Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Asiakaspalvelu on väkevä väline viestien leviämiseen

334 views

Published on

Facebookin algoritmissa, jonka ansiosta viestisi joko menee tai jättää menemättä läpi, on paljon muuttujia. Hanna Takala väittää, että nopea ja säntillinen asiakaspalvelu kuuluu näihin muuttujiin.

Lue artikkeli: http://www.zento.fi/blog/asiakaspalvelu-vakeva-valine/

Published in: Business
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Asiakaspalvelu on väkevä väline viestien leviämiseen

 1. 1. zento.fi/blog Asiakaspalvelu on väkevä väline viestien leviämiseen
 2. 2. zento.fi/blog Välillä tuntuu siltä, että asiakaspalvelun tekeminen (ja kokeminen) on suomalaiselle painajaista
 3. 3. zento.fi/blog Kun tarkastellaan Facebook-sivuilla menestymiseen tarvittavia toimenpiteitä, tavanomaisesti korjausta vaativat Viestin ajoittaminen Hajontaa postaustyyppeihin Osallistavampi viestintä
 4. 4. zento.fi/blog Menestyvilläkin sivuilla nuo vaativat korjausta, menestys tuli jostain muusta: asiakaspalvelusta
 5. 5. zento.fi/blog Asiakaspalvelu vaikuttaa Facebook- sivulla julkaistavien päivitysten menestykseen
 6. 6. zento.fi/blog Ovatko seuraavat asiat kunnossa Facebook-sivullasi? Saavatko vierailijat tehdä julkaisuja? Tuleeko julkaisuja päivittäin? Kannusta! Vastataanko kaikkiin viesteihin? Miten nopeasti vastaaminen tapahtuu?
 7. 7. zento.fi/blog Asiakkaasi välittävät Algoritmi on sivuseikka, sillä asiakas se on, joka ostaa! Vastaa heille säntillisesti ja osuvasti.
 8. 8. zento.fi/blog Aseta Facebook-sivullesi mm. vastausaika Vuoden 2015 lopussa Facebook päivitti asiakaspalveluun käytettävissä olevia työkaluja. Asetukset > Viestit -kohdassa voit asettaa mm. Automaattisen pikavastauksen.
 9. 9. zento.fi/blog Asiakaspalvelu on erottautumistekijä
 10. 10. zento.fi/blog Asiakaspalvelusta ennustetaan trendiä Vaikka asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen pitäisi olla itsestäänselvyys, se on harvinaista. Sosiaalisessa mediassa se on jopa erottautumistekijä, jolla olla trendikäs vuonna 2016.
 11. 11. zento.fi/blog Miten pitäisi toimia?
 12. 12. zento.fi/blog 1. Vastaa nopeasti Yhdysvalloissa FB-sivun keskimääräinen vastausaika on 1667 minuuttia. Vastausta odotetaan 360 minuutin sisällä. Suomessa hyvillä toimijoilla on nähty 422 minuutin viivettä aivan varmasti saa→ nipistettyä yhden tunnin pois!
 13. 13. zento.fi/blog 2. Osoita, että välität Edelleen Yhdysvalloissa 54 % antoi FB- sivulla kysyttyyn kysymykseen relevantin vastauksen, 36 % jätti kokonaan vastaamatta. Välittäminen on sitä, että asiakasta kuunnellaan, hänen nimensä mainitaan ja hänen asiaansa annetaan relevantti vastaus.
 14. 14. zento.fi/blog 3. Auta siellä missä asiakas on Sosiaalisessa mediassa asiakasta tulisi palvella siellä, missä hän on. Viritä monitorointivälineet ja kuuntele niitäkin kanavia, joissa organisaatiosi ei vakituisesti viesti. Huolehdi myös, että työntekijälähettiläs osaa kohdata asiakkaan.
 15. 15. zento.fi/blog Älä jää miettimään, vaan ryhdy hiomaan asikaspalveluprosessia!
 16. 16. zento.fi/blog Oletko kohdannut erityisen hyvää asiakaspalvelua somessa? Ilmianna esimerkillinen toimija kommentilla.
 17. 17. zento.fi/blog Me Zentolla autamme mielellämme myös asiakkaan kohtaamisessa sosiaalisessa mediassa. Ota yhteyttä!
 18. 18. zento.fi/blog Hanna Takala @hannatakala www.zento.fi

×