Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Les xarxes socials

313 views

Published on

This is very

Published in: Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Les xarxes socials

 1. 1. LES XARXES SOCIALS
 2. 2. MARIO Twitter,(que vol dir parlotear ) es un lloc web de microblogin  que permet a  els seus usuaris enviar l  llegir microentradas de text de una longitud máxima de 140 caracteres denominats tweets . El envío de aquets misatjes es poden realizar tant per lloc web de Twitter, com vía de sms desde un telefon movil
 3. 3. MARIO Twitter Va néixer l'any 2006, Una sèrie de Joves Emprenedors Que treballaven paràgraf de la Companyia de podcasts Odeo,Inc, de Sant Francesc, estats units, sí van veure immersos en un dia complet de pluja d'idees.
 4. 4. PAU EL WINDOWS LIVE MESSENGER ES VA CREAR L'ANY 1999, ES UN PROGRAMA QUE L'UTILITZA BASTANTA GENT ARREU DEL MON. SERVEIX PER COMUNICAR-TE AMB GENT DEL MON I CONEIXER NOVES PERSONES I VEURE LES COSES QUE PUBLICAN ELS TEUS AMICS.
 5. 5. PAU EL FACEBOOK, TANT COM EL  MESSENGER, ES UNA XARXA SOCIAL PER COMUNICARTE AMB ELS TEUS AMICS I VEURE QUE ESTAN FENT I LES FOTOS DE LA SEVA VIDA. TAMBE, ACTUALMENT, ELS MOBILS NOUS PORTAN  ELS FACEBOOK INCLOS COM UNA  APLICACIO NORMAL COM ELS JOCS O ALTRES XARXES SOCIALS.
 6. 6. ALBERT
 7. 7. ALBERT
 8. 8. LINUS Messenger
 9. 9. LINUS

×