Av esport

290 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
290
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Av esport

 1. 1. Departament de Benestar Social i FamíliaInstitut Català d’Assistència i Serveis Socials AVANTATGES VINCULATS A LA TARGETA ACREDITATIVA DE LA DISCAPACITAT setembre 2011
 2. 2.  L’Institut Català dAssistència i Serveis Socials, amb la col·laboració d’empreses i institucions, posa en marxa un programa de millora i captació contínues d’avantatges vinculats a la Targeta Acreditativa de la Discapacitat amb l’objectiu de millorar l’autonomia personal, la igualtat d’oportunitats i la integració social de les persones amb discapacitat. Aquests avantatges es concreten en els àmbits: De la mobilitat De la cultura De l’esport De l’oci i el lleure Per conèixer els avantatges cal prémer sobre els logotips.
 3. 3. ESPORT
 4. 4. ESPORT PAERIA DE CERVERA
 5. 5. ESPORT FUNDACIÓ DIR Davant la importància de dur una vida sana i en forma, és voluntatde la Fundació DIR emprendre iniciatives que ajudin a apropar l’esporta tothom i donar-hi suport. Dins d’aquest marc d’actuació, un delsobjectius principals és millorar les condicions de salut i vida de lespersones amb discapacitat, ja sigui física, intel·lectual o sensorial, através de l’esport, així com donar-los eines que contribueixin a fer quela seva plena integració social sigui més fàcil.Tarifa especial per a les persones titulars de la Targeta Acreditativade la Discapacitat.
 6. 6. ESPORT FCEDFFederació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física  Oferta d’activitats d’esport i lleure per a persones amb discapacitat física.
 7. 7. ESPORT UNIÓ DE FEDERACIONS ESPORTIVES DE CATALUNYADescompte en la matrícula i en la mensualitat per a les personestitulars de la Targeta Acreditativa de la Discapacitat en els centres quees detallen a continuació: Complex Esportiu Municipal d’Alella Complex Esportiu Municipal Fondo de les Creus d’Arenys de Mar Estació del Nord. Centre Esportiu Municipal de Barcelona Joan Serra Piscines Municipals de Sabadell Piscina Municipal de Salt Centre Municipal d’Esport Sot de les Granotes de Sant Celoni Piscina Municipal Coberta de Sant Hilari de Sacalm
 8. 8. ESPORTTARIFES ESPECIALS PRESENTANT LA TARGETA.Holmes place Barcelona:Descompte en quota total d’un 34 %.Europolis:Descompte d’un 50% aproximadament, segons club.
 9. 9. ESPORT UBAE & EUROFITNESS 50% de descompte en la matricula.10% de descompte en la mensualitat.
 10. 10. ESPORTESTACIÓ D’ESQUÍ DE MASELLA  Forfait gratuït per l’acompanyant.
 11. 11. ESPORT CENTRE HÍPIC PELHAM Servei de cavalls per hipoteràpia i equinoteràpia.Abonament de 10 sessions + 2 sessions gratuïtes.
 12. 12. ESPORT ASSOCIACIÓ EPONA La primera sessió de prova i coneixement de l’activitat a cavall seràgratuita.Preus especials per a grups. Concertar visita telefònicament ( 93580 80 54) o bé per correu electrònic ( monica@epona.cat).
 13. 13. ESPORT CLUB HÍPIC QUADRES JULIVERT 15% de descompte per a les persones amb discapacitat.
 14. 14. ESPORT CENTRE HÍPIC ADAPTAT MAS ARAGÓ La primera sessió per conèixer el sistema de treball, el personal delcentre i valorar l’activitat serà gratuïta.
 15. 15. ESPORT CLUB HÍPIC ROSPER Descompte del 15% en quitació adaptació i altres activitats.Preus reduits en equinoteràpia.Preus especials per a grups, col·lectius i centres.
 16. 16. ESPORT GRAN PALLARS Presentant la Targeta Acreditativa de la Discapacitat, en casde necesssitar acompanyant, aquest tindrà el forfet gratuït.
 17. 17. ESPORT AJUNTAMENT DE LLEIDAPiscines municipals obertes en temporada d’estiu: entradagratuïta. Aquesta és regulada per l’ordenança fiscal anual a Taxade serveis esportius i piscines per a les persones que acreditintenir un grau igual o superior al 33%.
 18. 18. ESPORT AJUNTAMENT DE MANRESA ABONAMENT PISCINA MUNICIPALTarifa reduïda mensual amb dret a tots els serveis de 6.30 a 22 hores(bany lliure, gimnàs i classes dirigides) prèvia quota d’incorporació.
 19. 19. ESPORTAJUNTAMENT DE SANT CUGAT PISCINES MUNICIPALS - TEMPORADA D’ESTIU - Reducció en Entrada individual - Reducció en Abonament de 10 entrades - Reducció en Abonament de 20 entrades
 20. 20. ESPORT AJUNTAMENT DE FIGUERESPersones que superin el 65% de discapacitat i les persones que, nosuperant aquest barem, tinguin un grau de discapacitat no inferior al33 % i reconeguda la mobilitat reduïda, empadronats a Figueres: Servei Gratuït en l’utilització de les instal·lacions esportives.Persones que superin el 65% de discapacitat i les persones que, nosuperant aquest barem, tinguin un grau de discapacitat no inferior al33 % i reconeguda la mobilitat reduïda que no siguin residents aFigueres: Entrada reduïda a la piscina climatitzada i a les piscines d’estiu. Matricula gratuïta en l’abonament a la piscina climatitzada.
 21. 21. ESPORTAJUNTAMENT D’OLESA DE MONTSERRAT Per a totes les activitats organitzades per l’Escola Esportiva Municipal: Inscripció gratuïta per aquelles persones que acreditin un grau de discapacitat igual o superior al 65%.
 22. 22. ESPORTAJUNTAMENT D’ARENYS DE MAR Complex Esportiu Municipal Fondo de les Creus: Descomptes en els cursos de natació trimestrals
 23. 23. ESPORT AJUNTAMENT DE BALAGUER40% descompte en l’abonament de bany lliure de temporada(setembre a juny) en la piscina coberta municipal.
 24. 24. ESPORTCOMPLEX ESPORTIU CAN XAUBETDescompte en l’abonament per a discapacitats:MatrículaQuota mensual
 25. 25. ESPORT PAERIA DE CERVERAPAERIA DE CERVERA PISCINA COBERTA MUNICIPAL Descomptes per a persones que acreditin un grau de discapacitat igual o superior al 65%: UN 40% EN EL PREU DE LENTRADA A LINSTAL·LACIÓ I EN ELS PAQUETS DENTRADES DE 5 ,10 I 20 UNITATS. UN 35% DE DESCOMPTE EN LES QUOTA MENSUALS I DE MATRICULA. UN 38% DE DESCOMPTE EN LA QUOTA DE FITNESS MENSUAL I MATRICULA. PISCINA ESTIU Descomptes per a persones que acreditin un grau de discapacitat igual o superior al 65%: UN 28% DE DESCOMPTE EN EL PREU DE LENTRADA A LA PISCINA. UN 33% DE DESCOMPTE EN EL PREU DABONAMENT DE TEMPORADA
 26. 26. ESPORTAJUNTAMENT DE PALAFRUGELL Entrada puntual : 4,50€ Abonament Individual 5 sessions: 18,20€ Abonament Individual Mensual: 28,40€ Abonament Individual Trimestral: 67,60€ Abonats: Quota dentrada: 65€ Quota trimestral: 50€ La prestació de serveis de caràcter esportiu tenen un descompte del 15%

×