. Mutta monetsuuret yritykset käyttävät sisäinen ohjelmisto, joka perustuu Java ja painamalla Oracletekee kielen turvallisempaa.
  3. 3. Ehkä merkittävin muutos on, että oletusasetus, sivustoja ei voi pakottaa pieniäohjelmia kutsutaan sovelmat käyttää selaimessa, jos ne on allekirjoitettudigitaalisesti. Käyttäjät voivat ohittaa, että vain, jos ne sitten tunnustaa riski, Rizvisanoi.Ei kaikki ongelmat vahvistetaan nykyinen patch, mutta ongelmia ei ole unpatchedjotka ovat hyökkäyksissä, Rizvi sanoi.Ensisijaisesti tietokannan ohjelmistot ja sovellukset yritys, Oracle peri Java, kun seosti Sun Microsystemsin vuonna 2010. Se on yhtiön suurin altistuminenmassamarkkinoille, koska versiot Java on ajaa pöydälle, puhelimet ja muut laitteetja palvelimia.Selaimen versio on ollut erityisen alttiita turvallisuusongelmia.Viime vuonna, Java ylitti Adobe Systems Inc lukuohjelma kuin eniten usein hyökkäsiohjelmisto, mukaan tietoturva-ohjelmisto ehtiä Kaspersky Lab.
  4. 4. Java oli 50 % kaikki verkkohyökkäykset viime vuonna, jossa hakkerit murtautuitietokoneet hyödyntämällä ohjelmistovirheitä, mukaan Kaspersky. Sitä seurasiAdobe Reader, joka osallistui 28 % kaikista tapahtumista. Microsoft Windowsin jaInternet Explorerin osallistuivat noin 3 % tapauksista, tutkimuksen mukaan.Vaikka ei ole korkean profiilin Oracle Asiakkaat ovat julkisesti uhanneet desertyhtiön turvallisuusasioita, Rizvi tunnustaa huolissaan."Oli aika noloa, mitä tapahtui Facebook-iskujen", sanoi IDC analyytikko Al Hilwa."Se on taistelua Java plug-in: n elämästä. Monet yritykset aikovat poistaa nekäytöstä tai he joutuvat niiden luottamuksen.”

×