Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

6de novy's choice

Upcoming SlideShare
Class seven roza
Class seven roza
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 1 Ad
1 of 1 Ad

6de novy's choice

Download to read offline

Novy's Choice is een regelmatig terugkerende opsomming van inspirerende, interieur onderwerpen, verzameld door Yvonne Snel van The Novy Company.

Novy's Choice is een regelmatig terugkerende opsomming van inspirerende, interieur onderwerpen, verzameld door Yvonne Snel van The Novy Company.

Advertisement
Advertisement

More Related Content

Advertisement

6de novy's choice

  1. 1. In mijn vak kom ik leuke dingen tegen waar ik vaak bij denk; dat zouden meer mensen moeten weten. Telkens laat ik je via Novy’s Choice weten wat mij bezighoudt, wat ik voor leuks heb ontdekt of welke trends ik heb gespot. Laat je verrassen! 6de Novy’s Choice Nog even volhouden! Hoewel ik alweer de vogeltjes hoor tjilpen is het nog steeds winter en daar moeten we dan ook nog maar even van genieten. De Birdfeeder is een vogelhuis dat met een zuignap op ieder raam kan worden bevestigd. Mussen en mezen zijn snel gewend aan dit voederplaatsje en het ziet er van binnen heel gezellig uit. www.birdfeeder.nl Interieur-update Een nieuw jaar is aangebroken en dat is voor veel mensen een nieuwe start. Tijd voor een kleine update voor je interieur? Met een aantal aanpassingen is je interieur snel veranderd. Een mooi behang, passende muurverf, nieuwe bekleding op stoel of bank en een lampenkap in een accentkleur, zijn vaak al voldoende voor een geheel nieuwe look. The Novy Company heeft van al deze onderdelen enorm veel stalen materiaal om een persoonlijk plan samen te stellen. Wil je ook een interieur-update voor 2011? Mail dan naar info@thenovycompany.nl Nieuw! W+ Outdoor van STP Parket voor buiten? Jazeker, en nog makkelijk te installeren ook. Het buitenparket is in hoogte verstelbaar waardoor een vlakke ondergrond niet noodzakelijk is. De planken zijn 20 mm dik en behandeld met drie lagen olie op natuurlijke basis. Doormiddel van een gepatenteerd installatiesysteem, LockSTP, worden de pakketdelen met elkaar verbonden. Wil je verhuizen dan blijft de vloer demontabel door dit innovatieve systeem. Verkrijgbaar in glad en met profiel in Iroko en Ipe. www.stp-parket.com Ook voor parket voor binnen! Alle smaken in huis Op zondag 13 februari 2011 ben je van harte welkom op de grootste interieurvakbeurs van Nederland. In het HTC in Nieuwegein waar meer dan 300 merken vertegenwoordigd zijn kunnen consumenten op die dag hun hart ophalen bij al dat moois. Alle smaken zijn in huis. Meubels, slapen, verlichting, accessoires en advies. Stylisten van CRISP geven gratis interieuradvies en er zijn workshops waaraan je kunt deelnemen. www.htc.nl voor meer informatie. Download direct een korting op het toeganskaartje! Yvonne Snel Ik kan het me bijna niet voorstellen maar wil je voortaan geen Novy’s Choice meer ontvangen? Stuur dan een e-mail met als onderwerp afmelden naar info@thenovycompany.nl

×