MBAHHERFULSIMBAHKU  LUCU
WELINGESIMBAHMU
Leeee … aja biasa golek rupa ayu    Apa maneh sing kemayu       Wis lenjeh …………. Gaweyane mung mlaku-mlaku     Marahi ente...
Sing didelok dudu atimuNanging tumpakanmuYa nek tumpakanmu Honda Jazz biruLa yen mung motor bodol cet-cetan unguApa ra mel...
Nyang ngendi-endi nggawane tisukuwatir pipine kena debuOra gelem yen mbok pakani tahuSida mengko pingsan seminggusing tuwa...
Tenan leeee …..Aja nganti kowe ketipuDikandani aja mung ngguya-ngguyuMarahi mumet sirahku ………..
Apa kowe arep pamer untuKuwi untu apa pakuMosok seminggu entek sikat telu
Timbang golek bocah ayuMending kowe tuku sapi woluOpenana ben lemu-lemuPas Qurban didol wis payuMarahi akeh duwitmu
Kena kanggo sanguNggenepi rukun IslammuSing ayu-ayu kanggo simbahmu……………………………………
Nggiiiiiiiiiiiiiiiiiihmbaaaaaaaaah
WELINGE SIMBAHKU
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

WELINGE SIMBAHKU

922 views

Published on

Published in: Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
922
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
6
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

WELINGE SIMBAHKU

  1. 1. MBAHHERFULSIMBAHKU LUCU
  2. 2. WELINGESIMBAHMU
  3. 3. Leeee … aja biasa golek rupa ayu Apa maneh sing kemayu Wis lenjeh …………. Gaweyane mung mlaku-mlaku Marahi entek donyamu
  4. 4. Sing didelok dudu atimuNanging tumpakanmuYa nek tumpakanmu Honda Jazz biruLa yen mung motor bodol cet-cetan unguApa ra melas polahmuuuu … ?
  5. 5. Nyang ngendi-endi nggawane tisukuwatir pipine kena debuOra gelem yen mbok pakani tahuSida mengko pingsan seminggusing tuwa ngamuk nggawakke palu
  6. 6. Tenan leeee …..Aja nganti kowe ketipuDikandani aja mung ngguya-ngguyuMarahi mumet sirahku ………..
  7. 7. Apa kowe arep pamer untuKuwi untu apa pakuMosok seminggu entek sikat telu
  8. 8. Timbang golek bocah ayuMending kowe tuku sapi woluOpenana ben lemu-lemuPas Qurban didol wis payuMarahi akeh duwitmu
  9. 9. Kena kanggo sanguNggenepi rukun IslammuSing ayu-ayu kanggo simbahmu……………………………………
  10. 10. Nggiiiiiiiiiiiiiiiiiihmbaaaaaaaaah

×