Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Periscope pinnalle

285 views

Published on

Sosiaalisen median palveluiden rinnalle on pulpahtanut livestriimaussovellus Periscope. Voiko sitä hyödyntää esimerkiksi organisaatio tai sen työntekijälähettiläs, joka haluaa vahvistaa omaa henkilöbrändiään? Kyllä. Hanna Takala antaa muutamia sisältövinkkejä.

Lue artikkeli: http://www.zento.fi/blog/periscope-pinnalle/

Published in: Business
 • Be the first to comment

Periscope pinnalle

 1. 1. zento.fi/blog Periscope pinnalle!
 2. 2. zento.fi/blog Livestriimaussovellus Periscope pulpahti Suomessa pinnalle loppuvuodesta 2015
 3. 3. zento.fi/blog Livetilanteesta videovirran lähettäminen voi olla työyhteydessäkin hyödyllistä Yrityksille tai organisaatiolle Työntekijälle tai -tiimille Työn hakijalle
 4. 4. zento.fi/blog Älä häkelly nuorison tms. sisällöistä!
 5. 5. zento.fi/blog Mitä hyödyllistä Periscope-lähetyksillä voi tehdä? Seuraavaksi annan muutaman idean mitä Periscopella voisi lähettää. Lähetykset ovat tallennettavissa Katchiin, joten voit hyödyntää lähetyksiä myös myöhemmin.
 6. 6. zento.fi/blog 1. Demoa tuotetta tai palvelua Näytä Periscopella striimaten kuinka tuotteesi tai jokin sen osa toimii. Anna striimillä esimerkki siitä, kuinka palvelunne pelaa.
 7. 7. zento.fi/blog 2. Jaa asiakaspalautteita Riemuitse saamistasi palautteista ja kerro niistä livelähetyksellä Periscopessa. Tai anna vastine rakentavaan kritiikkiin.
 8. 8. zento.fi/blog 3. Haastattele vaikuttajaa Istu vaikuttajan kanssa alas juttelemaan tai kohtaa hänet jossain tapahtumassa jaa→ tilanne myös muille Periscopella.
 9. 9. zento.fi/blog 4 Pyöritä Q&A-sessio (eli kysymys/vastaus -sessio) Järjestä istunto, jossa asiakkaasi ja yleisösi saa kysellä sinulta asioita.
 10. 10. zento.fi/blog 5. Viettele ennen lanseerausta Kiusoittele ennen tuotteen tai palvelun varsinaista julkistamista. Käytännössä esittele Periscope-striimissä makupaloja lanseerattavasta asiasta. Lanseerattavan asian ei tarvitse edes olla suuren suuri: vaikka “vain blogiartikkeli” voi olla ennakkomarkkinoitavana!
 11. 11. zento.fi/blog 6. Vastaa katastrofiin Jos organisaatio joutuu kriisitilanteeseen, osoita läpinäkyvyyttä vastaamalla Periscope-lähetyksellä kootusti kysymyksiin.
 12. 12. zento.fi/blog 7. Anna asioita Anna Periscope-lähetyksen katsojille jotakin. Alennuskoodi Lahjoja
 13. 13. zento.fi/blog 8. Pyydä reaktioita Voit esimerkiksi äänestyttää kahden eri Periscope-lähetyksen avulla jotakin: kumpi saa enemmän sydämiä? Järjestä “kysely”-lähetys, jossa sinä kysyt ja katsojat vastaavat kommenteilla → hyödynnä tulokset.
 14. 14. zento.fi/blog 9. Rakenna suhteita Livevideo vahvistaa myös henkilöbrändiä, kun tietty isäntä/emäntä lähettää säännöllisesti intohimoista sisältöä. Opeta Viihdytä Inspiroi Reagoi
 15. 15. zento.fi/blog 10. Kouluta vaikka työntekijälähettiläitä Tee lähetys, jolla koulutetaan jotakin. Periscopella on mahdollista tehdä myös yksityisiä lähetyksiä mahdollistaa esim.→ työntekijälähettiläiden kouluttamisen.
 16. 16. zento.fi/blog Mitä erilaisia hyviä Periscope- lähetyksiä sinä olet nähnyt? Kerro kommentilla ja vinkkaa keitä kannattaa seurata!
 17. 17. zento.fi/blog Me Zentolla voimme tutustuttaa sinut vaikka kädestä pitäen Periscopeen tai muihin somen sovelluksiin. Ota yhteyttä!
 18. 18. zento.fi/blog Hanna Takala @hannatakala www.zento.fi

×