Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

SC Zonneveld 1.2

359 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

SC Zonneveld 1.2

 1. 1. SC; Zonneveld 1.2
 2. 2. Gapend komt Lara omhoog uit haar bed. Zenuwen gieren door haar lichaam als ze denkt aan het sollicitatiegesprek van vanmiddag.
 3. 3. Zenuwachtig springt Lara onder de douche. “Dit gaat me lukken,” zegt ze om zichzelf moed in te spreken.
 4. 4. “ Een nieuwe start, nieuwe baan, nieuwe hobby en nieuwe vri-” Fluitend maakt Lara wat havermoutpap klaar maar dan realiseert ze zich opeens dat ze wat in Liam ziet, maar tegelijkertijd voelt ze zich wel schuldig tegen over Victor.
 5. 5. Vol twijfels eet Lara haar havermoutpap op. Victor en Liam blijven maar door haar gedachten heen spoken. De twee zijn niet te vergelijken, Victor was heel rustig, kon zich vermaken met het lezen van een boek. Maar Liam is zo lief en zo’n charmeur. Onbewust komt er een glimlach op Lara’s lippen.
 6. 6. Plots wordt ze uit haar gedachten gehaald door het toeteren van de carpool, snel trekt ze de kleren aan die haar vader in het leger droeg. Ze probeert snel naar de auto toe te lopen, maar dat lukt haar niet zo. Want met schoenen die twee maten te groot zijn, kom je niet snel vooruit.
 7. 7. Die middag komt Lara blij de carpool uit. Haar baas was zo enthousiast over haar dat ze nu op het tweede niveau mag instromen! Ook heeft haar baas haar kleding gegeven in haar eigen maat, daar is Lara ook heel blij mee.
 8. 8. Maar de twijfels zijn nog niet weggetrokken. Daar heeft Lara een goede manier op gevonden om niet aan Liam en Victor te hoeven denken; Door in de tuin te werken.
 9. 9. Opeens valt Lara het grote gat pal naast haar voordeur op. Zuchtend pakt ze een schep en vult ze het gat op met de zandhoop die ernaast ligt.
 10. 10. “ Dag schoonheid,” hoort Lara achter zich. Zodra ze de stem van Liam hoort en hij haar in zijn armen neemt, weet Lara dat ze hier goed aan doet. Victor had gewild dat ze gelukkig zou zijn.
 11. 11. “ Lieve Lara,” zegt Liam rustig. “Ja?” zegt Lara glimlachend. “Ik denk dat ik verliefd ben,” zegt Liam blozend.
 12. 12. Dan trekt Lara Liam naar zich toe en drukt hem een intieme kus op zijn lippen. “Ik denk dat ik snap hoe je je voelt,” zegt Liam lachend tussen een paar zoenen door.
 13. 13. Na een tijdje nemen Liam en Lara afscheid en gaat Lara naar binnen om haar honger te stillen met een broodje kaas. Met een grote glimlach op haar gezicht smeert ze de boter op haar brood en neuriet een vrolijk wijsje.
 14. 14. Denkend aan de verbouwing die morgen gaat plaats vinden, eet Lara gelukzalig haar brood op. Haar leven gaat perfect!
 15. 15. De volgende dag is het huisje al een stuk bewoonbaarder. Er is nu een aparte badkamer en er hangt behang aan de muur en er ligt eindelijk een vloer op de grond. Ook is het huisje wat verfraaid met enkele meubelen.
 16. 16. Maar niet alleen het huisje van Lara is groter geworden, ook de planten houden niet op met groeien. Zacht zingt Lara een liedje en gaat dan naar binnen.
 17. 17. Snel voor het slapen gaan haalt Lara nog even haar make-up van haar gezicht af. Lachend kijkt ze zichzelf toe. “Dit gaat helemaal goed komen.”
 18. 18. Maar even later ligt Lara uitgeput in bed. Vandaag is een erg intensieve dag geweest.
 19. 19. Wordt Vervolgd

×