Suriacard power point baru

216 views

Published on

Published in: Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
216
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Suriacard power point baru

 1. 1. SURIACARD
 2. 2. SURIACARD  SURIACARD telah berada dipasaran lebih 10 tahun dan dikendalikan sepenuhnya oleh K-Card SystemTechnology (M) Sdn. Bhd yang merupakan syarikat 100% milik Bumiputera.
 3. 3. SURIACARD SURIACARD merupakan satu program kad keahlian yang menawarkan perkhidmatan kad kesetiaan ( Loyalty Card ) yang menawarkanpelbagai kemudahan serta keistimewaan seperti diskaun terjamin semasa membeli-belah,menjamu selera, penginapan di hotel dan resortdan juga pakej-pakej percutian dan pernerbangan yang paling istimewa.
 4. 4. SURIACARD  SURIACARD juga mampu bertindak sebagai satu medium penting dalam pencegahaninflasi melalui perbelanjaan cara berhemah dalam menawarkan kepelbagaian kepada pengguna. Ini bermakna pengguna bolehmenikmati dua atau lebih kemudahan yang tersedia melalui satu kad sahaja.
 5. 5. SURIACARDSURIACARD juga mengamalkan prinsipsuasana menang-menang (WIN-WIN) kepadaahli sedia ada, ahli baru, premis perniagaandan semua pihak yang terlibat dalamperlaksaan program ini.
 6. 6. SURIACARD MATA GANJARAN SMS Pemegang SURIACARD akan mendapat mataganjaran apabila membuat sebarang pembelian atau pembayaran dimana-mana premis perniagaan yang mengambil bahagian.
 7. 7. SURIACARD BAUCER TUNAI DAN DISKAUN Baucer-baucer tunai bernilai ratusan ringgityang boleh digunakan serta-merta . Hanya untuk ahli SURIACARD  sahaja .  
 8. 8. SURIACARDI. Kemalangan Diri RM 50,000.00II. Kecacatan Kekal RM 50,000.00III. Khairat Kematian / bantuan RM 2,000.00IV. Tuntutan Perubatan RM 1,000.00V. Elaun Hospital – hingga 120 hari RM 6,000.00VI. Yuran Ambulan – sehingga RM 200.00
 9. 9. SURIACARD KES SITI HASLIZA BINTI ALWI( KERATAN AKHBAR KES KEMALANGAN )
 10. 10. SURIACARD PENYERAHAN CEK RM26,000KEPADA IBU ALLAHYARHAMAH
 11. 11. SURIACARD DISKAUN ISTIMEWA Dapatkan dengan harga diskaun yang cukup istimewa dengan menunjukkanSURIACARD ketika membeli belah, makandirestoran, menginap di hotel,sewa kereta, aksessori kenderaan, telefon bimbit, peralatan sukan, perkakasan komputer atau apa sahaja yang dibelanjakan
 12. 12. SURIACARD INFORMATION ON DEMAND ( IOD )Mendapat infomasi yang berkaitan denganSURIACARD dengan hanya menggunakan sms seperti SURIA DISKAUN, SURIA HOTEL dan lain-lain .
 13. 13. SURIACARDPAKEJ HOTEL DAN RESORT ,PAKEJ PERCUTIAN PELANCONGAN ,PENERBANGAN DAN TIKET KAPAL TERBANG . Hubungi kami untuk pakej-pakej pelancongan,penerbangan, umrah dan tiket kapal terbang kemana-mana destinasi dalamdan luar negara dengan harga yang istimewa . Lebih 200 hotel dan resort di dalam dan luarnegara yang menawarkan harga istimewa dan diskaun sehingga 70%.
 14. 14. SURIACARD SIJIL SIMPANAN PREMIUM ( BSNAnda berpeluang mengikuti 12 cabutan bertuah SIJIL SIMPANAN PREMIUM BSN yang diadakan setiapbulan yang menawarkan hadiah yang bernilai jutaan ringgit .
 15. 15. SURIACARD DISKAUN RAWATAN DI KLINIK-KLINIKMendapatkan diskaun semasa membuat rawatan kilnik yang mempamerkan logo RAKYAT . Terdapat lebih dari 1300 buah klinik yang mengambil bahagian dalam program ini .
 16. 16. SURIACARD PAKEJ SURIA ERA AUTO ASSIST Mendapatkan DISKAUN kos penundaansehingga RM300 setiap kali dan mendapat mata ganjaran . Mempunyai lebih dari 300bengkel yang berdaftar dan diluluskan olehPIAM Servis yang berkualiti dan harga yang teristimewa .
 17. 17. SURIACARD KAD SMS MAYA ( VCARD ) Hebahkan dan ramaikan kenalan anda tanpa memberi memberi call card atau bisnes kadanda . Hanya dengan VIRTUAL BISNES KAD (VCARD) adalah lebih mudah , ringkas ,efisen dan boleh diberikan pada sesiapa sahaja . taipkan mesej :SURIA <jarakan> NAMA ANDA hantar ke 36553 SHAH SURIA
 18. 18. SURIACARD PENDAFTARAN SECARA SMS SILA TAIP: suria<jarak>no kadsuria<jarak>nama<jarak>no k/p dan hantar ke 36553
 19. 19. SURIACARD CARA MENDAPATKAN POINT SILA TAIP:suria<jarak>p<jarak>no kad suria<jarak> jumlah resit<jarak>nama kedai/merchant dan hantar ke 36553
 20. 20. SURIACARD
 21. 21. SURIACARD JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN Sudah tentu…polisi kami memberikan jaminanwang diskaun dikembalikan sekiranya ahli tidakmendapat diskaun seperti apa yang ditawarkan.
 22. 22. RAKANIAGA SURIACARD RAKYAT - P.C.S RAKYAT SDN BHD BI TC HOLDI NGS SDN BHD MCI S ZURI CH I NSURANCE BHD LE PROTON LI MA SDN BHD I PC SHOPPI NG W ORLD SDN BHD VCN COMMUNI CATI ONS SDN BHD MOBI LE 88.COM MACCOM STUDI O FASTLANE EMERGENCY SERVI CES SDN BHD YOSHI CONNECTI ONS LETTERMAN MARKETI NG SDN BHD RAMPAGE COMMUNI CATI ONS DAPAT VI STA SDN BHD 33321 ASI A MOBI LE ERA CARD - EMERGENCY ROADSI DE ASSI ST PCMC CARD - PRECI NCT COMMUNI TY MEMBERSHI P CARD ASI A ABADI SDN BHD BANK SI MPANAN NASI ONALDAN RAKAN-RAKAN NI AGA YANG LAI N YANG TELAH BANYAK MENYUMBANG.
 23. 23. SURIACARDKOLEKSI AFILIASI SURIACARD
 24. 24. TERIMA KASIH SURIACARD

×