Arkin heeft ervoor gekozen om Office 365 te implementeren, een platform voor een zorg- en
medewerkersportaal. Dit portaal ...
Lonneke Reuser,
Projectmanager Informatiemanagement bij Arkin
Over hoe Arkin haar zorg gaat innoveren door de
cliënt meer ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Uitnodiging Roundtable Zorg | 21 augustus | Hoe zorgmedewerkers en cliënten samen de zorg innoveren | Rapid Circle

2,032 views

Published on

Op 21 augustus organiseert Rapid Circle alweer de tweede Roundtable Zorg van 2014. Tijdens deze Roundtable zal de implementatie van het zorg- en medewerkersportaal op basis van Office 365 bij Arkin centraal staan. Hierbij de uitnodiging voor deze Roundtable

Published in: Healthcare
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
2,032
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1,160
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Uitnodiging Roundtable Zorg | 21 augustus | Hoe zorgmedewerkers en cliënten samen de zorg innoveren | Rapid Circle

  1. 1. Arkin heeft ervoor gekozen om Office 365 te implementeren, een platform voor een zorg- en medewerkersportaal. Dit portaal verbetert de informatievoorziening naar de client en de medewerker en stelt de client in staat meer zelf te doen, meer zelf in te zien en meer verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor de eigen zorgdoelen. Roundtable Hoe zorgmedewerkers en cliënten samen de zorg innoveren middels het cliëntportaal en de digitale werkplek Over hoe portalen en apps, op basis van Office 365, medewerkers en cliënten in staat stellen om samen tot effectievere zorg te komen. Het doel van het zorgportaal is om samen met lotgenoten, betrokkenen en de behandelaar naar een efficiëntere en vooral effectievere zorg toe te werken waarbij de cliënt centraal staat en de tevredenheid van de client toeneemt. Met Office 365 is Arkin voorbereid op de naderende veranderingen en stroomlijning in de zorgketen. Bij de Roundtable van 21 augustus vertelt Lonneke Reuser waarom Arkin heeft geinvesteerd in een portaal, en waarom ze hebben gekozen voor Office 365 in het bijzonder. Waar? Donderdag 21 augustus: 14:00 Locatie: Kraanspoor 40 (NDSM werf), 1033 SE Amsterdam Lonneke zal toelichten wat de voordelen van een zorgportaal zijn voor de cliënt, de medewerker en de organisatie. Tevens gaat ze in op de aanpak van het project, dat momenteel in volle gang is, waarbij ze ook de rol van het ECD achter de portal toelicht. Ook deelt ze haar visie op de toekomst van informatievoorziening rondom de cliënt, middels bijvoorbeeld het PGD. Een belangrijk aspect van de aanpak en cruciaal voor het succes van het project, is de intensieve betrokkenheid van gebruikersgroepen. De cliënt zal namelijk na afronding van het project veel meer zelf kunnen doen, inzien en bepalen. Dit gaat voor veel verandering zorgen binnen de organisatie. Net als alle andere organisaties in de zorg, krijgt Arkin met grote veranderingen te maken. Lonneke ziet het portaal als belangrijke ondersteuning bij het mogelijk maken van deze veranderingen. Wij denken dat Lonneke een innovatieve en realistische visie heeft op dit onderwerp en nodigen u uit om met haar hierover van gedachten te wisselen. Zij wil graag van u leren.
  2. 2. Lonneke Reuser, Projectmanager Informatiemanagement bij Arkin Over hoe Arkin haar zorg gaat innoveren door de cliënt meer te betrekken via een cliëntenportaal . Agenda Ontvangst Opening ‘Het zorgportaal als facilitator voor innovatie in de zorg’ door Lonneke Reuser (Arkin) Discussie Pauze Tweede spreker over ‘Effectiever samenwerken met zelfsturende teams’ Discussie Borrel Sluiting Rapid Circle is preferred partner van Microsoft binnen Healthcare. Rapid Circle implementeert SharePoint en Office 365 binnen organisaties ten behoeve van samenwerking, kennis, werkplek, communicatie. Redenerend vanuit de werknemer en gefocust op bruikbaarheid en adoptie 14:00 14:15 14:25 15:10 15:30 15:45 16:55 17:10 17:45 Aanmelden via: hanneke.pastoor@rapidcircle.com Roundtable Hoe zorgmedewerkers en cliënten samen de zorg innoveren middels het cliëntportaal en de digitale werkplek. Over Lonneke Lonneke Reuser is momenteel werkzaam als projectmanager informatiemanagement bij Arkin, een GGZ instelling in Amsterdam. Zij is verantwoordelijk voor de implementatie van een Arkin breed portaal. Lonneke heeft ruim 11 jaar ervaring in ICT binnen de zorg en heeft verschillende functies en rollen bekleed bij onder andere NICTIZ, VU Medisch Centrum, het AMC en de Nierstichting. Ook heeft Lonneke als consultant bij Inview gewerkt. Lonneke is zeer gedreven en inhoudelijk nieuwsgierig. Ze heeft de ambitie om de zorg te verbeteren door 1) de cliënt centraal te stellen, 2) middels gebruiksvriendelijke ICT de cliënt en de behandelaar dichter bij elkaar te brengen en 3) de cliënt meer de regie te laten voeren over zijn eigen zorg. Voor wie is deze Roundtable? Voor informatie- en communicatiemanagers, managers ICT, zorgprofessionals en directie, werkzaam in de zorg.

×