Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

153 views

Published on


https://www.vogelveld.nl/recreatiewoning-kopen-veluwe

Vogelveld realiseert 86 recreatiewoningen en 4 groepsaccommodaties bij Recreatielandgoed de IJsvogel in het Gelderse dorp Voorthuizen. Vogelveld biedt een ruime keuze in diverse luxe recreatiewoningen op de Veluwe. De woningen bij Recreatielandgoed De IJsvogel zijn gesitueerd op een ruime kavel en gebouwd op een traditionele manier.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

  1. 1. Recreatiewoning op de Veluwe kopen bij Vogelveld Vogelveld realiseert 86 recreatiewoningen en 4 groepsaccommodaties bij Recreatielandgoed de IJsvogel​ in het Gelderse dorp Voorthuizen. Vogelveld biedt een ruime keuze in diverse ​luxe recreatiewoningen​ op de Veluwe. De woningen bij Recreatielandgoed De IJsvogel zijn gesitueerd op een ruime kavel en gebouwd op een traditionele manier. Onze villa's en lodges bieden een hoge mate van comfort, hebben lage onderhoudskosten en passen goed in de omgeving van de Veluwe. De recreatiewoningen verschillen van elkaar in groepsgrootte, prijsklasse en faciliteiten. Vogelveld heeft villa’s en lodges met wellnessfaciliteiten en villa’s die geschikt zijn voor mindervaliden. Er zijn woningen voor verschillende groepsgrootte. Zo zijn er lodges voor 2 tot 4 personen, villa's voor 4 tot 8 personen maar bieden we ook een groepswoning aan voor een gezelschap tot 24 personen. Recreatiewoning op de Veluwe verhuren Indien u een ​recreatiewoning koopt om te verhuren​, dan is het mogelijk om de woning het gehele jaar aan te bieden voor de verhuur. De luxe parkfaciliteiten van Recreatielandgoed De IJsvogel​ samen met de ligging op de Veluwe en de nabijgelegen dorpen ​Putten​ en ​Barneveld​ zorgen ervoor dat de recreatiewoning een aantrekkelijk accommodatie is om te huren.

×