Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Levenspad1

420 views

Published on

power

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Levenspad1

 1. 1. levenspad
 2. 2. als mens loop je je levenspad je komt daar mensen tegen sommigen zijn een grote schat, tegen and’ren wordt gezwegen.
 3. 3. het pad is niet recht je kunt niet zien wat of er voor je ligt je moet de kronkels volgen ook al loopt de weg soms dicht.
 4. 4. Er zijn ook zijpadEn diE jE als mEns af En toE moEt bEgaan maar altijd kom jE stEEvast uit op hEt pad van jouw bEstaan.
 5. 5. hEt rEchtE dEEl van ons pad moEt hEEl bElangrijk zijn dE waardE diE jE Er aan gEEft zijn dE zijwEgEn mEt pijn.
 6. 6. vErdriEt, gEmis, liEfdE En haat jE komt van allEs tEgEn hEt vormt jE tot dE mEns van nu, hEEl stErk, mooi En gEdEgEn.
 7. 7. Wees trots en blij met hetgeen je levenspad je schenkt Weet dat er aan ’t eind ervan nog steeds iemand aan je denkt.
 8. 8. of dat nu je man is, je kind, je broer een zus of een vriendin Wees blij met Wat er op je pad komt dat geeft het leven zin!
 9. 9. ik ben nog lang niet uitgelopen mijn pad is nog niet aan ’t eind ik hoop dat een ieder die ik lief heb niet uit mijn vizier verdWijnt.
 10. 10. Zo wandelen wij samen daarmee ben ik heel blij een gebed eindigt met amen dit vers met een knuffel voor jou van mij.

×