Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Creagivity New Gifts Voorjaar 2012

664 views

Published on

Nieuwe weggeefinspiratie 2012 van Creagivity

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Creagivity New Gifts Voorjaar 2012

 1. 1. s NEW GIFTS Creagiviteit Voorjaar NEW 2012 GIFTS
 2. 2. sDesign Bluetooth speakerSchitterende design speaker die werkt met Bluetooth (bereik tot wel 10 meter)! Deze luidspreker, gemaaktvan ABS en metaal, is uitgerust met een Li-ion batterij voor een lange levensduur. Opladen kan met eenUSB kabel en er is ook een line-in kabel voor het aansluiten op andere muziekbronnen. Bedrukking ismogelijk op het witte deel aan de bovenzijde van de speaker. Een mooie geschenkverpakking maakt hetplaatje af en zorgt voor een hoge attentiewaarde. Topgeschenk dat goed in de (muziek)smaak valt!Make some noise!
 3. 3. sDubbele USB stick met gescheiden opslag voor privé en werkGeweldig idee toch? In een wereld van 10.000 verschillende vormen USB sticks, ben je toch echt nogverrast als je deze kleine geweldenaar ontvangt! Op deze dubbele USB stick kun je gescheiden zowel privéals zakelijke documenten bewaren en door de iconen op de behuizing zie je duidelijk welk deel voor welkedata wordt gebruikt. De 2 x 2 GB USB stick is gemaakt van stevig ABS en metaal, en wordt geleverdinclusief lanyard in een ‘ready to give’ geschenkdoosje.
 4. 4. sBluetooth armband GSMHeerlijk vrij bewegen en toch altijd in verbinding staan met je iPhone of Smartphone? Dan is deze BluetoothGSM armband echt iets voor jou! Simpelweg verbinden met je mobiele telefoon via Bluetooth en je kunt totzelfs 10 meter van je mobiel weglopen. Bij een inkomende oproep vibreert de polsband. Je trekt het stretch-snoer over je middelvinger, zodat het tussen je middel- en wijsvinger belandt. Het gesprek neem je aandoor een druk op de knop en de speaker plaats je gemakkelijk aan je oor. Bellen maar!En jouw logo drukken we gewoon op de polsband.
 5. 5. sTouchscreen handschoenenWie in de winter ooit een touchscreen-display wilde bedienen met handschoenen aan weet het: dat gaatniet lukken! Dus handschoenen uit. Ook bij wind en kou. Maar nu niet meer hoor! Met deze touchscreenhandschoenen bedien je probleemloos ieder display met warme handen! Ook je iPad dus!Op iedere handschoen zit een labeltje ter hoogte van de pols voor bedrukking of borduring.Zullen we je logo er alvast opzetten?
 6. 6. sSneeuwballenmakerGewoon erg leuk voor je ludieke winteractie: de sneeuwballenmaker. Neem de award voor beste sneeuwbalvan 2012 maar vast in ontvangst. Handig voor op skivakantie en helemaal geweldig om uit te delen op wegnaar het bedrijfsuitje in Snowworld!Tip: na het sneeuwballengevecht goed schoonmaken en je kunt ‘m ook gebruikenom thuis een fantastische ijscoupe met drie bolletjes ijs te serveren…
 7. 7. sAankleedset voor sneeuwpopOok erg leuk tijdens sneeuwplezier in Nederland of op skivakantie is deze aankleedset voor eensneeuwpop. Zorg voor ouderwets familieplezier en maak je relaties blij met deze ‘Frosty garderobe’.De mooiste sneeuwpop ter wereld komt tot leven met deze hoed, shawl, wortel, pijp en knopen,gepresenteerd in een luxe geschenkverpakking!
 8. 8. sRegenlaarzen op maatMaak een modestatement met je eigen rubberen regenlaarzen! Ze beschermen niet alleen tegen regen enwind, maar zitten ook nog eens heerlijk dankzij productie uit hoogwaardige materialen. Naar wens zijn zehelemaal te ontwerpen zoals jullie het willen. Dus niet alleen met jullie eigen kleur of logo, maar helemaalmet jullie eigen opdruk!Stuur ons je logo en wij maken een gratis ontwerpvoorstel!
