Opdracht treinuren

3,554 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
3,554
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
11
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Opdracht treinuren

 1. 1. OPDRACHT ZOEK DE TREINUREN OP
 2. 2. Vrijdag 18 februari gaan we met de klas op uitstap naar Brussel. Eerst rijden we met de schoolbus naar Antwerpen. Daar stappen we uit en nemen we in het station Antwerpen-Centraal de trein naar het station Brussel-Zuid.
 3. 3. Nu is het aan jullie om uit te zoeken welke trein we moeten nemen. Volg de volgende stappen:
 4. 4. Stap 1 Ga naar de site die staat opgegeven in de opdracht. Wat voor site is dit denk je? Kijk rond op de site en schrijf op wat je er allemaal kan vinden.
 5. 5. Links op de site vind je dit venster: Je gaat hier informatie ingeven die je vindt op de volgende dia. Stap 2
 6. 6. Deze informatie heb je nodig om het venster links op de site in te vullen: - We gaan van Antwerpen-Centraal naar Brussel-Zuid. Stap 3 Vul de informatie in op de site, in de juiste vakjes.
 7. 7. Deze informatie heb je nodig om het venster links op de site in te vullen: - De datum is: 18-02-2011 Stap 4 Verander de datum naar de datum van de uitstap.
 8. 8. Deze informatie heb je nodig om het venster links op de site in te vullen: - We moeten in Brussel aankomen om 10u . Stap 5 Verander het uur naar het uur waarop we moeten aankomen.
 9. 9. Deze informatie heb je nodig om het venster links op de site in te vullen: -We moeten het uur van aankomst weten. Stap 6 Duid het juiste bolletje aan.
 10. 10. Nu heb je alles ingegeven. klik op de knop waardoor de informatie wordt opgezocht. Stap 7
 11. 11. Op de site staat nu wat je hebt ingevoerd, kijk na of alles nog klopt en klik op “bevestig”. Stap 8
 12. 12. Nu staan er verschillende mogelijkheden op de site. Kijk in de kolom “tijd” op de site welke trein om 10u of iets voor 10u aankomt. Het uur van aankomst staat achter “naar”. Stap 9
 13. 13. Vooraan elk rijtje, staat een vierkantje. Je klikt in het vierkantje van de trein met de beste aankomsttijd. Stap 10 Klik dan op “details van selectie”.
 14. 14. Je krijgt nu extra informatie over je keuze. Schrijf op wanneer de trein vertrekt, wanneer hij aankomt en op welk spoor we moeten instappen. Stap 11
 15. 15. Je hebt goed zoekwerk gedaan. Gefeliciteerd!!! EINDE

×