ROYAL BOTANIA tuinmeubelen persbericht maart 2011

531 views

Published on

ROYAL BOTANIA tuinmeubelen en ROYAL BOTANIA RED LABEL tuinmeubelen: wat is er nieuw in de collectie van 2011? Lees er hier alles over.

Published in: Design, Business, Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

ROYAL BOTANIA tuinmeubelen persbericht maart 2011

  1. 1. PersberichtInnovaties 2011Geachte heer, mevrouw,Naar jaarlijkse traditie slaagt Royal Botania er ook nu weer in om de markt van het exclusievetuinmeubilair te inspireren door diverse nieuwe collecties voor het luxueuze buitenleven telanceren.Met hun originele vormgeving, verfrissende ideeën en hoogwaardige materialen slagen decreaties van Royal Botania er steeds opnieuw in om liefhebbers van esthetische verfijning teverrassen.Een hoogtepunt van vorig jaar was de introductie van onze nieuwe “Red Label Collection”.Deze aanvullende collectie voor jonge, dynamische mensen groeide onmiddellijk uit tot eenbestseller. De uitbreiding van de productlijn is dan ook de logische volgende stap! Om hetonderscheid tussen de twee collecties te benadrukken, wordt de Red Label Collection vanafdit jaar in een aparte, kleinere maar prestigieuze brochure gepresenteerd.Dit alles betekent niet dat de “Outdoor Luxury Collection” over het hoofd werd gezien. Zewerd integendeel uitgebreid met een aantal topklasse nieuwigheden. Daardoor blijft dezereeks veruit de grootste en meest gevarieerde collectie luxueuze buitenmeubelen ter wereld.De innovaties voor 2011 in een notendop:LITTLE-L:Elegant naar beneden toelopende, L-vormige aluminiumprofielen, uiterst minimalistischelijnen, een Batyline bekleding en leuke details. Deze ingrediënten volstaan om een collectie te
  2. 2. maken. De hele kunst bestaat erin om ze op de juiste manier te combineren. Wij zijn ervanovertuigd dat onze aanpak u zal bevallen.Geeft u de voorkeur aan de comfortabele leunstoel? Of ziet u meer in de inspirerenderegisseurstoel, in combinatie met een tafel (80 x 80 cm,180 x 90 cm,240 x 100 cm) met eenblad in teakhout of keramiekglas? Eén zaak is zeker: deze set verbaast iedereen. Bovendien iselk meubelstuk zowel met een witte als een cappuccinokleurige afwerking verkrijgbaar.XQI:Wat maakt de XQI-stoel zo exquisiet? Zijn perfect evenwichtig voorkomen? De manierwaarop het frame in roestvrij staal in het warme teakhout is geïntegreerd? Het schitterendecomfort van de reeks bijpassende tafels (50 x 50 cm, 80 x 80 cm,180 x 90 cm,240 x 100 cm)die de set compleet maken? Als u het ons vraagt: al deze dingen en nog zoveel meer!LAZY:De pure rechtlijnigheid, de schitterende weerbestendige bekleding en het weergaloze comfortzijn de meest opvallende kenmerken van de Lazy collectie. Minder opvallend is het vernuftigedesign dat u in staat stelt om uw loungehoek in een oogwenk te herorganiseren, zodat ditongetwijfeld de meest veelzijdige loungeset op deze planeet is!
  3. 3. Alle elementen zijn verkrijgbaar in wit leder speciaal behandeld voor gebruik buiten of in eenwaterdichte “tuxedolinnen” stof.De modules van 80 x 80 cm, 100 x 80 cm en 160 x 80 cm bieden u ontelbarecombinatiemogelijkheden waarmee u bliksemsnel voor vrijwel elke dag van het jaar eennieuwe lounge-set samenstelt!QT:QT195T2: hoe elegant kan een ligbed zijn? Deze oogstrelende constructies van smalle buizenin roestvrij staal zijn een logische aanvulling op de succesvolle ligstoel die vorig jaar werdgelanceerd. Je kan je nauwelijks voorstellen dat dit bed vlot stapelbaar is, maar als lid van deQT-collectie kan dat natuurlijk niet anders! De nieuwe QT50-tafel maakt het gezelschapcompleet met haar bijpassende vormen en elegant gebogen glazen blad.
  4. 4. SURFSURF: de bekroonde WAVE krijgt er nu een kleiner broertje bij, genaamd SURF! Hoewelde genetische verwantschap tussen beide meteen opvalt, is SURF compacter en makkelijker teinstalleren. Toch biedt hij absoluut comfort voor twee mensen zwevend halfweg tussen hemelen aarde. Kan in de terrasvloer worden bevestigd of gemonteerd worden op het optionelemobiele voetstuk. Met zijn opvallende uiterlijk laat SURF in elk geval niemand onberoerd ener alleen al naar kijken is een waar genot!FOLD:FOLD is het resultaat van een geslaagd huwelijk tussen hedendaagse materialen en design uitde jaren 60. Wij hebben de collectie uitgebreid met een in de lage FOLD-tafel ingebouwdeopbergeenheid kan fungeren als bloempotje of zelfs als champagnekoeler.
  5. 5. D-LUXWerken met een uitgepuurde vormgeving, vrouwelijke curves en convexe of concaveoppervlakken is een veel grotere uitdaging dan rechte lijnen te gebruiken. De opdracht wordtnog moeilijker als het resultaat er niet alleen gestroomlijnd moet uitzien, maar ook optimaalergonomisch comfort moet bieden. Toch zijn wij erin geslaagd om aan al deze eisen tevoldoen door aluminium platen te snijden en te buigen tot de verbluffend mooie vormen diezo typisch zijn voor D-LUX-meubels. De nieuwe ronde tafel met haar origineel tulpvormigevoet is in vrijwel elke RAL-kleur verkrijgbaar. Ze verhoogt nog de uitstraling van dezebijzonder exclusieve collectie buitenmeubels. Hoeft het te verbazen dat de meesteD-LUX-artikels voor gebruik binnenshuis worden gekocht?NINIXDe NNX-collectie heeft al heel wat jaartjes achter de rug, maar het aantal bewonderaarsneemt wereldwijd nog elke dag toe. Daarom dachten we dat het een goed idee was om dezereeks nog uit te breiden. Het resultaat is deze tweezitterbank die met haar zuivere lijnenperfect aansluit bij een van de meest succesvolle collecties van Royal Botania.Ref: NNX154

×