 9. 9. sFull colour parapluMooi is mooi. En dit is gewoon fantastisch! Deze paraplu is van uitstekende kwaliteit en kan daarnaast ooknog eens all-over full colour bedrukt worden, alles prachtig mooi vanaf één doek. Nog nooit was er zoveelruimte om je bedrijf te laten zien op een paraplu.Je zou bijna hopen op een regenachtig 2012 ;)
 10. 10. sPepermunt in kubusvormLeuke, nieuwe kubusvorm als verpakking van promotionele pepermuntjes. Dat betekent maar liefst zesvlakken voor jouw logo en boodschap. Geweldig vorm te geven als dobbelsteen!
 11. 11. sFlexibele drinksBijzondere drinkverpakking voor flexibele promoties. Op het eerste gezicht LIJKT het een normaal blikje,maar zodra je ‘m vastpakt merk je dat hij zacht is als een zak. Deze softverpakking heeft al meerdereinternationale verpakkingsprijzen gewonnen en is nu ook verkrijgbaar bij Creagivity in 10 heerlijke smakenwaaronder cassis, ijsthee perzik, groene thee met citroen/licheesmaak en multivitamine.Met flinke ruimte voor jouw ontwerp!
 12. 12. sNagelbesparende sleutelringEen handige oplossing voor een oud probleem vormt vaak de basis voor een geslaagd geschenk. Zo ookdeze nagelbesparende sleutelring van Zweeds design, die ervoor zorgt dat het heel wat makkelijker wordtom even je huissleutel van je sleutelbos te halen... En ‘m er net zo makkelijk later weer aan te doen.Door zacht op een deel van de sleutelring te duwen, opent deze zich. Sleutels erdoor halen en klaar.Handig: er zijn ook drie ‘groepsringen’, voor het handig indelen van je sleutelbos.Synoniem voor gemak, (be)sparen en innovatie!
 13. 13. sKlaphandschoenenSteun Oranje tijdens het EK 2012 met deze klaphandschoenen! De Hi-tech combinatie van materiaal,comfort en mode zorgt ervoor dat dit de hit gaat worden van deze sportzomer! Doordat de handschoengeen vingertoppen heeft, kun je er gewoon mee eten, drinken, sms-en, fotograferen, etc. De ‘klapper’ inje handpalm is gemaakt van onbreekbaar ABS, waarmee je zeker weten extra rumoer teweeg brengt!
 14. 14. sEK 2012 kleding tattoo op waterbasisWij begrijpen best dat je niet kunt wachten om een échte te zetten zodra Oranje voor de tweede keerEuropees Kampioen wordt... Maar in de poule-fase kun je prima vooruit met deze voetbal tattoos.Anders dan andere nep-tatoeages zijn deze bedoeld om op je kleding te plakken. Dat gaat zelfsop je mooiste, nieuwe kleding zonder dat dit sporen achterlaat. Deze tatoeages werken namelijk opwaterbasis. Simpelweg in de wasmachine doen en ze verdwijnen zonder een spoor achter te laten.Let wel op: want wassen = kledingtattoo weg!Geweldig leuk voor een EK mailing natuurlijk.Wil je ze liever eerst testen op een oud T-shirt? Geen probleem: we sturen je graag een sample toe!
 15. 15. sOpvouwbare evenementenstoelIn een sportjaar als 2012 met o.a. het EK voetbal en de Olympische Spelen voor de boeg, kom je altijdzitruimte tekort. Dan is deze opvouwbare evenementenstoel altijd handig! Standaard zijn ze verkrijg-baar in de kleuren wit, blauw, groen en oranje en we kunnen deze voorzien van jouw eigen logo. Je kuntze natuurlijk ook helemaal full colour in je eigen uitvoering laten maken. Wij hebben al voorpret bij de leukeontwerpen die je daarop kwijt kunt. De stoelen worden gemaakt van stevig karton, getuige ook het feit datze tot maar liefst 100 kilo kunnen dragen.Zullen we voor jou vast een stoeltje aanschuiven?
 16. 16. sAutospiegel flagsOnder de aandacht komen bij een groot publiek? Je boodschap valt zeker op met deze autospiegel flags!Jouw opdruk zetten we op de buitenkant. Erg leuk in combinatie met het aanstaande EK voetbal of gewoonals leuke zomer- of winterpromotie. Natuurlijk blijft het zicht aan de binnenzijde van de buitenspiegel prima!
