Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Q16-2953_STAD_StartUpVillage_brochure-DeSerre_A6_02 (3)

202 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Q16-2953_STAD_StartUpVillage_brochure-DeSerre_A6_02 (3)

  1. 1. 1 StartupVillage Uw business event in StartupVillage?
  2. 2. 2 3 StartupVillage StartupVillage ©ERIKD’HAMERS StartupVillage, het centrum van de Antwerpse Startup City Antwerpen heeft een snelgroeiende startup scene. Dankzij verschillende private initiatieven is het centrum van de stad nu al een hotspot voor startups. Om dit ecosysteem te versterken, voorziet stad Antwerpen een centrale locatie in het historische centrum van de stad waar startups kunnen groeien en internationaliseren: StartupVillage. StartupVillage is de uitgelezen plaats waar startups, grote bedrijven, mentors en investeerders elkaar ontmoeten in business. Het is een plek van waaruit de stad en haar startups nieuwe internationale businesscontacten zullen leggen en waar innovatie voorop staat.
  3. 3. 4 5 StartupVillage StartupVillage Uw business evenement in StartupVillage? De Serre als toonbeeld van innovatie De Serre is meer dan het bedrijfsrestaurant van StartupVillage. U kan er ook ’s ochtends en ’s middags terecht voor een ontspannen ontbijt of een inspirerende lunchvergadering. De Serre is de uitgelezen plek om te vergaderen en business evenementen te organiseren. De Serre is een toonbeeld van innovatie in de horeca. Zo geeft De Serre startende ondernemers de kans om hun product in contact te brengen met het grote publiek. Bovendien is het bedrijfsrestaurant de ideale plaats voor ondernemers om te experimenteren en prototypes van hun producten te laten testen. De Serre zal actief meewerken aan innovatie in de horeca door zijn netwerk ter beschikking te stellen aan technologische startups die in deze sector actief zijn. Wilt u gebruik maken van de innovatieve business- en eventlounge in StartupVillage? Vanaf september wordt al een evenementenservice voorzien in StartupVillage. In het eerste kwartaal van 2017 zal De Serre volledig ingericht zijn. Voor informatie over De Serre kunt u contact opnemen met Gary Fernandes (gary@de-serre.be)
  4. 4. 6 7 StartupVillage StartupVillage Zichtbaar en vlot bereikbaar in het centrum van Antwerpen StartupVillage is gelegen in de Lange Gasthuisstraat 29 – 31, Antwerpen. Het is een site met historische en monumentale panden grenzend aan Den Botaniek, de bekende plantentuin van Antwerpen. StartupVillage bevindt zich op een toplocatie in de stad: nabij het historisch centrum, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en in de onmiddellijke nabijheid van drie parkeergarages.
  5. 5. www.ondernemeninantwerpen.be/startups Meer info? Contacteer Gary Fernandes gary@de-serre.be

×