Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Update 99 fam. bloomwood.

303 views

Published on

Leuke update bij Meesieman!
X Liefs Megan

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Update 99 fam. bloomwood.

 1. 1. Appartementencomplex 2– Mees.‘Dat worden dan de vaste lasten. Het boven appartement is erggewild dus wat duurder, ik neem aan dat je dat geen probleemvind?’ sprak de man van de woningbouw. ‘Nee, ik wil het graaghebben. Ik kon er per direct in hé?’
 2. 2. ‘Als u daar even tekent wel.’ zei de man glimlachend. Mees wasenthousiast. ‘Oké, prima.’ Hij las het even door en zetten zijnkrabbeltje. Het appartement was van hem!
 3. 3. Na een korte kennismaking met de buren, zag hij datUma, Sebastiaan en Nadine zijn onderburen waren. Je kon veelzeggen maar het was wel een mooie vrouw, Nadine was ook eenmooi kindje, kopie van haar moeder. Iedereen in Abordale wist datze de man van Suze had ingepikt, hij vond het ook echt wel zieligvoor zijn achternichtje en inderdaad, Sebastiaan was eeneikel, maar het was een mooie vrouw, dat was gewoon zo!
 4. 4. Hij belde meteen naar zijn ouderlijk huis, even melden dat hij wasaangekomen, hoe mooi hij zijn appartement had ingericht.Helemaal enthousiast. Ze beloofden gauw eens te komen kijken.
 5. 5. Hij genoot van de stilte, maar miste zijn drukke familie toch ookwel een beetje. Hij kon wel zeggen dat hij ze niet zou missen maardat deed hij echt wel. Nu voelde hij zich alleen niet meer zobuitengesloten, gelukkig. Hopelijk zouden de vrouwen ook snellangskomen in zijn hippe stekkie.
 6. 6. Astrid, ook een van zijn buren, stond opeens voor de deur.Misschien kon dat wat worden? Oké, ze kon een make-overgebruiken, maar toch, de basis was er! Ja. Dat ging wel goedkomen, met de vrouwtjes.
 7. 7. Moonstreet 4 – Rick, Fay, Jaiden, Marsha en Felice.In huize Kannebrij ging het er niet zo vrolijk aan toe. Na eendoordeweeks maaltje, stond Magere Hein daar. Hij kwam voorFay, zo onverwacht. Het familie leed een groot verlies die avond, devrouw die de familie draaiende hield, zorgde voor iedereen, altijdvrolijk was. Ze was er niet meer.
 8. 8. Ze schrok zelf ook onwijs, ze voelde zich nog zo vitaal, ze zat zolekker in haar vel. Ze wou nog niet dood!
 9. 9. Ze vocht tot op het laatste moment voor haar leven, iedereen barstein huilen uit. Het was ook zo’n groot verlies.
 10. 10. Haar urn kreeg een mooie plek op een tafeltje onder haar portret. Hetgezin had wat te verwerken, vooral Rick, die altijd op zijn vrouwgesteund had. Hij miste haar zo ontzettend, er zat zo’n lege plek nu inzijn leven.
 11. 11. Wat rouwen en huilen later, zochten ze toch maarhun bed op, Felice was door haar moeder naar bedgebracht, even als vanouds, ze moest op tijdslapen, wat ze natuurlijk niet kon. Maar devolwassenen moesten nog even praten, dat gingredelijk goed, Rick had uitgesproken dat hij hooptedat hij haar gauw weer zou zien en de dood hem ookzou ophalen, Jaiden was boos gewordendaarom, ook uit onmacht, maar uiteindelijk haddenze de slaap toch nog gevat, zonder ruzies.
 12. 12. Omdat het leven wel door moestgaan, omdat ze weer terug in hun ritmemoesten komen (hoe kon dat zonderhun bouwsteen, hun Fay? Die dapperedame!) Gingen ze maar weer aan hetwerk en naar school.
 13. 13. Rick was blij, want hij kwam thuis met een promotie, het was zo’noppepper, hij had het echt even nodig. Hij wist dat hij zichzelf moestblijven, dat had Fay ook gewild, hij had de laatste dag zoveelnagedacht over hun tienerjaren, ze had altijd mooie lange haren gehad.Ze was altijd mooi geweest, zijn Fay, binnenkort was het ook zijn tijden tot die tijd kon hij er maar beter het beste van maken.
 14. 14. Felice had die dag ook een meisje meegenomen uit school. Zemaakten samen plannen om haar achterneefjes op te zoeken op decampus, niet voor een bezoekje maar om te studeren. Het leek zeallebei wel wat. Ze konden het ook goed vinden samen, ze had hetliever met Nina of Flora gedaan, maar het zag er niet naar uit datdie twee levensgenieters dat zouden gaan doen.
 15. 15. Ze at die avond gezellig mee en Felice en haar vriendin informeerdehaar familie van hun idee. Gelukkig reageerde iedereen positief. Zevond het fijn dat haar opa trots was, haar ouders ook, omdat zenatuurlijk hen opvolgden.
 16. 16. Die volgende morgen was de vrolijkheid lichtelijk teruggekeerd.Felice was zo enthousiast over haar wilde plannen. Ze had deuniversiteit al gebeld voor de beurzen, ze kreeg 2500 simdollarsmee en dat was een mooi bedrag.
 17. 17. Die middag, na school, vonden ze Rick dood in de slaapkamer. Diearme man, was gestorven in zijn eentje. Het tweede verdriet inkorte tijd. Gelukkig wisten ze dat hij er tevreden mee was, hij woubij zijn vrouw zijn, zijn tijd op aarde was geweest.
 18. 18. De volgende dag waren de meisjes er klaar voor. Jaiden maarvooral Marsha vond het verschrikkelijk, ze kon niet wachten tot zesamen kon zijn met Jaiden, zoals vroeger. Niet bang dat er een kindkwam binnenstormen, maar aan de andere kant zou ze haar lievedochtertje echt wel missen. ‘Jullie moeten gewoon vaaklangskomen!’ Ze nam goed afscheid van haar ouders, haar papafluisterde haar nog wat goede woordjes in.
 19. 19. Haar moeder moest bijna huilen, gelukkig kon Felice haar kalmerenen ze wenste hun samen nog een fijne tijd, even kindloos, ja ze waseen wijze meid. ‘Ik heb er zoveel zin in, we bellen paps en mams.’ zedacht even niet aan haar grootouders, was dat egoïstisch?
 20. 20. Die avond nog arriveerde ze op Academie de Keizer. Beiden warennu opgegroeid tot jongvolwasenen. Ze hadden zin om te slagen, almoest daar nog wel wat voor gebeuren. Maar met feestjes in hetvooruitzicht, konden ze dat wel aan.
 21. 21. Jaiden en zijn vrouwtje hadden er ook zin in. Samen met Ollie, veeltijd voor elkaar. Ze werkten allebei niet veel dus ze konden goed aanhun relatie werken en veel van elkaar genieten. Ze warengelukkig, ze vulden elkaar aan, zelfs zonder zijn ouders, had hij zinin de toekomst. Het was goed zo. ~
 22. 22. Peepz!Hoe vonden jullie dezeupdate? Ik vond hem tekort, er was niet veelboeiends gebeurt dusheb hem ingekort.Hoop dat je m toch welleuk vond, thanks forreading. Liefs Megan. ♥

×