Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Prezentare Twelve

354 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Prezentare Twelve

  1. 1. Twelve. O echipă . . . mai multe definiţii. Corporate events. Teambuilding. De la concept la concret.
  2. 2. It’s a six-letter word for a much bigger (as in more complex, not fatter) team. Twelve. O echipa...mai multe definitii. O echipa... înca tanara, desi au trecut multi ani de cand acumuleaza experienta in organizarea de evenimente. dinamica şi entuziasta, care a castigat mereu de pe urma pasiunii pentru a gasi solutii inovatoare. ce masoara succesul in numarul de relatii de durata cu clientii ce au apreciat profesionalismul serviciilor. care crede in importanta unei bune comunicari cu clientul, pentru ca impreuna sa descopere solutii optime. ce isi propune sa devina prima optiune prin calitatea serviciilor personalizate pe care le ofera cu consecventa. organizatoare a peste 300 de evenimente corporate.
  3. 3. It’s the breathing proof that this industry needs young people. Corporate events. Creativitatea, profesionalismul si experienta in organizarea de evenimente sunt elementele care contribuie semnificativ la reusita unui eveniment corporate. Cele care asigura insa, in final succesul sunt pasiunea pentru ceea ce facem si atentia pe care o acordam celor mai mici detalii. Fie ca este vorba despre o conferinta de presa, o lansare de produs, un cocktail sau o petrecere tematica, agentia noastra ofera un set complet de servicii. Cream concepte originale, propunem locatii, asiguram decorarea salii, planificam programe artistice, oferim creatia grafica a invitatiilor personalizate, fotografi, cameramani profesionisti si coordonam desfasurarea fiecarui moment al evenimentului. Agentia noastra dispune de aparatura de sunet si lumini, masini de fum si de baloane, fantani de ciocolata, sisteme de karaoke, servicii de impresariat si, mai ales, de posibilitatea de a aduce mereu ceva nou, ceva care sa surprinda si sa transforme un eveniment obisnuit intr-unul remarcabil.
  4. 4. It’s the breathing proof that this industry needs young people. Teambuilding. De la concept la concret. Twelve organizeaza sesiuni de training si evenimente teambuilding adaptabile la diferite tipuri de companii, locatii si obiective care trebuie atinse la final. Fie ca se urmareste motivarea angajatilor, refacerea sau cresterea performantei echipei, schimbarea unor atitudini, crearea unei atmosfere placute de lucru sau imbunatatirea relatilor intre angajati, programele pe care le propunem sunt extrem de flexibile si concepute in mod echilibrat. Astfel fiecare participant va avea posibilitatea sa experimenteze la maxim toate momentele unui teambuilding de calitate. Dezvoltarea sau perfectionarea comunicarii, gasirea de solutii creative, gandirea strategica, adaptarea si integrarea in echipa, increderea in sine si in coechipieri, leadershipul, sunt doar cativa termeni care definesc un teambuilding prin cea mai importanta caracteristica – obiectivele. Cum ajungem la ele? Fiind atenti la detaliile ce transforma un eveniment obisnuit intr-o experienta deosebita.
  5. 5. It's counting the victories, it's the guarantee you can count on us, and generally it's simply about… counting. Servicii complete. Succesul unui eveniment incepe cu buna planificare. De aceea, serviciile noastre includ si consultanta in privinta locatiei, a cazarii sau a transportului. Crearea unei povesti, rasplatirea spiritului competitiv si o petrecere inedita cu efectele speciale, masini de baloane si fum, fantani de ciocolata, DJ, concursuri de karaoke, sunt alte ingrediente ce individualizeaza un eveniment Twelve. Pentru grupurile cu participanti internationali, exista optiunea unui eveniment bilingv. Activitati. Programul este stabilit în functie de obiectivele alese si de optiunile participantilor. Pot predomina activitati de tip outdoor, indoor sau se poate construi un program echilibrat care combina optim ambele variante. Activitatile „extreme” precum tiroliana sau rapelul sunt supravegheate de specialisti care ofera instructiuni si garanteaza siguranta. Se aloca, de asemenea, un timp pentru sesiuni de debriefing in care se amintesc momentele importante, concluzii si teme de reflectie. Traineri. Echipa noastra de instructori se adapteaza fiecarui tip de eveniment: traineri, facilitatori si chiar specialisti in sporturi extreme si alte activitati de outdoor. Activitatile sunt sustinute de experienta si entuziasm si pe de alta parte de gandirea inovatoare a expertilor nostri. Pentru grupuri de pana la 20 de persoane sunt alocati minim 4 traineri, numarul acestora ajungand pana la 25 - 30 de traineri si specialisti. Echipa noastra exploateaza astfel la maxim fiecare locatie si creaza mediul perfect pentru evenimentul dvs.
  6. 6. It's about you being rewarded for choosing us.
  7. 7. Dimitrie Onciul 33, Sector 2, Bucuresti Tel: 021 2521583 Mobil: 0744366925 Fax: 021 2104134 Mail: office@twelve.ro Web: www.twelve.ro

×