Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Mitä hyötyä Twitteristä nyt enää on?

126 views

Published on

Twitterissäkään viesti ei tavoita 100 % kaikkia seuraajiasi, mutta ei tarkoita sitä, että kyseinen väline olisi huono. Suomalaisista Twitter-seuraajista päätyy hyvä osa brändien verkkosivuille! Mitä Twitterissä kuitenkin kannattaisi tehdä, jotta luvut paranisivat?

Lue Hanna Takalan artikkeli Zento.fi:stä: http://www.zento.fi/blog/mita-hyotya-twitterista/

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Mitä hyötyä Twitteristä nyt enää on?

 1. 1. zento.fi/blog Mitä hyötyä Twitteristä nyt enää on?
 2. 2. zento.fi/blog Twitter otti taannoin käyttöön uuden aikajanan. Viestien katselijalle aikajana on vapaaehtoinen, mutta viestinnän läpimenoon se vaikuttaa kaikilla.
 3. 3. zento.fi/blog Aikajanan takana on algoritmi, joka väistämättä vaikuttaa viestisi näkyvyyteen.
 4. 4. zento.fi/blog Mitä hyötyä Twitteristä on verkkosivujen liikenteen kannalta?
 5. 5. zento.fi/blog Mitä on suomalaisen Twitter-seuraajan arvo? Twitterin mukaan suomalaisista Twitter- seuraajista: 32 % vierailee brändin sivulla 22 % katsoo arvosteluja ja suosituksia 26 % on etsinyt brändiä verkossa 22 % hankki lisätietoa brändistä 21 % osti brändiä/tuotetta 22 % tweettasi positiivisesta kokemuksesta
 6. 6. zento.fi/blog Se, että 32 % Twitter-seuraajista vierailee verkkosivuilla ei ole ollenkaan huonosti. Verrattuna esim. uutiskirjeisiin, 32 % avausprosentti olisi hyvä suoritus!
 7. 7. zento.fi/blog Keskimääräinen tweettisi tavoittaa vain noin 10 % seuraajiesi määrästä.
 8. 8. zento.fi/blog Esimerkiksi BuzzSumosta Viestijät.fi- blogiartikkeleiden levikkiä tarkastellessa voi nähdä, että Twitterissä on kuin onkin elämää.
 9. 9. zento.fi/blog Kun tarkastellaan esim. Zenton sivuille saapuvaa liikennettä, Twitter on liikenteenlähteenä somen kärkeä.
 10. 10. zento.fi/blog Kerro Twitterissä hyvästä sisällöstäsi toistamiseen, siten pystyt kasvattamaan lukujasi.
 11. 11. zento.fi/blog Mitä sinun pitää tehdä käytännössä? Uskalla tweetata samasta asiasta toistamiseen. Eikä vain kahdesti, vaan vaikka kuudesti.
 12. 12. zento.fi/blog Milloin kertaaminen on tarpeen? Kun olet luonut huippuhyvän sisällön, joka todella ansaitsee tulla nähdyksi. Kun käsillä on aikaan sidottu alennus, kilpailu tai tapahtuma. Kun haluat todella jonkun huomion.
 13. 13. zento.fi/blog Toistaminen ei tarkoita sanasta sanaan saman tweetin lähettämistä, vaan uusia tweettejä samasta informaatiosta.
 14. 14. zento.fi/blog Miten muotoilla tweetti eri tavalla? Esimerkiksi työkaverin blogausta lähettäessäsi: 1) Käytä saatteena blogin otsikkoa 2) Käytä saatteena lainausta blogauksesta 3) Käytä saatteena oivallusta jonka itse sait lukiessasi 4) Liitä linkin yhteyteen se blogauksen havainnollistava kuva 5) Käytä toista lainausta 6) Käytä uudelleentweettausta, kun bongaat asiakkaasi jakaneen artikkelin
 15. 15. zento.fi/blog Vaikka tweetin hyllyikä on lyhyt, toiston ei tarvitse tapahtua välittömästi. Esimerkiksi blogauksen jaot tippuvat 96 % kolme päivää julkaisusta*, joten mitäpä jos sinä toistaisit neljäntenä päivänä?
 16. 16. zento.fi/blog Me Zentolla autamme sekä Twitteriin että blogaukseenkin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä!
 17. 17. zento.fi/blog Hanna Takala @hannatakala www.zento.fi

×