 17. 17. s3D button met flessenopenerDe button van vroeger is er nu in een wel heel bijzondere uitvoering. Om te beginnen kun je in plaats vaneen veiligheidsspeld ook kiezen voor een kledingvriendelijke magneet om hem te bevestigen. De ruimtevoor bedrukking is met 58 mm flink groot en de flessenopener op de achterzijde maakt hem multifunctioneelinzetbaar! Helemaal fantastisch voor het EK 2012 dus!Wat helemaal het verschil maakt zijn de 3D folietechnieken, waardoor de button echt tot leven komt.Voor dit product geldt: je moet ‘m in het echt gezien hebben!
 18. 18. sIcon information armbandPure logica en daarom zo effectief! Met deze siliconen armband verdwijnen alle taalbarrières als sneeuwvoor de zon (handig voor op vakantie dus). Simpelweg aanwijzen waar je naar op zoek bent en iedereenbegrijpt waar je het over hebt! Een toilet, taxi, hotel, publieke telefoon of pinautomaat is zo wel heel snelen makkelijk gevonden.Geweldig idee om je relaties mee te verrassen voor de zomervakantie!
 19. 19. sTea time: geurige mailingsThee is hot, niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk! Steeds meer mensen gaan op zoek naar hun eigensmaak en proberen van alles uit. En laat nou juist promotie met smaak een extra dimensie toevoegenaan de beleving van een promotionele actie. Vandaar dat we een aantal fantastische smaken klaar hebbenstaan, zoals Zwarte thee uit India, Zuid-Afrikaanse Rooibos Energy of Groene thee uit de Himalaya streek.Voor iedere boodschap zit er een passende smaak bij! mailing met drie theesticks éénkops theezakje luxe geschenkpakket met theesticksflyer met theestick businesscard met theestick individuele mailing met theestick
 20. 20. sDigitale full colour videokaartDeze digitale videokaart geeft je voortaan een originele manier om je nieuwe product te presenteren!De kaart kan aan binnen- en buitenzijde worden uitgevoerd met een ontwerp op maat en kan naar wensworden uitgerust met een kleine TFT kleurenmonitor van 36x48 mm, 72x54 mm of 95x54 mm.De onzichtbaar gemonteerde speaker staat op een standaard geluidsvolume ingesteld, maar kan optioneelook met volumeregelaar worden geleverd. De video start automatisch bij het openen van de kaart. De kaartis uitgerust met een Li-ion batterij en is oplaadbaar via een USB aansluiting. De afspeelduur is afhankelijkvan de gewenste geheugencapaciteit, verkrijgbaar vanaf 128 MB tot 1 GB.
 21. 21. sSnoeppapier: leuk voor je nieuwsbrief!In diverse fantasierijke films is te zien hoe geheime boodschappen op papier worden opgegeten na hetlezen, om te voorkomen dat deze in handen vallen van de tegenpartij. In 2012 wordt dat de normaalstezaak van de wereld. Maar de boodschap hoeft niet langer geheim te zijn hoor. We hebben nu eetbaarpapier in onze collectie op A5 formaat die je all-over en full colour kunt bedrukken. Veel ruimte voor jouweetbare promotie dus! Belangrijk: de full colour inkt voldoet natuurlijk aan de strengste veiligheidseisen enis volledig eetbaar. De vanillesmaak maakt ‘m ook nog eens bijzonder lekker!
 22. 22. sTopkwaliteit opvouwbare reistassenExtra bergruimte onderweg kom je altijd tekort. Maar een mooie tas neemt vaak veel ruimte in. Vanaf nuhoef je niet meer te kiezen tussen ruimte of kwaliteit, want deze rugtas kun je opvouwen tot een buidel,die je met een aluminium haak makkelijk aan je andere bagage hangt. De uitstraling is schitterend en detas is gemaakt van topkwaliteit: 75D polyester en natuurlijke microvezels. De superlichtgewicht rugtas isook verkrijgbaar als reistas, en ook deze is geheel terug te brengen tot een kleine buidel!Geweldige en handige kwaliteitsgeschenken!
