Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Resort Bonaire - Hotel op Bonaire

386 views

Published onhttps://www.resortbonaire.nl/hotel-bonaire

Kijkt u al uit naar uw zon-, zee en strandvakantie en bent u aan het kijken naar hotels op Bonaire? Wie graag luxe vakantie viert zal genieten in ons hotel op Bonaire. Ons nieuwe hotel en luxe resort ligt aan de westkust van het eiland nabij Kralendijk.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Resort Bonaire - Hotel op Bonaire

  1. 1. Hotel op Bonaire Kijkt u al uit naar uw ​zon-, zee en strandvakantie​ en bent u aan het kijken naar hotels op Bonaire? Wie graag luxe vakantie viert zal genieten in ons hotel op Bonaire. Ons nieuwe hotel en luxe resort ligt aan de westkust van het eiland nabij Kralendijk. U verblijft weg van de massa maar toch dicht bij de stad, diverse duikscholen, vele duikstekken en bezienswaardigheden. Als gast van ons hotel op Bonaire kunt u ook gebruikmaken van onze resortfaciliteiten. Vlij u neer op een ligbedje, neem een duik in het zwembad met écht zandstrand, geniet van een cocktail in de poolbar​ en update de thuisblijvers van uw droomvakantie dankzij gratis wifi. Wilt u meer van ​Bonaire​ zien? U staat binnen 10 minuten van ons hotel in Kralendijk, op het strand en bij de zee. Een betere ligging van een ​hotel op Bonaire kunt u zich niet wensen. Uw hotel op Bonaire in Kralendijk De hotelkamers in ons ​hotel op bonaire nabij Kralendijk​ bieden plaats aan 2 personen. De hotelkamers zijn ingericht in caribische sferen en bieden u voldoende comfort en luxe. Tijdens uw verblijf in ons hotel op bonaire mogen een ​airco en heerlijke boxspringbedden​ uiteraard niet ontbreken voor een goede nachtrust. Daarnaast is de ruime hotelkamer voorzien van een televisie en wifi verbinding. Uw hotelkamer​ beschikt eveneens over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Toch op zoek naar een kamer geschikt voor maximaal 6 personen? Kies dan voor het huren van een ​appartement op Bonaire​ in ons luxe resort.

×