Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
CONTE DE LA
CASTANYERA
HI HAVIA UNA VEGADA UNA VELLETA QUE VIVIA EN UNA
CASA DEL BOSC.
ERA LA CASTANYERA.
LA CASTANYERA PORTAVA SEMPRE UNA FALDIL...
UN DIA VA ARRIBAR AL BOSC, VA VEURE CASTANYES PER TOT ARREU I VA
DIR:
- OH, QUANTES CASTANYES! QUÈ CONTENTA ESTIC!
I ES VA...
QUAN LA CASTANYERA VA TENIR EL CISTELL BEN PLE DE CASTANYES, SE'N VA ANAR
AL POBLE ON TENIA LA SEVA PARADETA. VA ENCENDRE ...
TOT D'UNA ES VA POSAR A PLOURE I ENTRE LES GOTES QUE REBOTIEN A
TERRA, LA CASTANYERA VA VEURE..., UNA CASTANYA QUE CAMINAV...
ELS NENS DE L'ESCOLA AVIAT VINDRAN I NO TINDRÉ LES CASTANYES
TORRADES! QUAN LA CASTANYERA VA ARRIBAR AL BOSC, VA DIR:
- PE...
QUAN VA ACABAR DE CANTAR LA CANÇÓ VA MIRAR LES CASTANYES I VA DIR:
- AQUESTA VEGADA L'HE ENCERTADA.
I SE'N VA TORNAR CAP A...
I AIXÍ ACABA LA HISTÒRIA DE LA
CASTANYERA QUE UN DIA VA AGAFAR
CARAGOLS AMB BANYES PENSANT-SE
QUE EREN CASTANYES.
I CONTE ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Conte de la castanyera web

  • Login to see the comments

Conte de la castanyera web

  1. 1. CONTE DE LA CASTANYERA
  2. 2. HI HAVIA UNA VEGADA UNA VELLETA QUE VIVIA EN UNA CASA DEL BOSC. ERA LA CASTANYERA. LA CASTANYERA PORTAVA SEMPRE UNA FALDILLA MOLT LLARGA, UN MOCADOR AL CAP I UN CISTELL A LA MÀ.
  3. 3. UN DIA VA ARRIBAR AL BOSC, VA VEURE CASTANYES PER TOT ARREU I VA DIR: - OH, QUANTES CASTANYES! QUÈ CONTENTA ESTIC! I ES VA POSAR A COLLIR CASTANYES. I VINGA A COLLIR CASTANYES. I DEIA: - CASTANYA..., AL CISTELL! - CASTANYA..., AL CISTELL! I CASTANYA QUE AGAFAVA AL CISTELL LA POSAVA.
  4. 4. QUAN LA CASTANYERA VA TENIR EL CISTELL BEN PLE DE CASTANYES, SE'N VA ANAR AL POBLE ON TENIA LA SEVA PARADETA. VA ENCENDRE EL FOC DE LA TORRADORA PER PODER TORRAR LES CASTANYES. VA AGAFAR LES CASTANYES DEL CISTELL I... LA CASTANYERA ES VA ESVERAR. VA COMENÇAR A BUSCAR LES CASTANYES PER TOT ARREU I CRIDAVA: - CASTANYES, ON SOU? CASTANYES, ON SOU? NINGÚ NO CONTESTAVA. LES CASTANYES NO HI EREN.
  5. 5. TOT D'UNA ES VA POSAR A PLOURE I ENTRE LES GOTES QUE REBOTIEN A TERRA, LA CASTANYERA VA VEURE..., UNA CASTANYA QUE CAMINAVA!!! - COM POT SER? LES CASTANYES NO CAMINEN ! OH, I UNA ALTRA CASTANYA QUE CAMINA! PERÒ..., SI TENEN BANYES I TOT!! QUÈ HE FET?! HE COLLIT CARAGOLS I NO CASTANYES! HI HAVIA CASTANYES PER TOT ARREU: AL TERRA, A LA PARET, A LA CADIRA, A LA TORRADORA... HAURÉ D'ANAR AL BOSC UN ALTRE COP! JA CAL QUE CORRI...
  6. 6. ELS NENS DE L'ESCOLA AVIAT VINDRAN I NO TINDRÉ LES CASTANYES TORRADES! QUAN LA CASTANYERA VA ARRIBAR AL BOSC, VA DIR: - PER NO EQUIVOCAR-ME CANTARÉ LA CANÇÓ DEL "CARAGOL, TREU BANYA" , I SI SÓN CASTANYES, NO TREURAN LES BANYES. CARAGOL TREU BANYA, PUJA A LA MUNTANYA. CARAGOL TREU VI, PUJA AL MUNTANYÍ.
  7. 7. QUAN VA ACABAR DE CANTAR LA CANÇÓ VA MIRAR LES CASTANYES I VA DIR: - AQUESTA VEGADA L'HE ENCERTADA. I SE'N VA TORNAR CAP A LA SEVA PARADETA. VA COMENÇAR A TORRAR LES CASTANYES, I MOLT CONTENTA ES VA POSAR A CRIDAR: "CASTANYES! CASTANYES BEN TORRADES, CALENTES I FUMADES!" ELS NENS, QUAN LA VAN SENTIR, CORRENTS HI VAN ANAR.
  8. 8. I AIXÍ ACABA LA HISTÒRIA DE LA CASTANYERA QUE UN DIA VA AGAFAR CARAGOLS AMB BANYES PENSANT-SE QUE EREN CASTANYES. I CONTE CONTAT, JA S'HA ACABAT!

×