 23. 23. sPortemonnee van siliconen: Happy coinDeze vrolijke portemonnee is een originele remake van de klassieke ‘muntenbeurs’ van vroeger. Dit gaateen hit worden in 2012! Het siliconenmateriaal waarvan de Happy coin gemaakt is, zorgt voor een langelevensduur en naast de vrolijke kleuren is een ander voordeel van dit materiaal dat het heerlijk aanvoelt.Fantastische gift in een promotie met als boodschap ‘besparen’!
 24. 24. sDesignklok hoekDeze slimme uitvinding verbindt ruimte en tijd met elkaar! Op deze manier beleef je de tijd op een compleetandere manier. De 3D cijferplaat past in iedere hoek en de wijzers volgen de cijferplaat parallel en metgelijkblijvende afstand. Het resultaat: een schouwspel van formaat.Een hele bijzondere manier om speciale relaties te verrassen!
 25. 25. sParker INGENUITY: de nieuwe manier van schrijvenHet innovatieve nieuwe schrijfsysteem INGENUITY van Parker zorgt voor een revolutie in schrijven. Alleswat je dacht te weten over schrijven wordt door deze vijfde dimensie schrijfwaren van Parker op z’n kopgezet. Qua uiterlijk lijkt hij op een vulpen, en het doet je denken aan een rollerbalpen, maar dat is hetallebei niet. En het gevoel van schrijven is compleet nieuw!Met geen pen te beschrijven: dat moet je gewoon zelf gaan ervaren!
 26. 26. sDesign notitieblokCreatief met een notitieblok! Dit flexibel vervormbare notitieblok is uniek en staat met stip hoog in onze lijstmet favoriete designgeschenken voor 2012! Dit blok zorgt niet alleen voor het samenhouden van notitie-velletjes, maar nodigt ook uit om creatieve vormen te boetseren. Dat kan dankzij een bijzondere methodevan lijmen. Dat staat dus bijzonder mooi op het bureau! Je logo kan in een standaardmotief opgenomenworden of het blok wordt geheel naar eigen ontwerp opgebouwd.Simpelweg bijzonder en uniek!
 27. 27. sBoksbal paperclipdispenserJe even afreageren onder werktijd? Dan is dit het ideale geschenk! Niet het goedkoopste, maar zeker welhet mooiste bureau accessoire van dit jaar! Deze mini boksbal, gemaakt van echt leder en een sterkemetalen veer, is de ideale sparringpartner. Trouwens ook mooi om hier je paperclips te verzamelen.Mooie gift voor echte kantoorkampioenen!
 28. 28. sANTI MONSTERSPRAY!Weet je nog? Dat je moeder vroeger in alle kasten, achter alle deuren en onder het bed moest kijken als je‘s avonds in bed stapte? Om zeker te weten dat er geen monsters op de slaapkamer waren? Het nieuwewapen in de strijd tegen enge monsters op de slaapkamer: Anti Monsterspray! Geweldig idee voor in eenmailing en de kinderen van je relaties zullen er blij mee zijn!De sprayflacon is ook verkrijgbaar als slotontdooier, relax voetenspray, schermreiniger of insectenspray.
 29. 29. sEco winkelwagenmuntenHet milieu sparen kan natuurlijk op diverse manieren, maar sommige vinden wij wel erg charmant!Deze winkelwagenmunten zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout en getest op alle gangbarewinkelwagensystemen. Je kunt kiezen uit een gladde uitvoering of een uitvoering met uitsparing voorhet bevestigen van een sleutelhanger. Het FSC logo staat op de achterzijde gelaserd, zodat de ontvangerde boodschap ook zonder extra toelichting begrijpt. Naast bedrukking met logo op de voorzijde, is er ookde keuze uit een presentatieflyer, waarop dubbelzijdig gedrukt kan worden.Een mooi idee met een nog mooiere boodschap!
 30. 30. sPositieve memoblaadjesDeze pagemakers/zelfklevende memoblaadjes hebben een bijzonder leuke vorm! Gewoon leuk en positiefom als memoblaadjes te gebruiken op de zaak. En ze zijn nog leuker om ze in het team te gebruiken bij hetgoedkeuren of afkeuren van voorstellen. Of het beoordelen van leuke promotieacties. Duim omhoog vooreen goed idee, en andersom als het idee minder in de smaak valt. Ook leuk om schouderklopjes te gevenaan je collega’s. Of je gebruikt ze voor een positieve mailing naar je klanten. Of om aan te geven dat jullienu ook op Facebook te vinden zijn.We like it!
