Update 19 Fam. Bloomwood.

342 views

Published on

New update! <3><3><3
Leuk dus xd
xx. Pareltje

Published in: Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
342
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
10
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Update 19 Fam. Bloomwood.

 1. 1. We beginnen met het gezin Diaz. <3
 2. 2. Roos werd ook meteen op de hoogte gehouden. ‘Echt? Dat meen je niet! Echt heel rot voor jullie. Ik leef met je mee broertje. En ook met Morgan natuurlijk.’ sprak Roos.
 3. 3. Verder gaat het ook goed bij Morgan op het werk.  Ze heeft promotie gemaakt naar Professor en verdient bijna 2000 simdollars. ;O
 4. 4. En verder gaat het ook weer goed tussen Sophie en Nick. ‘Sorry dat ik laatst wegliep..het ging een beetje snel voor m’n gevoel, maar ik ben er nu klaar voor.’ zei ze. En dat lied Nick zich geen tweede keer zeggen. Die begon meteen haar te versieren!
 5. 5. Met resultaat, want nog geen paar minuten later, stonden ze verstrengeld in elkaars armen, te genieten van hun eerste zoen. <3
 6. 6. Bij de twee Bloomwoodjes. ;)
 7. 7. Na wat sporten, loopt Freek op zijn moeder af. ‘Mam, ik zat te denken, mag ik vanavond uit met Magda?’ zei hij met zijn liefste gezichtje. ‘Haha, tuurlijk! Ik zou niet weten waarom niet. Wel op tijd thuis he!’ drukte ze hem op het hart.
 8. 8. ‘ Yes! Gelijk even Magda bellen.’ zei Freek blij. ‘Ik ga nu slapen, trusten kerel.’ zei Floor. En Freek belde Magda. Ze kon mee! Zij kwam hem ophalen, over een uurtje.
 9. 9. En ze stond er hoor! Magda, zijn blonde liefdje, zijn schoonheid. Ze stond er! En wel met een limousine. Hoe had ze dat nou weer voor elkaar gekregen?
 10. 10. Rond half 1 was Freek weer thuis. Het was zó gezellig geweest. En er waren heel wat zoentjes geweest die avond, ze hadden volop genoten van de muziek, drankjes en elkaar.
 11. 11. Hij wou eigenlijk douchen, maar zijn moeder sliep, en hij wou haar niet wakker maken. Dus kroop hij maar meteen in zijn warme nestje.
 12. 12. De volgende ochtend vroeg, na een vlug ontbijt, gingen ze lekker met z’n tweetjes tuinieren. En daar genoot Floor van. Het was altijd gezelliger met z’n tweeën.
 13. 13. En toen was er nog even tijd om te vissen. Hij ving een zalm en bracht hem naar binnen, misschien kon zijn moeder hem vanavond klaarmaken?
 14. 14. En ook Floor moest het nieuws weten over Morgan. ‘Echt? Ja je hoort het steeds vaker, maar dat dat dan onze familie moet treffen en jou liefde, dat is zwaar triest. Ja ik ben er voor je he, als je er door heen zit, call me.’ toonde Floor haar medeleven.
 15. 15. Freek was inmiddels naar school, en Floor stond een grote klus te wachten. Ze moest de hele heg snoeien! En toen Freek weer thuis kwam, was ze nog niet eens klaar! :P
 16. 16. Rond half 3 was ze eindelijk klaar met de heg. Ze stond op het punt Fay even uit te nodigen. Maar eerst even het nieuws vertellen aan Freek!
 17. 17. Toen ze allebei klaar waren, Floor met het snoeien, Freek met zijn huiswerk, vertelde Floor het over Morgan. Freek schrok, en hoopte dat het goed zou komen.
 18. 18. Even later stond Fay voor de deur. ‘Hee zussie!’ riep Freek, en hij omhelsde haar. ‘Je word lekker dik he?’ grinnikte hij. ‘Haha, ja! Het kindje zal niet lang meer op zich laten wachten!’ De heg was helemaal gesnoeit, springen er toch weer van die dingen omhoog. Maarja. :S
 19. 19. ‘ Hee toekomstig neefje of nichtje. Wel een beetje lief zijn he, voor je mamma. Hou je dr heel?’ lachte hij. En Fay keek het lieflijk toe.
 20. 20. Ook praatte hij wat tegen de buik. ‘Kiekeboe!’ hij was erg blij dat ie binnenkort oom zou worden!
 21. 21. ‘ Hee meissie!’ glunderde Floor. ‘Mam!’ bracht Fay uit. En ze gaven elkaar een kus. ‘Verloopt de zwangerschap goed? Ik kan niet wachten tot ik oma word!’ zei Floor met een lach terwijl ze over de buik van Fay wreef. ‘Ja hij verloopt goed hoor! En Rick is heel erg lief voor me.’ zei Fay. ‘Oh! Het kindje schopte! Ik ben zo benieuwd hoe het zal heten en hoe het eruit zal zien!’
 22. 22. En toen, na een kopje thee, praten ze met z’n drietjes over het kindje, en over de verjaardag van Freek, over een week.
 23. 23. Maar rond vieren werd Floor moe, het was tijd voor haar middag dutje. Dus moesten ze afscheid nemen! Ze gaven allemaal elkaar een knuffel. ‘Lieverd, pas goed op jezelf!Als er iets is kan je me altijd bellen he?’ zei Floor bezorgd. ‘Doe ik mam! En nu moet ik gaan, boodschappen doen.’ Fay knuffelde nog even en ging er vandoor.
 24. 24. En na haar middag dutje, stond Floor in de keuken. ‘Hee mams, wat maak je?’ vroeg Freek geïnteresseerd. ‘Ik maak de zalm klaar, die je vanochtend hebt gevangen.’ antwoordde ze. ‘Ha! Lekker, roep je me voor het avond eten? Ik bel Magda even.’
 25. 25. En even later, zaten ze samen aan een heerlijk bordje zalm. ‘ Mmm, het smaakt heerlijk mam!’ prijsde Freek zijn moeder. ‘Mooi, geniet er van schat.’ zei Floor. En met die woorden, stopt deze update. Tot de volgende x! <3

×