Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Restaurant beverwijk

349 views

Published on

Restaurant beverwijk met een ontspannen en informeel gastronomisch diner AT https://www.wereldkeukenwestzaan.nl/blog/
Find us on Google Map : https://goo.gl/maps/fbhbMrcTuN12
Wanneer je een passie hebt voor je keuken, dan heb je geluk want restaurants in Zaandam zijn een uitstekende keuze die bij je smaakpapillen past. Verblijf in een van die luxe vakantiehuizen, omdat ze op korte afstand van stranden, historische websites en het beste ontbijt in pubs in restaurant beverwijk.
Social :
https://www.reddit.com/user/wokzaandam
https://www.ted.com/profiles/12343674
https://profiles.wordpress.org/wokzaandam/

Full address- Kleine Steng 30, 1551 NC Westzaan, Netherlands
Business Primary Phone Number: +31756120045
Primary Email Address : wereldkeukenwestzaan@gmail.com

Published in: Business
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Restaurant beverwijk

 1. 1. 1
 2. 2. 2 Wij zijn het grootste restaurant van Noord- Holland met meer dan 1000 zitplaatsen verspreid over verschillende zalen in hetzelfde gebouw strekkende over totaal ca. 4000 m2. Voor grote groepen hebben wij de ruimte maar wij raden grote groepen tijdig te reserveren zodat zij op hun gewenste ruimte bij elkaar kunnen zitten.
 3. 3. 3 •Kinderen 0-2 jaar zijn gratis •Kinderen 3 t/m 12 jaar x €1,50 per leeftijdsjaar (i.p.v. €2 per leeftijdsjaar ) (bijv kind van 10 jaar is €15) •Op feestdagen & in de maand december en verder zoals de gelden er andere prijzen.
 4. 4. 4 Hoewel wij al onze vaste klanten waarderen willen wij iedereen dezelfde hoge prijs-en-kwaliteit verhoudring bieden. Wij hebben een standaard vaste prijs, waarin de korting al in de prijs zit verwerkt, die geldig is die zowel voor een stel als voor grotere groepen geldt
 5. 5. 5 Hoewel wij graag altijd rekening willen houden met de wensen van tafel keuze, uitzicht en locatie is dit niet altijd mogelijk. Indien u bij reserveren een voorkeur uitspreekt, kan nog geen garantie af worden gegeven dat u deze tafel zult krijgen i.v.m. bijv. eerder gemaakte reserveringen..
 6. 6. 6 Reserveringen komen digitaal, per post als telefonisch binnen dus is het niet mogelijk om direct aan te geven of uw tafelvoorkeur mogelijk is. Graag vragen wij uw begrip hiervoor. U mag eigen etenswaren meenemen waaronder taarten en diëetvoeding. Eigen alcoholische dranken mogen niet meegenomen worden.
 7. 7. 7 Iedereen van jong tot oud betaald hetzelfde bedrag voor hun leeftijd en wij letten hierbij niet of mensen veel of weinig eten. U betaald met ons concept voor de tijd die u verblijft in ons restaurant en waarbij wij mensen die minder eten niet minder rekenen en mensen die meer dan gemiddeld eten ook niet een toeslag berekenen.
 8. 8. 8 Ja, onbeperkt eten is niet hetzelfde als onbegrensd eten of onbeperkt verspillen. Verspilling van eten is zonde en niet meer van deze tijd. We willen u er graag op attenderen dat wij een boete-verspillingregeling hanteren.
 9. 9. 9
 10. 10. 10 De taarten en diverse smaken mousse zijn vaak bijna te mooi om op te eten, vaak geserveerd in kleinere porties zodat je ze allemaal kan proberen. Maar ook niet te missen onze pannenkoekjes, wafels, bonbons en vergeet zeker onze chocolade fontein niet. Heerlijk om vers fruit, koek of snoepgoed in te dippen.
 11. 11. 11 Ook bij kinderen is het eten van een dessert een feestje op zich met een bolletje vers schepijs of een vers hoorntje softijs is een kinderhand snel gevuld. Dat een dessert zoet moet zijn is achterhaald en zo is er voor de hartige liefhebber bij ons ook genoeg aanbod.
 12. 12. 12 U bent van harte welkom in ons gezellige, informele restaurant waar we u graag ontvangen als klant. Bij restaurant Wereldkeuken Westzaan nodigen we u uit om zelf te ervaren wat ons dessertbuffet allemaal te bieden heeft.
 13. 13. 13
 14. 14. 14 Prijs per persoon voor 2,5 uur: Dinsdag t/m donderdag: €25,00 (ipv 28) per persoon Dinsdag t/m donderdag 65+ tarief: €23,00 (ipv 25) per persoon Dinsdag t/m donderdag jongeren tussen 13-17 jaar: €23,00 (ipv 25) per persoon Vrijdag t/m zondag: €28,00 (ipv 30) per persoon
 15. 15. Sushi Zaandam 15

×