 31. 31. sRetro bedrijfsfiets custom-madeDe redenen om een custom-made fiets in te zetten zijn legio: instore merkpromotie, spaaracties,een bijzondere wedstrijdprijs, promotie van duurzame vervoermiddelen, beloning van werknemers,productpresentaties, sponsoring of simpelweg als ‘fiets van de zaak’ of bijzonder geschenk.Stuur ons je logo en wij maken een gratis ontwerpvoorstel!
 32. 32. sCustom made fietsbellenNu we toch bezig zijn: meteen maar een leuk idee voor een promotieactie. Maak een leuke fietsbel,helemaal in de kleuren van jullie bedrijf en zorg dat al je relaties deze krijgen. Vervolgens kunnen ze julliebedrijfsfiets winnen om de bel op te bevestigen. Sowieso een geweldig idee om in 2012 alvast te beginnenmet de fietsbel om gezond bewegen te stimuleren.Ook hiervoor geldt: stuur ons je logo en wij maken een gratis ontwerpvoorstel!
 33. 33. sHardshell trolley: handbagage met eigen ontwerpWeg met saai gekleurde koffers en inspiratieloze, brave ontwerpen! Vanaf nu bepaal je zélf hoe je hand-bagage eruit ziet. Maak van deze koffers een promotioneel billboard voor je bedrijf! Deze promotie iseffectiever dan een postercampagne op vliegvelden, busstations of treinstations! De koffers zijn licht vangewicht, bestand tegen een stootje en voorzien van een trolley met diverse instelstanden voor de hoogte.De trolley is voorzien van Japanse kwaliteitswielen, een TSA slot en een luxe binnenwerk met pakbandenen binnenvakken. Het hengsel is voorzien van extra dik schuim voor een comfortabel gevoel met dragen.En om de kwaliteit nog maar eens te benadrukken: je krijgt twee jaar fabrieksgarantie op dit pronkstuk!Een geweldige promotiedrager!
 34. 34. sRetro telefoonhoornHet mooie aan die goede oude telefoonhoorn was natuurlijk dat je ‘m zo heerlijk aan je oor kon klemmen,zodat je met je handen andere dingen kon doen. Dat kan nu ook gewoon weer met je mobiele telefoon!Deze retro telefoonhoorn heeft een opneem- en ophangfunctie en is ook voorzien van een volumeknop.Ze zijn te krijgen in de trendy kleuren Apple-wit, zuurstokroze en glanzend inktzwart.Jouw logo drukken we stijlvol op de buitenzijde van de hoorn.Let’s go back in time!
 35. 35. sWIFI stick: je eigen WIFI omgeving zonder wachtwoordSnel en gemakkelijk je eigen WIFI omgeving opzetten, doe je met deze WIFI stick. Zo heb je nergens meereen wachtwoord nodig, maar heb je direct toegang tot internet. Je vergroot zo ook je bewegingsvrijheid!Is het je wel eens opgevallen dat WIFI op je hotelkamer altijd zo’n kort stekkertje heeft? In plaats van lekkerop je bed te liggen surfen met je laptop, moet je alsnog aan een bureau plaatsnemen. Met deze WIFI stickdus niet meer! De stick heeft twee interfaces: een USB poort en een LAN/WAN poort.Zo maak je wel heel simpel verbinding met je laptop of Smartphone!
 36. 36. sGroene mailing op A4 formaatEen originele mailing sturen met een ‘groen’ tintje? Stuur dan eens een zaadmat als brief of mailing. Je hebtkeuze uit diverse bloemen of kruiden en de opmaak kan natuurlijk helemaal in je eigen ontwerp. Dit uniekegroei- en bloeiconcept werkt eenvoudig. De zaden zijn verwerkt in het papier. Leg wat aarde op het papieren geef regelmatig een beetje water.De zaden ontkiemen verder vanzelf.Hier heb je geen groene vingersvoor nodig!
