Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

of

Million Dollar Baby Slide 1 Million Dollar Baby Slide 2 Million Dollar Baby Slide 3 Million Dollar Baby Slide 4

YouTube videos are no longer supported on SlideShare

View original on YouTube

Upcoming SlideShare
Internet
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

Share

Million Dollar Baby

Download to read offline

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

Million Dollar Baby

  1. 1. Millio nDolla rBaby
  2. 2. sinopsisDesprés dhaver entrenat i representat als millors púgils,Frankie Dunn (Eastwood) regenta un gimnàs amb lajuda deScrap (Freeman), un ex-boxejador que és amés el seu únicamic. Frankie és un home solitari i adust que es refugiadesde fa anys en la religió buscant una redempció que noaplega. Un dia, entrena en el seu gimnàs Maggie Fitzgerald(Hilary Swank), una voluntariosa xica que vol boxejar i queestà disposta a lluitar per aconseguir-ho. Però el que mésdesitja i necessita es que algú crega en ella. Frankie larebutja al·legant que ell no entrene a dones i que, amés, esmassa major. Però Maggie no es rendix i entrena cada dia algimnàs, amb lúnic recolzament de Scrap. Finalment,convençut de la determinació de Maggie, Frankie decideixentrenar-la.
  3. 3. director : Clint Eastwoodpremis: tots al 2004➢4 Oscars: millor pel·lícula, actriu, director, actorsecundari i 7 nominacins.➢2 Globos dOr: millor director i actriu drama (HilarySwank). 5 nominacions.➢Cesar: millor pel·lícula estrangera.➢Premis David di Donatello: millor pel·lícula estrangera.➢Premi Especial National Board of Review: ClintEastwood.➢Cercle de Crítics de Nova York: millor director (ClintEastwood).➢Associació de Crítics de Los Angeles: Finalista a millorpel·lícula i actor secundari.
  4. 4. actorsClint Eastwood, Hilary Swank, Morgan Freeman,Anthony Mackie, Jay Baruchel, Mike Colter, Lucia Rijker, Brian OByrne, Margo Martindale, Riki Lindhome.

Views

Total views

281

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

1

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×