Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Тарифа по застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите от Уника

60,640 views

Published on

  • Be the first to comment

Тарифа по застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите от Уника

  1. 1. Тарифа за РЕГИОН СОФИЯ по годишните застрахователни премии в лева по задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите в сила от 04.07.2013г. Тарифа за РЕГИОН ВАРНА и ПЕРНИК по годишните застрахователни премии в лева по задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите в сила от 04.07.2013г.
  2. 2. Тарифа за РЕГИОН ПЛОВДИВ и БУРГАС по годишните застрахователни премии в лева по задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите в сила от 04.07.2013г. Тарифа за РЕГИОН ВИДИН, ВРАЦА, СИЛИСТРА, МОНТАНА, РУСЕ, ДОБРИЧ по годишните застрахователни премии в лева по задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите в сила от 04.07.2013г.
  3. 3. Тарифа за РЕГИОН СТРАНАТА – ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ по годишните застрахователни премии в лева по задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите в сила от 04.07.2013г. Тарифа за МПС различни от леки автомобили за годишните застрахователни премии в лева по задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите в сила от 04.07.2013г.
  4. 4. ТАРИФНИ УКАЗАНИЯ по ТАРИФА ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

×