 37. 37. sOpvouwbare waterflesHandig is ie: deze opvouwbare fles meteen inhoud van 400 ml. Bij iedere kleurfles wordt ook een bijpassende kleurkarabijnhaak geleverd, zodat jij je kraan-water overal mee heen kunt nemenen terug). Leuk tijdens het aanstaandeEK voetbal, omdat ze naast groen ookstandaard in de kleuren rood, wit enblauw verkrijgbaar zijn.In een oplage vanaf 3.000 stuks is dezeopvouwbare fles ook all-over bedrukbaarin meerdere kleuren en zelfs geheel tevoorzien van een geheel eigen ontwerpin full colour!Daar krijg je toch dorst van?!
 38. 38. sUSB stick (2 GB) voor goede ideeënNatuurlijk sta jij je klanten en relaties bij met goede ideeën en deel je die graag met ze. Daarvoor zijn wij ophet volgende lumineuze idee gekomen: stuur ze naar je klanten op deze originele GOOD IDEA USB stick.De USB stick is, naast de vorm, uitgerust met een helder licht. En bovenop de lamp drukken we jouw logo.Natuurlijk wordt dit goede idee verpakt in een bijpassend geschenkdoosje.Een geweldig artikel dat schreeuwt om leuke en slimme associaties!Heb jij al een idee?
 39. 39. sMarkeerstift voor het arceren van goede ideeënNu we toch met goede ideeën bezig zijn: wat denk je van deze markeerstift in de vorm van een lamp?Geweldig te combineren met de USB stick! Stuur je klanten eerst de markeerstift op met drie data waaropje ze graag een goed idee presenteert. Natuurlijk markeer je die op een kalender die je meestuurt met destift. Neem naar de afspraak de USB stick mee, waarop een samenvatting van je idee staat, zodat ze ditook na je bezoek nog eens rustig kunnen bekijken.Op zoek naar meer goede ideeën? Bel ons op 013 - 529 99 80!
 40. 40. sPepermunt in tekstballon dispenserDeze opvallende tekstwolk is een pepermuntdispenser, waarop je natuurlijk allerlei leuke kreten kwijt kuntom je promotionele actie te ondersteunen. Handig bij branding, als strooigoed op een beurs of als ‘bobbel inde envelop’ bij een mailing.
 41. 41. sCompany sneakerzSpannende spaaractie of gewoon een echt opvallend zomergeschenk? Denk dan eens aan sneakers vande zaak! Modern, tijdloos, overal te dragen en leuk voor zowel vrouwen als mannen! Door de positioneringvan jouw logo wordt het idee extra aantrekkelijk: dit kan op de tong, binnenzijde zool of lekker groot op deonderzijde. Of doe eens gek: op allemaal!Stuur ons je logo en wij maken een gratis ontwerpvoorstel!
 42. 42. sWaterverbruik managerEen bewust geschenk met een boodschap, maar ook gewoon een erg handige en innovatieve gadget.Deze waterverbruik manager voor kraanwater is van Europees fabricaat en waarschuwt als de kraante lang open staat. Door middel van een waterturbine wordt een LED-licht aangedreven dat weergeefthoe lang het water loopt. De kleur verandert van groen naar geel en gaat tenslotte rood knipperen.Ga er bewust mee om en kijk eens wat het doet voor de waterrekening!Natuurlijk leveren wij deze gadget in een prachtige geschenkverpakking!
 43. 43. sLED met schemerlamp/zaklamp functieMultifunctioneel en verrassend is deze lamp die oplaadt en gebruikt wordt als een lichtpeer, maar die nahet uitschroeven ook als zaklamp ingezet kan worden. Handig als de stroom weer eens uitvalt. Of als ergeen batterijen in je zaklamp zitten. Met 32 witte LED’s heb je zeker altijd genoeg licht!Een multifunctioneel geschenk met blijvende waarde!
 44. 44. sPersonal lichttherapieLaat de zon altijd schijnen voor je relaties met deze sfeerlamp. In ons kikkerlandje is het jammer genoegniet elke maand even zonnig, maar dat gebrek aan licht compenseer je met deze heerlijke lichttherapie unit.Zo voorkom je ook nog eens een zogenaamde winterdepressie of slaapverstoringen door te weinig licht!Deze handige sfeerlamp in pocketformaat wordt geleverd inclusief adapter, display met tijdweergave,verschillende lichtstanden en een knoopcelbatterij. Natuurlijk wordt dit originele geschenk verpaktin een bijpassende giftbox.Voor je het weetis het weer zomer!
