Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Stox Energy Steunkousen

94 views

Published on

Voor meer informatie bezoek de website
Stox Energy Steukousen

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Stox Energy Steunkousen

  1. 1. STOX ENERGY Revolutionaire sokken die je energie geven
  2. 2. OVER ONS STOX is een nieuw en revolutionair sokkenmerk welke zich kenmerkt door haar superieure kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij zijn een game-changer op het gebied van sokken en willen deze markt radicaal veranderen. Iedereen draagt sokken, maar wij vinden dat normale sokken nogal beperkt zijn in hun eigenschappen. In deze tijd van innovatie en drukke levensstijlen kunnen sokken wel een grote update gebruiken. Onze sokken zijn ontwikkeld in Amsterdam, nabij het Vondelpark, omdat hier de meeste chaos heerst. Dit helpt ons in het creatieve, innovatieve proces om precies die eigenschappen te implementeren om de drukbezette man en vrouw van vandaag te kunnen helpen zo productief mogelijk te zijn. Doordat we geen gebruik maken van tussenpersonen en alle design- & ontwikkelingswerkzaamheden in-house uitvoeren zijn we in staat hoge kwaliteit compressiekousen te leveren tegen de beste prijs.
  3. 3. STEUNKOUSEN Waarom zijn steunkousen belangrijk voor de bloedcirculatie? Misschien weet je al dat als we een lange tijd zitten of staan zonder te bewegen, we ons lichaam beroven van een zeer natuurlijke functie, namelijk het helpen van een efficiëntere bloedcirculatie. Deze functie is de natuurlijke buiging van onze beenspieren. Als we wandelen, joggen of onze voeten bewegen in een schommelende beweging, dan activeren we automatisch onze kuitspieren. De afwisselende buiging en ontspannende beweging van de kuitspieren gedragen zich als een ingebouwde pomp in de onderbenen om het bloed te helpen circuleren. Naast de kuitspieren zijn de aderen in de benen voorzien van terugslagkleppen, die voorkomen dat het bloed de verkeerde kant op stroomt.

×