one test more

272 views

Published on

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
272
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
14
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

one test more

  1. 1. E- mail – tipkarska greška ... Budući da je naglo zahladilo, imućni supružnici odlučili su na neko vrijeme otputovati u trope.
  2. 2. E-mail ... <ul><li>... Budući da je žena još morala obaviti neke pretrage kod liječnika, muž je otputovao jedan dan prije nje, sam. </li></ul>
  3. 3. E-mail ... <ul><li>Kad je stigao, ušao je u hotelsku sobu, izvadio laptop i odmah ženi poslao e-mail. </li></ul><ul><li>Međutim, u adresi je izostavio jedno slovo, tako da je poruka zabunom stigla udovici koja je upravo pokopala muža. </li></ul>
  4. 4. E-mail ... <ul><li>Nesretnica je upravo pregledavala poštu, kako bi pročitala izraze sućuti prijatelja i poznanika. </li></ul><ul><li>Koji trenutak kasnije u sobu je ušao njezin sin i vidio majku kako onesviještena leži na podu. Pogled mu padne na monitor, gdje je pisalo: </li></ul>ZA: Moju ženicu OD: Njezinog prerano otišlog muža NASLOV: Stigao sam!
  5. 5. E-mail ... <ul><li>... Na ekranu je pisalo: </li></ul>Najdraža, upravo sam stigao. Već sam se snašao i vidim kako je sve spremno za tvoj sutrašnji dolazak! Želim ti sretan put i očekujem te. S ljubavlju, tvoj muž!   P.S. Pakleno je vruće ovdje dolje !

×