 45. 45. sElectronische waakhondEcht opvallen doe je met dit geweldige gadget! Deze waakhond vraagt nooit om uitgelaten te worden, maarbewaakt wel vol aandacht je kostbare bezittingen. Het apparaat simuleert de aanwezigheid van een alertewaakhond door zeer realistisch te blaffen. Het systeem merkt zelfs beweging aan de andere kant van eenmuur op. Stel: iemand nadert de voordeur... Dan doet deze 17 cm hoge performance speaker haar werk!Who let the dogs out?!
 46. 46. sMagnetische penhouderWat een sieraad voor je bureau, deze penhouder! De zwart schrijvende balpen blijft automatisch klevendoor een magneet. De houder is stijlvol afgewerkt met een bamboe standaard, waar we ook jouw logosubtiel op kunnen drukken.Design dat zeker blijft staan op het bureau van je klanten!
 47. 47. sWekker met schietschijfMoeite met opstaan? Voortaan niet meer! Deze wekker laat je niet met rust voor je erop geschoten hebt!Zodra de wekker af gaat, klapt de schietschijf omhoog. Met het bijbehorende pistool, dat ook geluidenmaakt, leg je hem het zwijgen op. Ook kun je de wekker zo instellen dat er een stem aftelt en je kuntzelfs je eigen stem opnemen en af laten tellen. Gewoon hilarisch dus deze combinatie van een stijlvolle,witte wekker met extra leuke gadgets. Je hebt trouwens 4x een AA batterij nodig voor de schietschijf en2x een AA batterij voor het pistool, maar ook die kunnen we er desgewenst gewoon bij leveren.Een schot in de roos, deze wekker voor scherpschutters!
 48. 48. sTea time! Theezakjes heb je in vele soorten en maten. Maar met deze maten heb je er tenminste te lang plezier van! Theeplukkers in India verzamelen het hele jaar grote theezakken in restaurants, hotels en fabrieken en deze vormen de basis voor deze handige, ecologische lijn. Het materiaal is waterdicht, gewassen, gesneden en genaaid in patronen voor deze rugtas, portemonnee, messenger bag, shopper en reisorganiser. Er is ook een boodschappentas verkrijgbaar. Mooie geschenken met een boodschap! Kopje thee erbij?
 49. 49. sVriendjes voor aan je ritssluitingHandig en opvallend zijn ze: deze vriendjes voor aan je ritssluiting. Een kleurrijke manier om je merk,product of bedrijf te promoten én de ontvanger kan voortaan zijn of haar rugzak, jack, tas of tent altijdherkennen en terug vinden. Maak ze simpelweg met de haak vast aan de puller van je rits. Ze zijnstandaard al verkrijgbaar vanaf 100 stuks met een lint in de kleuren roze, zwart, paars, blauw, geelen oranje en voor jullie opdruk is veel plaats door het aanbrengen van een full colour doming.Vanaf 1.000 stuks kunnen we ze zelfs leveren met een lint in je eigen PMS kleur.Ook gewoon leuk als promotie met een bijzondere sleutelhanger!
 50. 50. sIJskrabber met LED-verlichtingAl jaren is de ijskrabber een dankbaar relatiegeschenk voor een brededoelgroep. Vanaf 2012 is deze geschenktopper gemoderniseerd enuitgebreid met LED-verlichting! Wel zo handig, want zo zie jeook in het donker tenminste of je ruit voldoende schoon isvoordat je gaat rijden! Dit ergonomische exemplaaris verkrijgbaar in wit, rood, blauw en zwart.Wij leveren ze inclusief batterijen enom het af te maken verpakkenwe ze per stuk.Handig hoor!
 51. 51. Creagivity sFull colour USB cardsFantastisch zijn ze, deze USB cards. Ze zijn niet alleen in handige formaten en vormen te krijgen, ze zijnook nog eens heerlijk plat. Daardoor zijn ze volledig te bedrukken, desgewenst zelfs aan beide kanten.En ze zijn verkrijgbaar met een capaciteit tot zelfs 32 GB! Optioneel zijn er ook schitterende presentatieverpakkingen verkrijgbaar: van luxe geschenkdozen tot een geweldige framelijst in zwart of wit om zeoptimaal te etaleren.Vertel ons hoe je ze in wilt zetten, dan doen wij je een voorstel!

×