Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Vacature specialist digitale bibliotheek november 2012

713 views

Published on

Published in: Career
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Vacature specialist digitale bibliotheek november 2012

  1. 1. De Bibliotheek Oosterschelde verzorgt het openbare bibliotheekwerk voor meer dan 150.000 inwonersvan de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland en Tholen. In 23vestigingen leveren meer dan 80 medewerkers dagelijks hun bijdrage aan de dienstverlening van35.000 klanten. In de dienstverlening staan informatie, cultuur en educatie centraal. Klantgerichtwerken en kwaliteit zijn kernwoorden in onze organisatie. Wij zoeken zo spoedig mogelijk, eendynamische, ervaren, resultaatgerichte SPECIALIST DIGITALE BIBLIOTHEEKDoelstelling van de afdeling BibliothekenDe Specialist Digitale bibliotheek is verantwoordelijk voor het aanbod en vermarkten van digitaleproducten en diensten en hun toepassingen en gebruiksmogelijkheden. Hierbij wordt (waar mogelijk)aansluiting gezocht bij initiatieven in de branche (Bibliotheek.nl)en gewerkt binnen de vastgesteldebeleidskaders.De specialist werkt met een jaarlijks vast te stellen werkplan, waarin de werkplanning, de relaties metde overige organisatieonderdelen en de resultaten van projecten en activiteiten zijn vastgelegd.De specialist volgt de ontwikkelingen in de branche en sluit hier zoveel mogelijk op aan. Hij signaleertbehoeften, trends en innovaties in de markt en vertaalt deze naar de digitale bibliotheek met als doelhet vergroten van de omzet. De specialist zorgt en is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer,de grafische interface en de content van de website. De specialist is verantwoordelijk voor dekennisontwikkeling van medewerkers binnen de organisatie op het gebied van digitale ontwikkelingen.De Specialist Digitale bibliotheek werkt binnen de resultaatgebieden intensief samen met de collega’sin het team OPD, bedrijfsvoering en de medewerkers in de afdeling Bibliotheken.De Specialist digitale bibliotheek neemt deel aan projecten met een relatie naar de digitalebibliotheekinnovatie.Uw taken Ontwikkeling en innovatie van de website Ontwikkelen van nieuwe digitale producten Afzet van digitale producten en diensten Klanttevredenheid in – en extern Digitale deskundigheid medewerkers bibliotheek Realiseren van het afgesproken budgetResultaatgebieden Productontwikkeling Beleid en ondernemen Projectmanagement en marketingWat verwachten we van u? Minimaal afgeronde HBO opleiding Kennis van en brede affiniteit met digitalisering en moderne ICT-toepassingen Kennis van het marketingbeleid en de diensten en producten van Bibliotheek Oosterschelde
  2. 2. Kennis van landelijke, regionale/provinciale (beleids)ontwikkelingen die een relatie hebben met het de digitale bibliotheek Brede ervaring (in het aansturen van) met doelgericht projectmatig werkenWat bieden wij?Wij bieden een dienstverband aan van 18 uur voor 1 jaar, met de intentie om het dienstverband om tezetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in schaal 8 volgens deCAO Openbare Bibliotheken.Aanvullende informatieVoor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C.van Reekum, manager OPD tel. 0113-217 885 of 06-53295683.Reageren?U kunt tot en met 18 november 2012 solliciteren via secretariaat@bibliotheekoosterschelde.nl ovvvacature specialist digitale bibliotheek.

×