Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Тарифа по застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите от Уника

More Related Content

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Тарифа по застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите от Уника

  1. 1. Тарифа за РЕГИОН СОФИЯ по годишните застрахователни премии в лева по задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите в сила от 04.07.2013г. Тарифа за РЕГИОН ВАРНА и ПЕРНИК по годишните застрахователни премии в лева по задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите в сила от 04.07.2013г.
  2. 2. Тарифа за РЕГИОН ПЛОВДИВ и БУРГАС по годишните застрахователни премии в лева по задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите в сила от 04.07.2013г. Тарифа за РЕГИОН ВИДИН, ВРАЦА, СИЛИСТРА, МОНТАНА, РУСЕ, ДОБРИЧ по годишните застрахователни премии в лева по задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите в сила от 04.07.2013г.
  3. 3. Тарифа за РЕГИОН СТРАНАТА – ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ по годишните застрахователни премии в лева по задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите в сила от 04.07.2013г. Тарифа за МПС различни от леки автомобили за годишните застрахователни премии в лева по задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите в сила от 04.07.2013г.
  4. 4. ТАРИФНИ УКАЗАНИЯ по ТАРИФА ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

×