10G; Bloomwood

486 views

Published on

Dit is een nieuwe 10G!
NIet veel speciaals, maar toch leek het me leuk om te maken.
xx. Pareltje.

Published in: Lifestyle, Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
486
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

10G; Bloomwood

 1. 1. 10G; Bloomwood Veel plezierr! xxPareltje.
 2. 2. Dat is haar dan! Rebecca Bloomwood [21] Abordvale – Moonstreet 1.
 3. 3. Dit zal haar thuis worden. Hier zal ze gaan leven & haar eigen bestaan opbouwen. Hier zullen 10 generaties opgroeien.
 4. 4. Ze liep naar de deur. Daar stond ze..met de gedachten binnen 2 seconden te weten hoe het er uit zag.
 5. 5. Ze liep naar binnen en haar mond viel open. Moest ze hier in leven? Of beter.. Overleven?!
 6. 6. Ze bedacht dat ze er nu toch weinig aan kon doen. En ging op het bed in de hoek zitten. Het stelde niet echt veel voor.. Toen ze eenmaal lag, voelde ze iets hards onder haar kussen. Ze graaide met haar hand en ze haalde het ‘ding’ onder het kussen weg. Het was een oud stoffig boek, ze klopte het af & er stond; De regels van de 10G.
 7. 7. Rebecca werd een beetje moe van het lezen & dacht dat ze buiten wat hoorde. Ze legde het boek weg & liep naar buiten. Wat bleek, het was de kranten jongen. Derek. Ze maakte een kort babbeltje, maar hij moest gauw weer door zei Derek.
 8. 8. Ze nam afscheid van Derek & bracht de krant maar naar binnen.
 9. 9. Ze wist niet dat er intussen een vreemde man een cadeautje voor haar huis dropte. Rebecca had ondertussen wel trek gekregen en gaf een ruk aan de koelkast deur die muurvast zat. ‘Jezus, oud ding!’ Ze speurde de koelkast rond in de hoop wat lekkers te vinden. Maar het enige wat ze zag was kant en klaar troep. Dus nam ze daar maar een bekertje van. En slurpte het naar binnen.
 10. 10. Daarna pakte ze de krant maar even & zocht een job. Maar nee.. Niks voor haar. En alle advertenties die er in stonden, zochten geen mensen voor op maandag. Ze gooide de krant weg & draaide zich om. Hee! Zag ze dat goed! Er stond een vrouw! Ze gaf de vrouw een hand en stelde zich voor. De vrouw deed hetzelfde.
 11. 11. Ze raakte aan de praat en het bleek een aardige oude dame te zijn. Iemand van de tuinvereniging ofzo. Maar ze zag zelf ook wel dat Rebecca er nog niet voor in aanmerking kwam. Dus na toch nog een leuk praatje te hebben gemaakt liep de vrouw weg.
 12. 12. Na een poosje buiten staan kwamen er wat mensen uit de buurt om kennis te maken. Heel gezellig! Maar met Wendy had ze de beste klik.
 13. 13. Toen ze bijna van iedereen afscheid had genomen, kreeg ze opeens hoge nood! Ze stuurde Jacinta snel weg, maar het was al te laat. Rebecca plaste in haar broek! Ohh wat genant! Ze dweilde het snel op en wou aanstalten maken om naar binnen te gaan, maar toen..
 14. 14. WAT EEN HUNK! Ze keek hem aan.. Oh.. Wat had hij een goddelijk lijf, ze kregen een leuk gesprek & ze ontdekte dat hij Jorik heette.
 15. 15. ‘ Kun je me misschien een keertje helpen koken?’ vroeg Rebecca & ze trok haar wenkbrauwen op. Het viel haar op dat hij afgeleid was. ‘Jorik?’ vroeg ze daarom. ‘ Wat heb jij superlekkere tieten!’ zei hij opeens. ‘WAT?!’ schreeuwde Rebecca. ‘ Opzouten jij!’
 16. 16. ‘ Jij vuile klootzak! Ga uit mijn ogen! Ik wil je echt niet meer zien!’ Rebecca was razend. Ze keek hem na, en koelde wat af. Wat een eikel!
 17. 17. Rebecca was moe van al die nieuwe indrukken & nam een blikje kant & klaar troep. Toen het op was gooide ze het weg & stapte ze haar bedje in.
 18. 18. Ze sliep dan wel niet zo heel lekker in dat gammele bedje, lang sliep ze wel! Maar ze werd wakker omdat ze zich heel vies voelde. Wel begrijpelijk, leven zonder douche en wc!
 19. 19. Ze maakte haar bed op, nam nog een blikje & gooide hem weg.
 20. 20. Ze had niks te doen dus ging ze maar sterren kijken.. Ze dacht na over haar overleden familie..haar ouders & niet te vergeten haar kleine zusje. Allemaal omgekomen bij een brand. Zij was de utiverkorene en had helemaal alleen moeten overleven. Tranen prikte haar ogen..
 21. 21. Ze stond op om niet emotioneel te worden en ze ging vuur vliegjes vangen. Ze keek de verlaten straat in, nog een uurtje en het zou weer licht worden.
 22. 22. Ze keek naar de vogels & sterren in de lucht tot het weer licht werd. Hee! Daar was Derek! ‘Goedemorgen!’ zei ze opgetogen. Derek knikte & liep door.
 23. 23. Ze nam de krant mee naar binnen, maar vond weer geen baan. Dan maar even kijken wat er in het cadeautje zat. EEN COMPUTER! Ze zette hem op een tafeltje, maar ook daarop vond ze geen baan, ze ging maar wat gamen.
 24. 24. Toen ontmoette ze Berend.. Hij zag er dan wel niet uit in die kleding, maar dat koppie! Hij is zo knap! <3 En flirtte er wat op los! In haar pyama, dat wel.
 25. 25. Ze nam weer een blikje, tot dat er een idee in haar op kwam. ‘Dat is het! Ik verkoop de computer!’ zei ze blij, maar wel tegen zichzelf. Ze schafte een aanrecht, een prullenbak, een wc, een bankje & een wastafel aan.
 26. 26. Ze waste haar handen heel goed, voor extra hygiëne. Ze deed haar behoeften op de wc & stapte haar bedje in. En sliep heerlijk! Want.. Er was goed nieuws! Toen ze net in de krant had zitten bladeren had ze een advertentie gevonden! In de categorie dansen! Ze was super blij!
 27. 27. Na een avondje slapen, wat haar erg goed had gedaan. Nam ze een blikje & deed haar werk-kleding aan. Ze hoorde de toeter van de carpool al buiten.
 28. 28. Ze stapte in de auto & begroette de chauffeur. Op naar haar werk!

×